Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-06, 02:06 AM   #476
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 破戒僧
做乜鬼咁多人唔鐘意ZZ o架...
可能o個時TVB播時仲細(機動戰士雷霆一擊), 我又唔覺套野有乜問題喎...
見倒班死o靚仔已經夠討厭, 布拉度仲要老懵懂到比隻艦佢地"較飛" (好彩cca時英明番)
根本完全唔合理

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 01:46 PM   #477
leotam3
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 真!DC
見倒班死o靚仔已經夠討厭, 布拉度仲要老懵懂到比隻艦佢地"較飛" (好彩cca時英明番)
根本完全唔合理
一場正正經經既戰爭俾一班細路攪掂, 完全唔合理
z個D先叫戰爭

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 02:15 PM   #478
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
ZZ 我最頂唔順係佢首op...
第一次睇簡直震撼~

舊 09-20-06, 02:19 PM   #479
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
其實首op以前系用黎踩zeta架 ..

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 10:30 PM   #480
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
咦,咁咪呀寶吔著奶油包vs新馬反
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 10:57 PM   #481
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
根本完全唔合理
其實布拉度做咩比左隻艦比查

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 11:01 PM   #482
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ☆星野琉璃☆
其實首op以前系用黎踩zeta架 ..
點解????
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 11:04 PM   #483
jingying
Crazy Gamer

引用:
作者: Castor
其實布拉度做咩比左隻艦比查
想放大假返去探老婆
舊 09-20-06, 11:09 PM   #484
綱之小子
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjoybe
引用:
作者: 破戒僧
我完全唔能夠接受呢個結局...
十幾年黎o既印象一下子竟然要重新改變, 又接唔到落TV版ZZ Gundam個故仔...

唔係wo.....我都覺得呢個ending好dwo.......
嘉美尤又無傻到........
ZZ我都唔係咁鐘意..........成班細老玩哂........
綱之小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-06, 11:18 PM   #485
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: msz006
點解????
當年zeta既設計太前衛, 好多人都接受唔倒
因為0個時系0079之後既人覺得"冇咀冇下巴"既gundam唔系gundam (而且設計者是永野大臣)
結果播完zeta之後立即播ZZ黎翻兜
為左平息民怨就作左首歌詞非常爆既"アニメじゃない"
一邊"アニメじゃない"就一邊浮部zeta俾你睇
明顯就系直接話"zeta不是一套動畫"

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 02:20 AM   #486
真!DC
Banned User
奉行我道

記得永野設計ge Z gundam好似冇被採用?

此篇文章於 09-21-06 03:09 AM 被 真!DC 編輯。
舊 09-21-06, 02:44 AM   #487
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: leotam3
一場正正經經既戰爭俾一班細路攪掂, 完全唔合理
z個D先叫戰爭
奧干個班大人既係之前幾場戰爭,應該都死得7788,

比班細路打都冇辦法,

林有德打1年戰爭個陣都係19歲咋XD

呢個算唔算理由之一?
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 02:47 AM   #488
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
記得永野永野設計ge Z gundam好似冇被採用?
只係比近藤和久洗禮過

講談社版小說第一期有永野Z gundam其中一個原型ε(エプシィ)ガンダム既插畫
同埋永野版ZZ塊面都係同Z gundam差不多

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪

此篇文章於 09-21-06 01:56 PM 被 月之民 ̄▽ ̄ 編輯。
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 01:53 PM   #489
jingying
Crazy Gamer

引用:
作者: 御社神
奧干個班大人既係之前幾場戰爭,應該都死得7788,

比班細路打都冇辦法,

林有德打1年戰爭個陣都係19歲咋XD

呢個算唔算理由之一?
馬反佢成四張幾唔係老淫?
舊 09-21-06, 01:56 PM   #490
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: jingying
30鬆d咋
0079-19
0093-33

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 01:56 PM   #491
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
唔算老,中年Je中年je

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 09-21-06, 01:57 PM   #492
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: b_boy
30鬆d咋
0079-19
0093-33
佢果時19我仲以為起馬23,4tim

舊 09-21-06, 05:16 PM   #493
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: Castor
佢果時19我仲以為起馬23,4tim
只係個樣成熟
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 12:41 AM   #494
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
睇片尾有d意猶未盡wor
: Gospel: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 12:52 AM   #495
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
z個新結局真係好到冇人有
加奶油行為正常化, 冇痴線b
唔見左zzbbbbbbbbb
最緊要係:
哈曼冇死呀!!bbbbbbbbbbbbbbb

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 12:53 AM   #496
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: : Gospel:
睇片尾有d意猶未盡wor
返去睇馬反囉

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 01:10 AM   #497
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: Razgriz
最緊要係:
哈曼冇死呀!!bbbbbbbbbbbbbbb
冇錯~
就算要死, 都唔可以死o係捷度哩個死o靚仔手上(雖然只係借捷度之手自殺)

舊 09-22-06, 04:02 AM   #498
御社神
Crazy Gamer

引用:
佢其實想表達,"創造新時代的,是蘿莉!"
舊 09-22-06, 04:22 AM   #499
御社神
Crazy Gamer

引用:
冇錯~
就算要死, 都唔可以死o係捷度哩個死o靚仔手上(雖然只係借捷度之手自殺)
唔見唔曼個面罩?飄過,即係已經死左....

我覺得死得有問題既其中4位:

08小隊勞列斯,實力好明顯係小白之上,讓賽戰死
0083巴寧格,比子彈擦中少少就爆死左...
zz哈曼,咁樣比折墮斷腰,之後仲死埋一邊去爆
w拖歷斯,又係實力係張五飛之上,大開中門插死.....
舊 09-22-06, 11:02 AM   #500
真!DC
Banned User
奉行我道

>08小隊勞列斯,實力好明顯係小白之上,讓賽戰死
我覺得佢應該係知道斯羅係愛娜愛人而有所猶疑, 先至戰死

>w拖歷斯,又係實力係張五飛之上,大開中門插死.....
又係自殺ge...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三浦建太郎 劇場版「ベルセルク(烙印戰士) 黄金時代篇Ⅲ 降臨」 2013年正月公開決定 Vol.2 elmond 日本動漫畫討論版 505 10-03-23 05:01 PM
[動畫] 「魔法少女まどか★マギカ」総合THREAD丨虚淵玄:「今、必死にシャフトと一緒に続きを考えている最中。」 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1142 12-14-21 09:57 AM
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[動畫] 「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2017 05-25-18 12:17 AM
收 魔法少女小圓 劇場版 淨戲飛 一張 YALIU 買賣專區 2 11-03-13 10:56 AM

現在的時間是 09:04 PM

手機版 | APP版