Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-22-02, 12:20 AM   #26
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
Oh thx toby san! Love you so much!!! :loco:

Although just can get 2 of all, but really thank you so much!

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線  
舊 06-22-02, 02:15 AM   #27
惡神Loki
Senior Gamer
Lv.59/魔王

註冊日期: May 2002
請問有誰有鄧健泓的"直上"呢?

無論任何時候,都有很多靈感電波
從宇宙落到地球表面
一些感覺比較敏銳和電波波場吻合的人
便會接收到電波,並將之化成作品
假如有一年時裝界都流行差不多同一樣的東西
就是因為這個原故了!
基於上述原因,偶然都會出現不同漫畫家
同時發表題材相近的作品這種情況
除了業內人士之外,有時候就是行外人
亦會接收得到

--不過,這樣不算是『盜作』,
也不是『抄襲』
這是在進行創作活動中
一種『必然會』隨之而出現的『自然現象』!
惡神Loki 目前離線  
舊 06-22-02, 08:15 AM   #28
kelvin
Junior Member

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 惡神Loki :
請問有誰有鄧健泓的"直上"呢?
http://evillage.uhome.net/pac.zip
三日後delete.

舊 06-22-02, 06:21 PM   #29
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by milk :
請問有冇楊千樺(下半場)??
thx
icq please.
YeeeSSS 目前離線  
舊 06-23-02, 11:03 AM   #30
God of Gamer
沉默是金

有冇劉華人生捕手同天生天養

icq﹕145647404

舊 06-23-02, 12:47 PM   #31
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagkimtam
有冇久石讓(即宮騎駿動畫音樂創作人)既MP3?

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
kimtam 目前離線  
舊 06-23-02, 12:54 PM   #32
AKAKI_
Account Locked
路地裏の宇宙少年

I want 360(degree) by モリナオヤ
AKAKI_ 目前離線  
舊 06-23-02, 01:54 PM   #33
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

PSN  IDfoxaustin
i want mp3:
謝霆鋒-冥想
林憶蓮/張學友-日與夜
鄭伊健-敢作敢為(暗戰2主題曲)
ICQ99011525
THANKS~

舊 06-23-02, 08:48 PM   #34
散伯~

註冊日期: Jun 2002
Smile

我想找beyond舊歌太陽的心mp3
散伯~ 目前離線  
舊 06-23-02, 09:59 PM   #35
toby
Game Master

引用:
Originally posted by kimtam :
有冇久石讓(即宮騎駿動畫音樂創作人)既MP3?
久石讓創作過咁多作品,你想要邊隻?
toby 目前離線  
舊 06-24-02, 12:10 AM   #36
惡神Loki
Lv.59/魔王

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by kelvin :

http://evillage.uhome.net/pac.zip
三日後delete.
已DOWNLOAD了,多謝

無論任何時候,都有很多靈感電波
從宇宙落到地球表面
一些感覺比較敏銳和電波波場吻合的人
便會接收到電波,並將之化成作品
假如有一年時裝界都流行差不多同一樣的東西
就是因為這個原故了!
基於上述原因,偶然都會出現不同漫畫家
同時發表題材相近的作品這種情況
除了業內人士之外,有時候就是行外人
亦會接收得到

--不過,這樣不算是『盜作』,
也不是『抄襲』
這是在進行創作活動中
一種『必然會』隨之而出現的『自然現象』!
惡神Loki 目前離線  
舊 06-24-02, 12:27 AM   #37
chun chun d d
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

唔該我想要

COOKIES-心急人上
葉文輝-I believe (廣東版)

唔該你~

我個e-mail:

heysowhat@hotmail.com
chun chun d d 目前離線  
舊 06-24-02, 10:01 PM   #38
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
引用:
Originally posted by chun chun d d :
唔該我想要

COOKIES-心急人上
葉文輝-I believe (廣東版)

唔該你~

我個e-mail:

heysowhat@hotmail.com
要mp3 就留ICQ 或者Sina E-mail,要rm就留Yahoo, hongkong.com, hotmail之類的低上限信箱!!!唔係我唔send,而係send完,被Yahoo, hongkong.com...彈番番來,同無send無分別!!!
did u saw this?

舊 06-24-02, 10:52 PM   #39
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

XBox Live Gamertagkimtam
引用:
Originally posted by toby :

久石讓創作過咁多作品,你想要邊隻?
其實有好多, 不過唔知名......

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
kimtam 目前離線  
舊 06-25-02, 10:39 AM   #40
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

引用:
Originally posted by 浦島景太郎 :

要mp3 就留ICQ 或者Sina E-mail,要rm就留Yahoo, hongkong.com, hotmail之類的低上限信箱!!!唔係我唔send,而係send完,被Yahoo, hongkong.com...彈番番來,同無send無分別!!!
SORRY 呀......
舊 06-25-02, 05:37 PM   #41
toby
Game Master

引用:
Originally posted by kimtam :

其實有好多, 不過唔知名......
咁不如買隻 cd 聽好過啦,都好值得架,而且如果買台版都唔係好貴
toby 目前離線  
舊 06-25-02, 07:01 PM   #42
Crazy Gamer

想問有無宇多田光主唱果隻遊戲既sound track
我想要哂全隻4首
可唔可以share to me
我記得Xena post過link出來
thanks
111 目前離線  
舊 06-25-02, 07:38 PM   #43
Tatya
Crazy Gamer
戦神

引用:
Originally posted by 111 :
想問有無宇多田光主唱果隻遊戲既sound track
我想要哂全隻4首
可唔可以share to me
我記得Xena post過link出來
thanks
呢度有~ link
Tatya 目前離線  
舊 06-26-02, 01:34 AM   #44
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
Just found one name of the GTO ED......

Last Piece from Kirari

Anyone get this MP3?

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線  
舊 06-26-02, 02:59 AM   #45
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

引用:
Originally posted by 浦島景太郎 :

我ICQ 係

請你SEND俾啦,唔該你>_<
舊 06-26-02, 11:14 AM   #46
沉默是金

有冇王家明分手

舊 06-26-02, 06:01 PM   #47
子貓物語hihi
~潛艇基地茶水部~
電眼.東尼

有無人有上幾次世界杯隻to be no1 的mp3
子貓物語hihi 目前離線  
舊 06-26-02, 07:42 PM   #48
AKAKI_
Account Locked
路地裏の宇宙少年

引用:
Originally posted by Marco :
I want 360(degree) by モリナオヤ
ICQ 93924046
AKAKI_ 目前離線  
舊 06-26-02, 10:44 PM   #49
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by Tatya :

呢度有~ link
thanks
download完
111 目前離線  
舊 06-26-02, 10:47 PM   #50
Crazy Gamer

有無人有宇多田光呢隻大碟??
我online都買唔到
如果有可唔可以轉mp3俾我??

thanks X 10000000000000000time

111 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 06:33 AM

手機版 | APP版