Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-26-09, 11:38 AM   #26
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 白高達 查看文章
我想問吓,幾時開始有得儲 Weapon 的 Exp?同幾時開始有得改做 Weapon 的? Thank you
放心
未俾你升武器前啲嘢都唔會難打,慢慢打落去自然會開到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 11:42 AM   #27
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
mission 5 個6隻野點打....

係咁出"ka"魔2下ko 左我

舊 12-26-09, 11:46 AM   #28
野良猫
肥倫

引用:
作者: Orage 查看文章
mission 5 個6隻野點打....

係咁出"ka"魔2下ko 左我
強化我方,弱化對方
舊 12-26-09, 12:00 PM   #29
黃泉殤
Junior Member

註冊日期: Nov 2009
PSN  IDeastdream
想請問第11章大草原上
有些山坡會有黃色的圓圈
那是可以跳上去嗎??
黃泉殤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 12:01 PM   #30
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 黃泉殤 查看文章
想請問第11章大草原上
有些山坡會有黃色的圓圈
那是可以跳上去嗎??
騎住陸行鳥時可以跳上去
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 12:02 PM   #31
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: 如月刃 查看文章
強化我方,弱化對方
ok...

而家係坑洞又要步行回去....\

舊 12-26-09, 12:24 PM   #32
野良猫
肥倫

mission51六死將,一場就搞掂5星

另,原來冇得打巨人?
舊 12-26-09, 12:30 PM   #33
ll_layer
Insane Gamer
喱哎

PSN  IDTATACO
剛剛到下界成日死,,地球真係好危險

第2個MISSION點行去架?
跟住箭咀行無路行既
俾D大狗兩野KO

PAD ID:143,950,483
ll_layer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 12:31 PM   #34
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
作者: Deviantnip 查看文章

第5章時Light做到Healer未?必要時2 Healer
或者用ATB charge cancel技即補[個時我仲未識用呢招.唔用都應付到的]
保命緊要..唔好諗住快殺...
真係唔掂就升下能力/裝d好d既飾物..
我渣...crystal咩咩升爆哂la...係飾物無升過lol
弱氣男成日俾人逗一逗就死鬼左...嘥哂我d鳳凰之尾...顧得佢黎又顧唔到自己囧"""
點先可以易d break隻奇異種子??

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 12:33 PM   #35
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
mission51六死將,一場就搞掂5星

另,原來冇得打巨人?
last 個mission 好似就係巨人

舊 12-26-09, 12:34 PM   #36
野良猫
肥倫

引用:
作者: Astaroth 查看文章
我渣...crystal咩咩升爆哂la...係飾物無升過lol
弱氣男成日俾人逗一逗就死鬼左...嘥哂我d鳳凰之尾...顧得佢黎又顧唔到自己囧"""
用埋召喚獸都唔夠打?

引用:
原來隻巨人仲晌度,以為打完試煉走咗

此篇文章於 12-26-09 12:39 PM 被 野良猫 編輯。
舊 12-26-09, 12:40 PM   #37
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
引用:
作者: 基路亞 查看文章
備用001

final boss?!

究竟係咪堅野黎ka????

GUY修行中
Guy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 12:40 PM   #38
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
其實好多A 級MISSION 都係以前路上打過, 仲易過某d 低級o既...又可能係自己d 人升勁咗

係得仙人掌, 兩隻連續魔同最尾果隻勁

引用:
唔係, 係飛行型屍骸

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 12:42 PM   #39
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
用埋召喚獸都唔夠打?
唔夠TP||||

學海無涯,回頭是岸
舊 12-26-09, 12:45 PM   #40
野良猫
肥倫

引用:
唔夠TP||||
用道具回咗tp先打囉
舊 12-26-09, 01:03 PM   #41
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
firegu 有一招超勁....1下扣99999

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 01:11 PM   #42
ryankam16
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
個標題....
Light姐淚目
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 01:11 PM   #43
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
用道具回咗tp先打囉
有道具可以回tp?無知中....

學海無涯,回頭是岸
舊 12-26-09, 01:11 PM   #44
野良猫
肥倫

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
firegu 有一招超勁....1下扣99999
俾咗源氏佢裝,break狀態下用耍帥技打卒一下17萬

依家有啲後悔點解唔升佢把武器先
舊 12-26-09, 01:13 PM   #45
雷火武
ワールド・エンド

引用:
要快break就用bla+bla/atk+bla...
舊 12-26-09, 01:21 PM   #46
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
要快break就用bla+bla/atk+bla...
我都係用呢兩個打丫...但一轉回復時又跌返落黎...捱到一半死埋

學海無涯,回頭是岸
舊 12-26-09, 01:22 PM   #47
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
有道具可以回tp?無知中....
エーテルスモーク

舊 12-26-09, 01:34 PM   #48
雷火武
ワールド・エンド

引用:
我都係用呢兩個打丫...但一轉回復時又跌返落黎...捱到一半死埋
保命緊要呀...
用bla係break值升得快跌得快
要安定咁升都係atk+bla
舊 12-26-09, 01:36 PM   #49
蒼森.laio
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
我想問吓,大平原的那個比山還要大的巨人,可以打的嗎??

還有,Weapon改到1星是否已盡?

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 01:37 PM   #50
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
作者: 忍者 查看文章
エーテルスモーク
thx~~
引用:
保命緊要呀...
用bla係break值升得快跌得快
要安定咁升都係atk+bla
今晩再試過先
thx~

學海無涯,回頭是岸

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] 本地GAME書討論區 Vol 7 (近期副題:世界杯有未來人,土炮都有未來人?) mario0606 電視遊戲討論版 1003 08-01-10 01:28 AM
[作品發表] ff13場面......? 蒼森.laio Cosplay同人MIX討論區 1 12-25-09 12:13 AM

現在的時間是 08:41 PM

手機版 | APP版