Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
收藏品討論版>高達世紀展05+模型挑戰賽+GUNDAM WAR大賽---26/12-01/01
泰利 05:09 PM 12-28-05
作者: mudhole:
聽講玉置成實妹妹係咪好似都會黎ar ???
係?!
知唔知佢咩時間會出現ar ???
作者: Hayami:
問題係邊一日呢
作者: 安東尼:
玉置成實幾時會有表演?
玉置成實 30號下午4點到場呀!

...要返工, 睇唔到
T.S 06:20 PM 12-28-05
作者: 泰利:
玉置成實 30號下午4點到場呀!

...要返工, 睇唔到
一返黎就見到d咁野......
睇今日報紙先知佢會黎....

本來都稔住去,而家佢黎咁我實會去
mudhole 06:48 PM 12-28-05
30號一定一定一定要去~~~
美堂蠻 10:48 PM 12-28-05
如果我有簽名籌賣可以賣到幾錢呢
KIM 12:03 AM 12-29-05
今日終於去了~~~估唔到香港的作品中都有GOUF......雖然唔係好有水準, 但都要支持下~~~!
中午去時比較少人~~~ 到晚上去到時, 又見到幾十支鏡影住一個GUNDAM GRIL的情況~~~
1:1機倉.......都係比小朋友拍照比較合適~~~

晚些先POST相~~~
msz006 12:17 AM 12-29-05
個gundam girl 係模型做出尼果d 定只係著上gundam 動畫中的軍服的普通girl??
KIM 12:21 AM 12-29-05
作者: msz006:
個gundam girl 係模型做出尼果d 定只係著上gundam 動畫中的軍服的普通girl??
好似係後者! 不過我唔知是否出現過~~~因為我唔識!
好似係SEED的女主角服~
mudhole 12:53 AM 12-29-05
作者: 美堂蠻:
如果我有簽名籌賣可以賣到幾錢呢
會派籌簽名???
KIM 01:04 AM 12-29-05
會派籌簽名???
今日我見時間表是30的4-6pm出場!
0229 07:33 AM 12-29-05
作者: msz006:
係著住gundam女角服式o既model
當日我就見到著住花園麗 , 愛瑪(奧干) , stella , lunamaria衣服o既model
無聞 09:17 PM 12-29-05
今日去左
個會場真是細左好多
個台真是唔多掂...伸手應該可以掂到model的鞋
送的禮品真是廢到爆= ="
估唔到真是有人在個到買模型...仲買左過千元
show出來的模型又少...仲少過漫畫展攪的hobby比賽..
今日都是影女為主...模型為次XDDDDDDDDDDD
show張z gundam ver2.0的圖和少量圖比大家看下先

美堂蠻 11:01 PM 12-29-05
CD SOLD OUT
冇曬簽名籌LU~~~~~
KIM 11:35 PM 12-29-05
點解你地可以影唔到塊鏡的反光~~~???
無聞 11:42 PM 12-29-05
作者: KIM:
[吹水mode]
就光線位
有時見到反光
介在其他地方到影..或者低炒,高炒咁...
開左閃和唔開閃又有唔同效果
好似我貼些相咁
張impulse是開左閃
而張strike就冇開閃
總之影得多
試下唔同方法影
咁你可能都會知道點可以影得好些
[/吹水mode]
其實我都唔識影相
我亂影一通

fatyee 11:46 PM 12-29-05
[亂 up mode]兩個方法...
1. 用偏光鏡
2. 將個鏡頭貼近 d 塊玻璃, 最好同時用野遮遮上面/側面黎既強光
[/亂 up mode]
0229 12:01 AM 12-30-05
作者: 無聞:
呢部大劍impluse

聽日都係去多次...
睇下影唔影到玉置成實...

同埋影多d gundam......girl先~
mudhole 12:23 AM 12-30-05
作者: 美堂蠻:
CD SOLD OUT
冇曬簽名籌LU~~~~~

下?!
要買CD先有籌ga ???
呂鳳仙 12:24 AM 12-30-05
今日我見時間表是30的4-6pm出場!
今日我去見到有之前金生話o個隻N年前的BB戰士飛行老虎……
KIM 12:26 AM 12-30-05
作者: 呂鳳仙:
今日我去見到有之前金生話o個隻N年前的BB戰士飛行老虎……
下~~~~~點解我唔見???
呂鳳仙 12:36 AM 12-30-05
下~~~~~點解我唔見???
唔好睇o的大大盒模型,睇o的幾十蚊o既1/144模型附近,行過少少係一堆G-Gen,
再行過少少到一個角落頭位,有一堆好舊o既BB戰士,其中一棟係數十盒飛行老虎。
(可能佢唔預有人會買,所以唔見有貼價錢牌 )

PS:成個買模型o既檔都係得4隻角o者,行晒一定搵到,我亦相信唔會俾人掃走
KIM 12:38 AM 12-30-05
作者: 呂鳳仙:
唔好睇o的大大盒模型,睇o的幾十蚊o既1/144模型附近,行過少少係一堆G-Gen,
再行過少少到一個角落頭位,有一堆好舊o既BB戰士,其中一棟係數十盒飛行老虎。
(可能佢唔預有人會買,所以唔見有貼價錢牌 )

PS:成個買模型o既檔都係得4隻角o者,行晒一定搵到,我亦相信唔會俾人掃走
你post了出來, 我怕比人去掃~~~明天再出擊!!!
呂鳳仙 12:42 AM 12-30-05
你post了出來, 我怕比人去掃~~~明天再出擊!!!
唔…唔會掛,我發現飛行虎個度係最少人徘徊o既,
連睇檔o既人都唔企個度,如果我拎o左盒走都冇人知
pmtommi 12:47 AM 12-30-05
敗家仔今日高達展戰利品......

KIM 12:59 AM 12-30-05
作者: pmtommi:
敗家仔今日高達展戰利品......
原來你就是 #36 果位 ~~~不過一年一次, 開心咪OK囉~~~!
買滿$XXX, 可以上去機倉拍照播~~~~有沒拍呀???
pmtommi 01:07 AM 12-30-05
原來你就是 #36 果位 ~~~不過一年一次, 開心咪OK囉~~~!
買滿$XXX, 可以上去機倉拍照播~~~~有沒拍呀???
? 個姐姐仔無同我講, 唔知用返今日張單可唔可以聽日返去補影呢?
1 2 3 4 

返回主題版面