Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-10-12, 03:45 PM   #26
konoka
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
其實, 好多母親都有呢類情況.
你試下個個月放底家用以外的零用, 咁仲好過買藥多多聲.
如果自己成份人工比曬佢但牌氣照舊呢

我老媽應該過左更年期....牌氣仲比更緊年期果時衰
唔排除佢有情緒問題,但唔想諗佢有lee d病
konoka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-12, 12:59 PM   #27
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
我阿媽好正常,係長氣d
最煩我老豆,我懷疑佢先係更年期
宜家退休之後學識上網就日日上網玩QQ
玩QQ又同d 唔知咩女人chat
阿媽話佢又發脾氣嬲哂全家人
阿媽宜家當睇唔到 費時理佢
當佢透明佢就更加會做野引你注意(回歸細路時代)

前排裝新寬頻幫佢搞掂哂d野
阿妹睇唔過眼佢又玩QQ出聲
結果佢又發癲話唔用條線
自己走去申請另一條囉!

我上年結婚搬左出去住之後我阿妹都成日whatsapp話老豆又發癲之類
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-12, 04:26 PM   #28
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
你老豆明顯溝緊女.....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-12, 05:48 PM   #29
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
引用:
作者: minekaoru 查看文章
我阿媽好正常,係長氣d

結果佢又發癲話唔用條線
自己走去申請另一條囉!

我上年結婚搬左出去住之後我阿妹都成日whatsapp話老豆又發癲之類
可能會變成咁XD
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-12, 08:53 PM   #30
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
你老豆明顯溝緊女.....
阿媽本來都扯火
宜家都算了
廢時家嘈屋閉
阿妹性格率直 有野就講 所以成日會出事
舊 07-12-12, 08:54 PM   #31
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
作者: 柑橘レモン 查看文章
可能會變成咁XD
我果日係隔離版見到都即刻send左俾我個妹睇
舊 07-12-12, 09:28 PM   #32
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
一早爆晒啦
DVD搖控+TV控
所以真係當佢死算,野都費事講

唔一定係情緒病,有D人本身脾氣唔好會更加可怕
唔排除有可能係啦當然
同病相憐

我屋企牆同門都有唔少戰跡

引用:
作者: 二伍 查看文章
錢解決到嘅問題就唔係問題
錢解決到嘅問題反而係好問題

樓主阿媽退休未?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 12:48 PM   #33
yeah yeah

而家呢幾日我老豆讓步
去少幾日...
叫好似好少少...
但..唔知幾時又爆

NTR.......
舊 07-17-12, 01:45 AM   #34
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
更年期既女人, 少d食雞為妙

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 09:50 PM   #35
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
一分鐘前可以讚緊你好仔
一分鐘後可以因為d小事話你畜生,反骨

有時辛辛苦苦放工返黎仲要受氣都幾火滾,仲要比上司小有人工收,呢d無
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 05:10 AM   #36
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: minekaoru 查看文章
我阿媽好正常,係長氣d

結果佢又發癲話唔用條線
自己走去申請另一條囉!

情況同你調轉,阿媽個個禮拜去跳舞識埋啲所謂師父,雖然佢地係識跳,但實情係內地嚟揾食嘅小白臉。阿媽成日同佢地玩qq,果班友間唔中就借啲意話乜乜太送iPhone 乜乜太又送Rolex. 事實係想我媽出手送野。同佢講又唔信,仲要話啲「師父」好慘。

舊 07-19-12, 10:50 AM   #37
jlai
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
我媽媽更年果幾年, 屋企好多事發生, 而我又住係學校
所以好多時都避到..

反而依家個老細,就個個月果幾日都0黎料...係咁俾佢爆

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 12:25 PM   #38
yeah yeah

引用:
作者: Fean 查看文章
情況同你調轉,阿媽個個禮拜去跳舞識埋啲所謂師父,雖然佢地係識跳,但實情係內地嚟揾食嘅小白臉。阿媽成日同佢地玩qq,果班友間唔中就借啲意話乜乜太送iPhone 乜乜太又送Rolex. 事實係想我媽出手送野。同佢講又唔信,仲要話啲「師父」好慘。
當局者迷....
你要睇住你媽媽,..小心小心

NTR.......
舊 07-19-12, 05:31 PM   #39
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
女人更年期既情緒就好似你地女朋友M前的忟忟憎憎甘,但你地女朋友只會一個月忟幾日,但更年期既女人就日日都係度忟...
同苛蒙有關
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 05:42 PM   #40
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 輕機恒 查看文章
一分鐘前可以讚緊你好仔
一分鐘後可以因為d小事話你畜生,反骨

有時辛辛苦苦放工返黎仲要受氣都幾火滾,仲要比上司小有人工收,呢d無
小事變大事,要同佢火拚令佢收聲
有時候你越退讓,佢就越得寸進尺
我試過半夜比佢的起身為左D小事嘈,結果還拖5分鐘訓得

引用:
作者: Fean 查看文章
上晒腦,闊太

舊 07-19-12, 07:44 PM   #41
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
引用:
小事變大事,要同佢火拚令佢收聲
有時候你越退讓,佢就越得寸進尺
我試過半夜比佢的起身為左D小事嘈,結果還拖5分鐘訓得

上晒腦,闊太
我呢邊個位越還拖佢越黎料
無視佢,等佢1-2日就無野
之後好似失哂憶咁當無事發生過
然後大約1-2星期又再黎料
周期性
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-12, 12:07 AM   #42
二伍

註冊日期: Sep 2002
繼兩年前認為我有毒癮後而家又懷疑我性取向
我真係人都癲了
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-12, 12:46 AM   #43
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
我真係人都癲了
播下AV啦

舊 07-26-12, 12:52 AM   #44
二伍

引用:
播下AV啦
播av又認為我咸濕
夜返又認為去滾
我係咪要做人妖先得
舊 07-26-12, 09:07 AM   #45
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
我真係人都癲了
引用:
播av又認為我咸濕
夜返又認為去滾
我係咪要做人妖先得
放心,你絕對正常。祝令壽堂身心健康。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-12, 10:46 AM   #46
yeah yeah

引用:
我真係人都癲了
真係會唔會太得閒...
亂諗野...幫佢報下d course讀下..

NTR.......
舊 07-26-12, 04:17 PM   #47
二伍

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
真係會唔會太得閒...
亂諗野...幫佢報下d course讀下..
佢話忙住喺屋企做家務
舊 07-26-12, 06:01 PM   #48
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
佢話忙住喺屋企做家務