Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-14-11, 09:37 PM   #26
LKC
God of Gamer

註冊日期: Nov 2006
聽聞19/02 Patch(hk time)
online加PP制

此篇文章於 02-15-11 01:24 AM 被 LKC 編輯。
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-11, 11:13 PM   #27
小辛!?
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDsan1116
XBox Live Gamertagsan1116
引用:
作者: 肥陸行鳥 查看文章
奇怪你果部F10係全新車,你係用F2007/有多部F10玩SE7?
7同8號各一...

正儲緊錢買埋另一部F2007...

舊 02-15-11, 12:55 AM   #28
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
求借Ferrari F1 ,2007 or F10都得

舊 02-15-11, 01:11 AM   #29
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
求借Ferrari F1 ,2007 or F10都得

你要邊部出聲, 我送比你啦

你accept 左我個friend request 先

此篇文章於 02-15-11 01:15 AM 被 now_loading 編輯。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 01:36 AM   #30
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: diabloex 查看文章
你要邊部出聲, 我送比你啦

你accept 左我個friend request 先
F10希望

已add

舊 02-15-11, 02:30 AM   #31
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
請問邊部formula one 最易入手??
我現在只是A-spec lv 22

舊 02-15-11, 08:05 AM   #32
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
作者: 小辛!? 查看文章
7同8號各一...

正儲緊錢買埋另一部F2007...
F2007因為GTPSP果度過左一部,都未必會買,因為GT mode用唔倒
雖然GTPSP果部好似係standard車

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 10:07 AM   #33
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: 怪人 查看文章
請問邊部formula one 最易入手??
我現在只是A-spec lv 22
最易入手唔知, 但 Formula GT 係必需要買的
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 11:38 AM   #34
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
有無人搞遊街會?

想 Online 同大家 Play一下

車方面我暫時得 架 綠色 MX-5, 最睇得下得 禮物車 同 四架黑車

此篇文章於 02-15-11 11:41 AM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 12:33 PM   #35
小辛!?

引用:
F2007因為GTPSP果度過左一部,都未必會買,因為GT mode用唔倒
雖然GTPSP果部好似係standard車
雖然都應該唔會開...但心理上感覺完全不同啦...

就差另一部F2007 先叫儲齊Ferrari...12億呀

舊 02-15-11, 06:28 PM   #36
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
有無人搞遊街會?

我想影相

舊 02-15-11, 08:26 PM   #37
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

引用:
作者: 小辛!? 查看文章
雖然都應該唔會開...但心理上感覺完全不同啦...

就差另一部F2007 先叫儲齊Ferrari...12億呀
你大把錢喇,我買左部330P4己經無晒錢...

舊 02-15-11, 08:59 PM   #38
twinsgtr
什麼都不是

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtwins_gtr323334
引用:
買左部GT ONE~我又無晒錢
twinsgtr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 09:08 PM   #39
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

引用:
作者: twinsgtr 查看文章
買左部GT ONE~我又無晒錢
我見呢部係B-spec 某個24h的獎品,所以無買

舊 02-15-11, 09:13 PM   #40
twinsgtr
什麼都不是

引用:
我見呢部係B-spec 某個24h的獎品,所以無買
24HR 我好擔心部機頂唔到咁耐
所以買左先LA
相比FERRARI F1 ~佢平咁多
舊 02-15-11, 10:34 PM   #41
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
引用:
作者: diabloex 查看文章
最易入手唔知, 但 Formula GT 係必需要買的
現在只有online dealership有得買
不過唔夠錢
請問online dealership幾時更新一次?

舊 02-15-11, 10:37 PM   #42
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

引用:
所以買左先LA
都好似要幾百萬
但用得佢的比賽多數用得FGT

舊 02-15-11, 11:00 PM   #43
twinsgtr
什麼都不是

引用:
現在只有online dealership有得買
不過唔夠錢
請問online dealership幾時更新一次?
更新通常都係跟SEASONAL EVENT
大約2個星期到~沒記錯的話

引用:
都好似要幾百萬
但用得佢的比賽多數用得FGT
FGT真係好抵用~
之前已經買左~
GT ONE 又平過FGT~所以都叫抵買~
舊 02-15-11, 11:11 PM   #44
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

引用:

FGT真係好抵用~
之前已經買左~
我成日拎部FGT玩B-spec
用LMP都唔一定贏倒extreme的比賽

舊 02-15-11, 11:19 PM   #45
twinsgtr
什麼都不是

引用:
我成日拎部FGT玩B-spec
用LMP都唔一定贏倒extreme的比賽
其實B SPEC 真係幾變態
佢自己慢慢行~慢到俾人過左
舊 02-16-11, 01:35 AM   #46
backtomac

註冊日期: Oct 2007
引用:
所以買左先LA
不用擔心,長開比起長唔開對部機更健康。
我部60G 諗住收埋慢慢玩,一直都用部40G 玩,結果,早幾個月開部60G 出黎諗住UPGRADE FIRMWARE ,開機唔夠30秒就死了出黃燈。
反而我部40G ,已經四日三夜連續B﹣SPEC 未熄過,部機仲要涼浸浸.....
我會等佢去到LEVEL 33先比佢休息下。(依家LV 32)
backtomac 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-11, 12:53 PM   #47
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:

FGT真係好抵用~
之前已經買左~
部forumla GT係唔係一定要在online dealership先買到????

舊 02-16-11, 01:27 PM   #48
小辛!?

引用:
買完330P4 肯定一蚊都唔淨架啦...

齊F2007 之後下一步就係二十憶積架......

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章

我想影相
yo~我有興趣~~幾時?

此篇文章於 02-16-11 01:38 PM 被 小辛!? 編輯。
小辛!? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-11, 02:20 PM   #49
twinsgtr
什麼都不是

引用:
部forumla GT係唔係一定要在online dealership先買到????
唔一定~我見2手車~都出現過
舊 02-16-11, 04:20 PM   #50
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
唔一定~我見2手車~都出現過
問題係如何2個都無的話就有排都買唔到...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Gran Turismo Portable neo2046 手提遊戲機討論版 1188 10-29-09 10:55 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Prologue Spec II (日版 Spec III)討論區 - Starting Grid. KUTAR# 攻略及心得交流區 193 09-18-09 06:40 AM
[PS2]Gran Turismo 4 ONLINE neo2046 電視遊戲討論版 36 07-16-06 02:35 AM
[PS2]Gran Turismo For Boys 神祕人1號 電視遊戲討論版 18 11-11-04 05:06 PM

現在的時間是 02:45 PM

手機版 | APP版