Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-02-04, 07:31 PM   #26
ALEX CHOW
God of Gamer
HYUNDAI

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: STUDIO KONG
有啦~ 今日行過"基版店"見到可以2揪2或2揪1~
正~~~

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-04, 10:57 PM   #27
wild_rock
Junior Member

註冊日期: May 2004
請問 有冇 亞古魯 ???

此篇文章於 12-02-04 11:00 PM 被 wild_rock 編輯。
wild_rock 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-04, 11:22 AM   #28
Genes
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: STUDIO KONG
有啦~ 今日行過"基版店"見到可以2揪2或2揪1~
可以2p協力嗎???
Genes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-04, 12:12 AM   #29
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://www.itmedia.co.jp/games/gsnew...04/news02.html
■ウルトラマンが新宿に! Fighting Evolution3イベント
☆昭和・平成ウルトラマンが新宿に。

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-04, 10:28 PM   #30
養雞場之旦那

註冊日期: Jul 2004
Thumbs up 有冇人玩隻Ultraman Fighting Evolution 3?

好Q正!!!成隻GAME係熱血到不行!!
我比九十分!!
養雞場之旦那 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-04, 10:31 PM   #31
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
可否用怪獸?

舊 12-06-04, 10:33 PM   #32
養雞場之旦那

Thumbs up

引用:
作者: Norm
可否用怪獸?
可以
怪獸冇得擋超人死光
舊 12-06-04, 10:52 PM   #33
養雞場之旦那

有野問.....
點解冇圍嘔mode既?
援軍攻擊又點用架?
舊 12-06-04, 10:54 PM   #34
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 養雞場之旦那
可以
怪獸冇得擋超人死光
即係輸硬??

舊 12-07-04, 09:24 AM   #35
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
http://www.gaforum.org/showthread.ph...light=Ultraman
已經有啦

一開move入攻略區啦

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-04, 11:10 AM   #36
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
$438 入手.
睇台灣同美國的newsgroup, 原來呢隻game至少有三十幾個角色 (唔同form只計一個)

打mission mode (menu最頂果項) 同 battle mode (menu 第二項) 都可以開到隱藏要素, 包括角色, 場地, 新模式同新招.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-04, 11:13 AM   #37
wing
格鬥低手

引用:
作者: 養雞場之旦那
有野問.....
點解冇圍嘔mode既?
援軍攻擊又點用架?
援軍 = 地球打怪獸部隊的飛機仔, 按 L1
2 vs 1 mode: 隱藏模式, 試下打battle mode (menu由頂數下來第二項) 睇下開唔開到 la
舊 12-09-04, 07:19 PM   #38
養雞場之旦那

冇人講拿?
高斯藍色個陣真係一招都出唔到?
比人狂屈
舊 12-09-04, 08:04 PM   #39
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
有冇網站介紹哩隻game點操作呢? Thx~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 10:17 AM   #40
無悔

註冊日期: Oct 2004
有冇人知呢隻game d 隱藏人同怪獸點攞呀..
無悔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 10:25 AM   #41
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
有興趣
好唔好玩架
同易唔易

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 09:02 PM   #42
養雞場之旦那

引用:
作者: 阿薩姆
有興趣
好唔好玩架
同易唔易
hard超難打
舊 12-12-04, 03:22 PM   #43
wing
格鬥低手

玩法介紹 and 簡單攻略
http://tokusatsu.tfclub.com/2004/12-7/1122438604.html

呢隻野睇就一流, 玩就........
舊 12-12-04, 05:49 PM   #44
怪人怪人
最低級亂鬥者

Wii U IDkaijintik
引用:
作者: wing
玩法介紹 and 簡單攻略
http://tokusatsu.tfclub.com/2004/12-7/1122438604.html

呢隻野睇就一流, 玩就........

好玩wor
total 37個角色
好多都要打mission 完成特定條件先得倒(好難打下)
俺只是對歐查人略有好感都覺得呢隻野睇同玩都一流

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-04, 11:30 PM   #45
wing
格鬥低手

引用:
作者: 怪人怪人
好玩wor
total 37個角色
我都算鍾意ultraman, 但唔算好熟, 在遊戲內只識得初代至dyna.

由PS1的 ultraman fighting evolution開始已經留意呢個系列, 看起來不錯, 但打起來同一般3D 格鬥game差好遠, 反應慢 (呢樣可以原諒, 因為要營造超人的怪獸的巨大感), 判定怪, 招式少. 不過睇到幾集以來的畫面唔錯, 好多效果都做得好好, 體現到超人的巨大, 睇果時加埋d超人的聲音, 真係好熱血.

睇review見今集的角色同隱藏野真係好多, 評語不錯, 都有買o既衝動. 呢個月咁多勁game, 銀兩有限, 我都只係買左ultraman 同gundam, 其他game都要等跌價先再買番了
舊 12-12-04, 11:49 PM   #46
怪人怪人
最低級亂鬥者

引用:
我都算鍾意ultraman, 但唔算好熟, 在遊戲內只識得初代至dyna.

由PS1的 ultraman fighting evolution開始已經留意呢個系列, 看起來不錯, 但打起來同一般3D 格鬥game差好遠, 反應慢 (呢樣可以原諒, 因為要營造超人的怪獸的巨大感), 判定怪, 招式少. 不過睇到幾集以來的畫面唔錯, 好多效果都做得好好, 體現到超人的巨大, 睇果時加埋d超人的聲音, 真係好熱血.

睇review見今集的角色同隱藏野真係好多, 評語不錯, 都有買o既衝動. 呢個月咁多勁game, 銀兩有限, 我都只係買左ultraman 同gundam, 其他game都要等跌價先再買番了

講真呢d 格鬥game叫俺痴人機打就極正
自己打死都唔會買
不過俺真係寧願同friend對打呢隻多過gumdam/kof lor
起碼易上手,夠抵死,個個都o岩玩

舊 12-12-04, 11:57 PM   #47
wing
格鬥低手

引用:
講真呢d 格鬥game叫俺痴人機打就極正
自己打死都唔會買
不過俺真係寧願同friend對打呢隻多過gumdam/kof lor
起碼易上手,夠抵死,個個都o岩玩
打開格鬥game會覺得低能, 如果唔打開格鬥game都要玩一輪先可以靈活咁出必殺或者撻後出必殺~

不過對ultraman愛好者來說, 呢隻野的投入感都幾大.

但真係搞唔明點解隻ultraman legend會冇得save.
舊 12-13-04, 12:00 AM   #48
怪人怪人
最低級亂鬥者

引用:
但真係搞唔明點解隻ultraman legend會冇得save.

因為佢太屈lor

舊 12-13-04, 01:37 AM   #49
ALEX CHOW
HYUNDAI

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
好玩wor
total 37個角色
37個??????

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 01:47 AM   #50
怪人怪人
最低級亂鬥者

引用:
作者: HONDA
37個??????

係ar
連80都有

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
Hi Vi Best Buy Summer 2004 公報 C.K.F. 影音館 14 09-07-04 07:35 AM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
所有意大利甲組球隊的日本名 仲田英芳 體育版 2 09-26-03 09:19 PM

現在的時間是 12:02 AM

手機版 | APP版