Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
收藏品討論版>S.I.C.討論區 ⑩ 
delta 03:25 AM 03-27-10
SIC既價錢已經失控...
Dark Kabuto既透明甲效果好差下,Gatack唔太靚又唔太衰,普普通通咁~
11281984 03:55 AM 03-27-10
6字頭真係....
Gatack呢盒又唔係話特別令~
★星人44★ 10:56 AM 03-27-10
可惜隻ダークカブト個価日本Bi得重顛呢
唔洗寄返黎香港\/

S.I.C.54仮面ライダーイクサ&仮面ライダーダークキバ
日本網上商品的貨量又在急速消失中

睇怕下一隻大家都又要捱貴貨
(我係日本批街分到6隻咁那大把)
雪代緣 03:12 PM 03-27-10
好似返返去7年前的S.I.C.暗黑時代...
GN00508771 12:10 AM 03-28-10
請問星大 sic 之後的 stronger 同埋 kivala 幾時開始接受訂購

或者話 有冇一個網址之類有訂購之類的消息
咩Feel 02:16 AM 03-28-10
作者: 雷霆崖:
IXA型到你....
聽日搵人訂先
我都想要IXA,搵人夾爸爸走無咁傷

但IXA對腳真係幼D,顯得上身好美式足球員
唔好記住我 12:00 PM 03-28-10
痴線架~~$6XX 以前買隻555都係$265... 雹單車版都係$550...
Seamty2 02:05 PM 03-28-10
sic 53 $638入手
貴到唔係人
買埋5月既54
真係要停一停 諗一諗
11281984 05:13 AM 03-29-10
其實Gatack係冇貨~定專登炒到咁貴呢?
mikemike 07:21 AM 03-29-10
作者: 11281984:
其實Gatack係冇貨~定專登炒到咁貴呢?
到貨量少 
斯羅 08:08 AM 03-29-10
聽朋友講有鋪拎30盒但只俾得1盒佢...
赤兵尉SETH 12:03 PM 03-29-10
IXA響日本人氣好高,之前隻S.H.F都好快絕跡...
下隻有望去到$8xx
★星人44★ 12:11 PM 03-29-10
作者: mikemike:
到貨量少 
応該話『直接進口』貨到貨量少
其実唔只SIC
近排乜精品PVC都貴晒係日本各廠聯手捉『直接進口』貨
愚零鬥武多 03:48 PM 03-31-10
SIC不經不覺去到54.................時間真係過得快...個腦仍然係出another rx, 龍騎系列個時...
吸血伯爵 05:01 PM 03-31-10
個DESIGN係值呢個價,但QC就唔值
雪代緣 06:45 PM 03-31-10
總算可以見返5字頭
但都係未吸引倒我買
scarface 01:41 PM 04-07-10
作者: 咩Feel:
我都想要IXA,搵人夾爸爸走無咁傷

但IXA對腳真係幼D,顯得上身好美式足球員
hi i interested in dark kiva only.

do you like to share ? (you have IXA and i have dark Kiva)
hap3afrien 11:08 PM 04-14-10
中文版 S.I.C. HERO SAGA Vol.1 信和有售(~$108)
怪盜小G 11:25 PM 04-14-10
我今日係ssp精品見到一楝gatack$600...
唔好記住我 01:24 AM 04-15-10
見到日版gatack $688..
黑翔 06:30 PM 04-22-10
作者: scarface:
hi i interested in dark kiva only.

do you like to share ? (you have IXA and i have dark Kiva)
我有興趣wo
唔想要dark kiva
黑翔 06:30 PM 04-22-10
作者: hap3afrien:
中文版 S.I.C. HERO SAGA Vol.1 信和有售(~$108)
d翻譯得唔得架?
Suda 07:45 PM 04-22-10
作者: 黑翔:
d翻譯得唔得架?
翻譯好怪
不過值得收藏
delta 02:40 AM 04-23-10
SIC終於出新電王,不過係東映限定...
暫時睇相好唔錯,比wing form好(wing form個身太金,對翼好有違和感)
Seamty2 02:43 PM 04-24-10
新電王邊度仲有得訂
頑童已經截左
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面