Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-08-05, 02:31 PM   #26
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Inquisitor
的而且確去過賽車場玩過下咁
不過係借朋友部車去跑
你去玩下查喎
人地係職業
我夠有踢波玩下啦
就算我係街場踢到識飛
我都唔可以話我夠料去踢甲組啦下話

舊 06-08-05, 02:41 PM   #27
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

註冊日期: Feb 2003
職業車手同業餘車嘅主要分別係,一個係靠佢搵食,一個唔係靠佢搵食
佢地只係功多藝熟,有甚麼值得那樣敬佩?
Inquisitor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-05, 02:44 PM   #28
不破大地
Game Master
車仔球迷

引用:
作者: Inquisitor
職業車手同業餘車嘅主要分別係,一個係靠佢搵食,一個唔係靠佢搵食
佢地只係功多藝熟,有甚麼值得那樣敬佩?
值唔值得敬佩見人見志
但我認為職業水準同業餘有不少差距

舊 06-08-05, 03:25 PM   #29
Drazla
Insane Gamer
ココットの英雄

註冊日期: Apr 2005

普通車同賽車根本不能比﹐賽車避震有幾硬﹖加上賽車加減速/過彎的G force比普通車高得多。這樣比較未免太小看賽車運動了。
Drazla 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-05, 02:11 AM   #30
ALEX CHOW
God of Gamer
HYUNDAI

PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: STi
Sorry
搵唔到張圖
O...NO...

引用:
作者: STi
馬莎拉堤
馬莎拉堤~~

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-05, 07:01 AM   #31
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

↑呢部
Inquisitor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-05, 07:13 AM   #32
不破大地
Game Master
車仔球迷

少少 OT
o係交響詩篇個 thread copy 過來
乜佢都有玩 Le Mans

「交響詩篇」中野信治!!

6月18日19日、・開催「第73回24時間耐久」。、名門「・」出場元F1 中野信治「」致。
中野選手「交響詩篇」覧、「面白!見、小学生時以来?」、。
今後、EUREKA Supporter、予定。

「」皆中野選手応援!

>>中野信治公式

論壇跳轉

現在的時間是 02:32 PM

手機版 | APP版