Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-15-13, 03:50 PM   #26
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
廢物
欣賞佢既片主亦係廢物
0技術camp狗
插個盾用shotgun做門口狗
係人都有能力做得到
爭在有冇佢咁無恥真係咁做

同埋咁啱佢對面隊既亦係廢物
先會比呢條廢物camp狗camp到咁多
基本上兩個人以上/一個人用重生棒已經湧得死佢
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 04:15 PM   #27
wir
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
廢物
欣賞佢既片主亦係廢物
0技術camp狗
插個盾用shotgun做門口狗
係人都有能力做得到
爭在有冇佢咁無恥真係咁做

同埋咁啱佢對面隊既亦係廢物
先會比呢條廢物camp狗camp到咁多
基本上兩個人以上/一個人用重生棒已經湧得死佢
門口放tatical insertion, 掟爆佢個trophy system 再用emp?

要死幾多次先夠?

俾佢camp 得兩次都唔會再入去間房啦

何必同佢鬥氣一定要殺佢
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 04:19 PM   #28
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
由佢自己玩放置play啦殺其他人好過

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 05:23 PM   #29
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: wir 查看文章
門口放tatical insertion, 掟爆佢個trophy system 再用emp?

要死幾多次先夠?

何必同佢鬥氣一定要殺佢
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
由佢自己玩放置play啦殺其他人好過
不停返去只係益晒佢殺佢d隊友填數
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 05:23 PM   #30
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
其實d槍upgrade一次係未就得
之前試過up同一枝野5次都唔覺得高攻左
另外後期無raygun真係唔知點打
我2隻upgrade左既LMG打落喪屍度D威力同用手電筒照過去差唔多
抽獎箱所在地既天空有條光柱的
同埋件擺係車頂既parts最好擺係餐廳度
上面個電指虎去到後期都2拳一件喪屍的
我對你簽名好有興趣...
有時間試下可以估到幾多個
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 05:25 PM   #31
fmwp167

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章

好恐怖既camper,但片主幾欣賞佢camp既原因同成效
但咁玩真係好悶
返屋企先再睇...

我之前睇一條片係唔殺一人之下開swarm...
佢地係成隊玩kill confirm..
一大班人殺敵同cover 其中一個人...
咁果個人剩係拿tag...

覺得佢地超有teamwork...
舊 01-15-13, 05:48 PM   #32
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

你emp有兩個
就算你係比佢殺
佢執彈trophy都係補一個
你重生(唔用重生棒)emp又有兩個
間房咁細
一個emp應該已經夠拆佢壇

而且engineer可以睇到佢插盾
都明知佢一定係突半個狗頭camp
瞄定射定咁打橫出未必會輸比佢shotgun
話唔定FMJ射穿牆都可以試下

呢D人係應該要殺
你唔搵佢
都總有D傻仔隊友排住隊比佢殺
舊 01-15-13, 05:55 PM   #33
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF

梗係跳GAME之後入返佢嗰隊做無間度啦

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 06:01 PM   #34
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: wir 查看文章

要死幾多次先夠?

何必同佢鬥氣一定要殺佢
其實呢個SETUP我地有超過一個人同埋有帶EMP+BLACK HAT+盾就可以破到...

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 01-15-13, 06:05 PM   #35
wir

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
你emp有兩個
就算你係比佢殺
佢執彈trophy都係補一個
你重生(唔用重生棒)emp又有兩個
間房咁細
一個emp應該已經夠拆佢壇

而且engineer可以睇到佢插盾
都明知佢一定係突半個狗頭camp
瞄定射定咁打橫出未必會輸比佢shotgun
話唔定FMJ射穿牆都可以試下

呢D人係應該要殺
你唔搵佢
都總有D傻仔隊友排住隊比佢殺
今集trophy system 只要攞起再放低就會refresh 過, 唔駛補給

用條命同佢消耗trophy system 駁唔過

一係用black hat 穿牆破壞佢

不過佢咁有毅力, 死完都要去番個位繼續camp

你真係吹佢唔脹, 咁既情況都係放棄罷啦...
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 06:14 PM   #36
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

正常一個人都有一個手榴彈+兩個emp
夠做啦

每次睇到angelfireomega呢條片
我就諗起佢camp又camp我唔到
衝又唔夠我衝
同埋今集ghost弱化連KDR都低過我果個喪家狗樣

咩話?連台灣之恥angelfireomega係邊個?
咁你好打極都有限喇
比你見識下佢有幾勁啦
http://www.youtube.com/watch?v=0ZAwwbG0D58

你仲未教我點揀入邊隊喎

此篇文章於 01-15-13 06:19 PM 被 女裝少年 編輯。
舊 01-15-13, 06:15 PM   #37
Einhander
能登かわいいよ能登

你兩個人
一個用BLACK HAT搞佢個TROPHY SYS
另一個用EMP
理論上兩個EMP間房應該乜都冇得淨
再用盾殺入去

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 01-15-13, 06:17 PM   #38
Einhander
能登かわいいよ能登

條友CAMP係一回事
有人打機冇人品賤到冇朋友好明顯係另一樣野
你咪聖人中二病發作話自己做福世人囉
不過我就唔會再想同啲打機會SEND粗口比人嘅柴再一齊打機啦

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 01-15-13, 06:22 PM   #39
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

都話對d camp狗黎講我咪無品囉
但對比佢camp死過又未能服仇既
我此舉就係大快人心
舊 01-15-13, 06:25 PM   #40
Einhander
能登かわいいよ能登

結論: 自我滿足, 太陽圍住自己轉
你不如介紹下你腦入面啲朋友比我
等我聽下佢地覺得你咁賤有幾咁高興同大快人心啦

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 01-15-13, 06:33 PM   #41
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

只有結論?你推論既過程呢?

你點都改變唔到以下事實
係佢camp狗在先
更改變唔到camp狗乞人憎
仲要厚顏無恥upload片自慰
更扭曲事實話我係[打唔贏]至send message

我真係諗緊
如果你/佢果套係成立
下次我打機果陣
聽到有人同我講[喂你好用鬼裝滅聲啦, 唔好響我後面現紅點]
我應該比咩反應佢

簡單d黎講
就係對咩人就講咩話
佢自己衰在先
佢點對人
人地點對返佢
當然
我咁做當然都會預左有人會咁對返我
而佢地班人的確係有咁做
仲要四五個跟住我後面開槍
不過老實講我真係唔care
一來果陣我本身都唔係用鬼裝滅聲
二來我真係有技術會衝
你跟到我至算

此篇文章於 01-15-13 06:40 PM 被 女裝少年 編輯。
舊 01-15-13, 06:38 PM   #42
Einhander
能登かわいいよ能登

人格問題, 同你溝通唔到
事實係有人做無間度仲要比人貼埋片上youtube, 都唔明仲有咩好講
人地cheap你就同人鬥賤, 只係證明你自己都係咁賤
不如我地鬥另一樣野吖
如果你可以係網上面搵到我比人話我打得賤, 仲貼埋片上去嘅話
我向你道歉又點話

呢個香港咁多人打機
打到比人貼埋片仲要證據確鑿嘅, 有幾多人呢可?aaaaaaaaaaa

呢段片我keep底左
moe113, 我一定會向其他人傳頌你嘅事跡嘅, 你放一百二十個心啦

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare

此篇文章於 01-15-13 06:43 PM 被 Einhander 編輯。
舊 01-15-13, 07:12 PM   #43
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
拜托,要停了
我唔想依度俾人lock topic

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-13, 07:12 PM   #44
Einhander
能登かわいいよ能登

LAST一POST
即係咁, 我撞到對面CAM我只會做三樣野

1. 離場, 唔啱玩咪搵過第二班人玩, 我打機係想同人玩唔係比人玩
2. 鬥CAM, 對面成隊人CAM咪同佢地鬥CAM, 大家一齊冇肉食, 睇下邊個冇癮先
3. 拆CAM, 呢集CAM位已經唔算多, 拆CAM唔係一個問題, 你下下去同一個位我咪殺返你轉頭

至於過人地TEAM呢啲咁新奇有趣乞人憎仲阻住人地成TEAM人嘅行為真係諗都冇諗過, 更加唔好講SEND粗口比人呢啲咁低劣嘅行為
都係嗰句, 人地賤你就同人鬥賤, 唔代表你比人地好, 只係代表你同佢同一個LV
MOE113, 你好自為之

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 01-15-13, 07:16 PM   #45
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

所以話你d人只睇片面
冇周全既推論就下結論

就好似今期林奮強單野咁
如果一個唔覺意林奮強係無錄音
咁d人咪信左佢歧視新移民
舊 01-15-13, 07:59 PM   #46
fmwp167

引用:
拜托,要停了
我唔想依度俾人lock topic
一隻手掌拍不響
Ein 兄已經講左係last reply
相信呢件事會「暫」告一段落
舊 01-15-13, 08:01 PM   #47
fmwp167

引用:
作者: fmwp167 查看文章
返屋企先再睇...

我之前睇一條片係唔殺一人之下開swarm...
佢地係成隊玩kill confirm..
一大班人殺敵同cover 其中一個人...
咁果個人剩係拿tag...

覺得佢地超有teamwork...
http://www.youtube.com/watch?v=zKfXuo5qMMI

超勁teamwork...
舊 01-15-13, 11:29 PM   #48
クリス.レッド

打打下支mic冇電

死人fm你d C4

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-15-13, 11:36 PM   #49
fmwp167

引用:
打打下支mic冇電

死人fm你d C4
我真係好愛c4
忍不住用了一個permanent token來unlock

今晚同三位玩真係好開心
下次再一起玩過
舊 01-16-13, 12:04 AM   #50
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: fmwp167 查看文章
我真係好愛c4
忍不住用了一個permanent token來unlock

今晚同三位玩真係好開心
下次再一起玩過
衰野你又話訓覺off,之後下場打打下殺左個人突然發現 --- 點解會係fm巴打黎既?
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 09:42 AM

手機版 | APP版