Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-21-04, 04:52 PM   #26
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
睇左naruto 71集...
大蛇丸簡直係另一個人...猿飛又係...
仲衰過69集成百倍...

舊 02-25-04, 07:09 PM   #27
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 02-25-04, 08:04 PM   #28
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

可憐o既鹿丸

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 02-25-04, 08:11 PM   #29
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
唔係化........=口=||||||||

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線  
舊 02-25-04, 08:24 PM   #30
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
搞錯!!!
鹿丸iq200禁聰明,豬佬邊忽比得上佢=.="

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 02-25-04, 08:25 PM   #31
爽神

個髮型邊忽似...
爽神 目前離線  
舊 02-25-04, 08:26 PM   #32
vov430
黑色疾風丸

邊本雜誌

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
vov430 目前離線  
舊 02-25-04, 08:26 PM   #33
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
唔好醜化鹿丸好喎...

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線  
舊 02-25-04, 08:30 PM   #34
vov430
黑色疾風丸

簡直係引起公墳

今天是好日子嗎?
vov430 目前離線  
舊 02-26-04, 05:49 PM   #35
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
動畫72..

下回應該有一個了結了.....

脫力....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 02-26-04, 06:33 PM   #36
爽神

脫力......:@_@":
爽神 目前離線  
舊 02-26-04, 08:27 PM   #37
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
唔係呀~~咁in不如剪阿李個頭丫笨. :@_@":

奸仔:「
煉獄 目前離線  
舊 02-26-04, 08:30 PM   #38
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

櫻來的麼....XD
咩樹脫力....XD

大乱闘X
W!LL 目前離線  
舊 02-27-04, 05:04 PM   #39
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
以自己的骨來做劍.........

舊 02-27-04, 05:14 PM   #40
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
自來也同大蛇丸唔知邊個勁d呢...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 02-27-04, 06:11 PM   #41
爽神

引用:
Originally posted by 小恐 :
櫻來的麼....XD
咩樹脫力....XD
同狗用埋同一隻洗頭水

今集大蛇丸算畫得幾好,只係回憶果到d表情勁唔似...
爽神 目前離線  
舊 02-27-04, 08:26 PM   #42
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
Originally posted by oogami :
自來也同大蛇丸唔知邊個勁d呢...
應該係自來也...
大蛇丸自己講過唔夠鼬太知打...
而鼬太知話自己如與自來也交手,好彩先會打平手...:bface:

大乱闘X
W!LL 目前離線  
舊 02-27-04, 08:36 PM   #43
爽神

引用:
應該係自來也...
大蛇丸自己講過唔夠鼬太知打...
而鼬太知話自己如與自來也交手,好彩先會打平手...:bface:
其實呢個問題好耐之前都討論過...

大蛇丸響三忍之戰中講過佢同自來也雖然都有不利因素,但始終都有一定距離
(即係大蛇丸覺得自己勁過自來也)
如果真係咁計,可能係相生相剋問題...一係就鼬估計錯誤...

話時話...大蛇丸冇左對手都仲可以勁成咁...其實佢冇得結印都唔知點做轉生...
君麻呂病成咁又係咁好打....
爽神 目前離線  
舊 02-27-04, 09:52 PM   #44
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
Originally posted by 爽神 :

大蛇丸響三忍之戰中講過佢同自來也雖然都有不利因素,但始終都有一定距離
如果真係咁計,可能係相生相剋問題...一係就鼬估計錯誤...

話時話...大蛇丸冇左對手都仲可以勁成咁...其實佢冇得結印都唔知點做轉生...
三忍之戰,雙方都有不利因素不能作準唷>o<
因為未知自來也在後半戰鬥中回復了多少實力,雖然勁到召到文太
而大蛇丸召到曼駝因為有兜幫手

其實你假設都有可能
始終日本流傳忍者故事,自來也要聯同綱手先ko大蛇丸

期待下回三忍太戰

大乱闘X
W!LL 目前離線  
舊 02-27-04, 10:44 PM   #45
vov430
黑色疾風丸

引用:
Originally posted by 爽神 :

睇過有人講個可能因為自來也唔太怕幻術
自來也應該係直接攻擊型
所以唔怕鼬

今天是好日子嗎?
vov430 目前離線  
舊 02-27-04, 10:48 PM   #46
Jamie
バンブラ小職人

XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
其實你假設都有可能
始終日本流傳忍者故事,自來也要聯同綱手先ko大蛇丸
有d咁既事....??
可能結局就係naruto+小櫻 ko 佐助.... 跟住佢回復本性.... ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線  
舊 02-28-04, 02:14 AM   #47
爽神

引用:
Originally posted by Jamie :

有d咁既事....??
可能結局就係naruto+小櫻 ko 佐助.... 跟住佢回復本性.... ^^
前排響呢到睇過一篇文章係講日本傳說既三忍...
相生相剋次序大概係咁:
↗ 大蛇丸 ↘
綱手 ← 自來也

而上次三忍之戰中真係應驗左大蛇丸剋自來也,綱手剋大蛇丸
爽神 目前離線  
舊 02-28-04, 02:16 AM   #48
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
好想第4代出番呀..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線  
舊 02-28-04, 03:12 AM   #49
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
乜原來三忍係真o架.真係唔講唔知.

奸仔:「
煉獄 目前離線  
舊 02-28-04, 09:16 AM   #50
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
Originally posted by 煉獄 :
乜原來三忍係真o架.真係唔講唔知.
真係的
是類似傳說中的勇者之類.....好似草薙之劍個味野

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
超合金 討論區 風之幽靈28? 收藏品討論版 1000 07-01-04 09:22 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
手提 PLAYSTATION 發表 + 討論區 neo2046 手提遊戲機討論版 153 04-28-04 01:29 PM
RO 討論區 VOL.16 之 天空之城 尤諾 荒木飛呂彥 PC電腦遊戲討論版 981 12-29-03 06:37 PM
RO 討論區 VOL.13 之 夢幻之島 小嘉 PC電腦遊戲討論版 952 06-15-03 03:24 PM

現在的時間是 04:52 PM

手機版 | APP版