Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-15, 08:44 AM   #26
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
唔係唔好睇...不過睇完硬係爭咁dddddd....

ddd
呢個紳士組織背景除了一開始講過下歷史後就冇再延伸...結果到片尾都唔覺呢個組織有幾偉大..除了大量用錢就可以買到o既工具...技術力完全感受唔到
新人訓練冇晒訓練時情節,只有不停考試,...結果主角二人最後lvl up幾多好模糊.......
真係Colin Firth單天保至專,冇佢套片好似冇晒重點..(講組織同講新人都唔合格,講敵人都係唔夠)

最尾救完公主入去爆房拍拍拍時隨手關埋門真係笑左出來...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-25-15 08:51 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-15, 07:40 PM   #27
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
實在太好睇
眼鏡+西裝堅揪冇得輸

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-15, 09:46 PM   #28
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
每開一槍都要擺pose好好笑, 最正當然係放煙花

舊 03-02-15, 09:52 AM   #29
芝麻糊
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
終於有套戲係奸角殺主角時唔再婆婆媽媽,一槍搞掂.. (Colin Firth)

以前睇親正邪1 vs 1,忠果邊永遠殺奸角時都無留手,一槍打要害死
到奸角打忠角時就永遠打多你幾拳,將你拋黎拋去(咁會死咩?)
殺你時又好多時唔用槍,水淹,cool頸等等..到忠角搵到方法解困時又懶係緊張要用番槍殺佢

所以教堂好突然咁一槍打瓜Colin Firth 都算係破破地格,正如套戲之前Samual Jackson 話呢套戲唔係一般特務片

舊 03-05-15, 09:25 PM   #30
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
第一時間想貼呢邊

http://www.cool3c.com/article/89343

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 12:15 AM   #31
alexwong0905
Junior Member

註冊日期: Mar 2015
好似好睇wo,一於放假揾friends 去睇~ Thanks for recommending
;d
alexwong0905 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-15, 12:13 AM   #32
swordist
Junior Member
magHarVE

註冊日期: May 2013
Wii U IDUsa
Nintendo Switch IDCharlesTup
PSN  IDHealth
XBox Live GamertagCharlesTup
班FD都話依套好睇..
swordist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-15, 11:30 PM   #33
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
前日睇左, 我覺得係一部佳作, 值得一睇
故事整體合理, 奸角有特色
有燃有型有笑有打鬥得黎又有喜感
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] Secret Ponchos david 電視遊戲討論版 3 05-17-14 12:08 PM
Denial-of-Service Paptimus ~清談館~ 14 10-26-10 09:43 AM
[多機種] [XB360,PS2]Secret Service announced 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 10-17-08 07:57 PM
the secret 秘密 煉獄 學術文化綜合研討區 0 09-10-07 12:40 PM

現在的時間是 09:13 AM

手機版 | APP版