Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-06, 06:56 PM   #451
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 呆王
小恐~幾$!?
$290
冇特典都唔緊要, 始終都係玩game, 粒野遲下一定有散買~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 07:26 PM   #452
horhor
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
Lee隻game第日會唔會出美版呢

小弟唔識日文...但又好想玩...
horhor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 07:31 PM   #453
武-到
Adv gamer

註冊日期: Sep 2003
3DS Friend Code2036 7535 2494
Smile

引用:
作者: horhor

呢隻唔識日文不要緊, 主要係動作,爽快。

下午經過沙田好運,個場賣hkd320。

係一間近期好hit話題的fantasy world聽到個老闆話預計返貨賣$290, 但見個場賣320, 結果順便揾多幾十塊。

我都係入手左310, 原本預計300元樓下。大貨到一定可以賣290以下。忍到的等多幾日。

wii: MH3Hunter name: HaroldH; ID: 85XCBG;
HR82, 喜用太刀, 片手, 大劍. 歡迎一起狩獵
X-BOX LIVE nickname: HAROLD HK.
武-到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 07:46 PM   #454
cori226

註冊日期: Apr 2005
...玩落好似無左好多 聖劍feel (FC)
有D似FFX-2...接mission黎做- -+
cori226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 07:52 PM   #455
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: horhor

會, 但未必任何發售日消息
隻game都有d漢字, 其實ARPG, 最重要都係Action行先, 識斬下出魔法已經玩得~
唔明咪上黎問囉~

大乱闘X
舊 02-25-06, 07:59 PM   #456
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
作者: 武-到
呢隻唔識日文不要緊, 主要係動作,爽快。

下午經過沙田好運,個場賣hkd320。

係一間近期好hit話題的fantasy world聽到個老闆話預計返貨賣$290, 但見個場賣320, 結果順便揾多幾十塊。

我都係入手左310, 原本預計300元樓下。大貨到一定可以賣290以下。忍到的等多幾日。
"呢間"應該唔係"果間"Fantasy World...

近排多左浦頭喎...
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 08:01 PM   #457
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
引用:
作者: neo2046
呢隻野? 要唔要冇乜所為
冇計我儲game儲到足,特典都想儲埋,我遲少少買又平d又有特典仲爽,我買左返黎又係擺係度,我仲玩梗應援團同超執刀,不過冇追文,係咪隻game,有得轉屬性?,有冇合體技?

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 08:21 PM   #458
nds新手
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2006
7:00pm
SSP黃金
星星:$330
寶源:$350................
nds新手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 08:53 PM   #459
武-到
Adv gamer

.....delete......

wii: MH3Hunter name: HaroldH; ID: 85XCBG;
X-BOX LIVE nickname: HAROLD HK.

此篇文章於 02-25-06 08:58 PM 被 武-到 編輯。
舊 02-25-06, 08:57 PM   #460
武-到
Adv gamer

引用:
作者: 瀨賀
"呢間"應該唔係"果間"Fantasy World...

近排多左浦頭喎...
係啊,近排買game買到窮。 呢隻野都買貴左。
"off" 間野應該係有關的。我在佢賣的mh2 boxset見到右上角的貼紙個website似係。就算不是同一間都係我心目中的黑店。果老闆隨口"up"當秘笈。例如:mhp個psp袋box隨便講$260,人家隔離間最多都係炒上170。"/off"

舊 02-25-06, 08:58 PM   #461
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: nds新手
SSP黃金
嘩嘩嘩!
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 09:13 PM   #462
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

金龜$340 我見到都呆左啊~
原來仲有地方350~

大乱闘X
舊 02-25-06, 09:22 PM   #463
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 小恐
金龜$340 我見到都呆左啊~
原來仲有地方350~
順便報價..188有標價的多數係$320或$340
無標價的$320-$340不等
嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 09:39 PM   #464
horhor

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: nds新手
SSP黃金
實在太貴啦

不過我個friend毒我...搞到我越黎越想買
horhor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 10:27 PM   #465
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
係啊,近排買game買到窮。 呢隻野都買貴左。
"off" 間野應該係有關的。我在佢賣的mh2 boxset見到右上角的貼紙個website似係。就算不是同一間都係我心目中的黑店。果老闆隨口"up"當秘笈。例如:mhp個psp袋box隨便講$260,人家隔離間最多都係炒上170。"/off"
有d咁既樹...
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 10:28 PM   #466
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: BRA武藏
銅鑼灣糖街地庫$299入手……
7 點幾去到已經賣哂...... 仲話過 2 日會再返貨
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 10:46 PM   #467
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
觀塘330入手
last一隻.....
好彩 今晚煲~ a_a"
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 10:53 PM   #468
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
點解個個都買得咁平 ... 我可能被揾笨了 560買入

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 10:55 PM   #469
frankiechung

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ZERO NEKO
[IMG]http://images4.fotop.net/albums2/zeroneko/for_myself/DPP07D60219162B41.jpg[IMG]
$560 for 2

此篇文章於 02-25-06 11:01 PM 被 neo2046 編輯。
frankiechung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 10:56 PM   #470
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
引用:
作者: ZERO NEKO
[IMG]http://images4.fotop.net/albums2/zeroneko/for_myself/DPP07D60219162B41.jpg[IMG]
280 per game wor

此篇文章於 02-25-06 11:01 PM 被 neo2046 編輯。
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 11:38 PM   #471
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
310先達地下入手
小浩欣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-06, 12:29 AM   #472
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
恆昌$330
老細都話今日出幾貴
星期一後會落返價
.............好似叫我唔咁快好買住咁

舊 02-26-06, 01:11 AM   #473
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
想問下係咪得協力?
有冇對戰架?
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-06, 01:32 AM   #474
武-到
Adv gamer

引用:
作者: 煲機小王子
想問下係咪得協力?
有冇對戰架?
有, 可以機對機無線對戰。可最多四打。如有其他問題,請入攻略討論區。

舊 02-26-06, 01:39 AM   #475
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
有, 可以機對機無線對戰。可最多四打。如有其他問題,請入攻略討論區。
佢有冇DL play?

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP]FF VII: Advent Children neo2046 手提遊戲機討論版 19 05-15-04 12:03 AM
Warcraft 3 討論區(patch 1.04已出,詳情睇37頁) 楊威利 PC電腦遊戲討論版 980 11-07-02 06:35 PM

現在的時間是 07:52 PM

手機版 | APP版