Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
日本動漫畫討論版>11/7 11/8 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2015開催決定!丨梶浦由記総合THREAD Vol.2
Metatron 12:05 AM 09-21-13
作者: money:
雖然有1200人
但$980右手邊最後幾行好多吉位
個台太窄,980最邊仲灰過780中間囉
Orphen 12:05 AM 09-21-13
作者: Metatron:
你係我左左左邊定左左左左邊?
話說你朋友(左左邊)係日本人?我講日文個時有反應
好羨慕直列30既一眾觀眾

大神講冰皮月餅同肇興酒好好笑,
仲有一開始既爆笑普通話
我係白衫
講英文個位泰國來的但識日文
xxxxxx 12:12 AM 09-21-13
28 揮手

唔熟歌無温書
原本想當音樂會齋坐
xxxxxx 12:14 AM 09-21-13
作者: Metatron:
個台太窄,980最邊仲灰過780中間囉

左邊仲要有部cam
要左我張c11 嗰位真係好唔好意思
money 12:18 AM 09-21-13
作者: 神秘過客:
你估係王国民咩, 邊有咁易做到全場土下座

我有幻想過影相係影土下座

作者: xxxxxx:

左邊仲要有部cam
要左我張c11 嗰位真係好唔好意思
講開部CAM
真係VCD質素
xxxxxx 12:24 AM 09-21-13

講開部CAM
真係VCD質素
望過個screen 兩眼
我以為係projector 雞咋
bb21 12:26 AM 09-21-13
780中間位其實幾爽,唯一唔好處離班歌姬遠左少少
mikemike 12:30 AM 09-21-13
J行中間位都好正,不過好想捉坐control panel果條友去打,D音樂邊駛咁大聲!
Hayami 12:31 AM 09-21-13
你絕對係超主觀, 好明顯你眼中只有 Keiko, 無視左其他人o既存在
wakana 間中都笑得好甜架
不過講起真係超淚目, 我有九成時間俾人擋住睇唔到 Kaori 個樣
我同metatron坐30-32對住正keiko無法啦

音響以香港黎講收貨啦。至少真係好過之前kalafina
仲有唔好唔記得speaker放置是有sweet spot的存在
睇嘉賓的好位又未必係聽歌的好位 (如果佢開頭不是以最頭幾行做基準)

照明見到有出錯 例如KAIDA貝田出聲唱時應該要打spot light,但係慢了幾秒先著 XD
以為係香港人,點知原來是日本staff
money 12:36 AM 09-21-13
台場goods呢d先叫買得落手
米色tee
香港

http://t.co/ZgoXX5i9yV

mikemike 12:39 AM 09-21-13
作者: Hayami:

仲有唔好唔記得speaker放置是有sweet spot的存在
睇嘉賓的好位又未必係聽歌的好位 (如果佢開頭不是以最頭幾行做基準)

照明見到有出錯 例如KAIDA貝田出聲唱時應該要打spot light,但係慢了幾秒先著 XD
錯咗好多spot light
xxxxxx 12:41 AM 09-21-13
都睇過咁多次呢個場啦
音響零期待
開頭幾首爆晒己經係意料中事
收貨嫁啦

setting 都係老問題
Bass amp guitar amp 唔係幾出
Drum 就大聲得濟
均哥就i am so sorry...
bb21 12:42 AM 09-21-13
米色tee
香港
SKIP
個KEY HOLDER正禁多既
xxxxxx 12:45 AM 09-21-13
米色tee
香港

http://t.co/ZgoXX5i9yV

http://gallery.gaforum.org/var/album...G?m=1379695080
黑+綠真係買唔落手
哈囉喂咩

毛巾原本想買
不過唔係印香港最後放棄
Hayami 12:47 AM 09-21-13
場刊太少買唔到,搞到我最後要簽海報
(唔想屈就咁多歌姬簽係同一頁cd booklet (live best)
xxxxxx 12:50 AM 09-21-13
作者: mikemike:
錯咗好多spot light
嗰幾首連續
我以為壞左咋
xxxxxx 12:57 AM 09-21-13
場刊太少買唔到,搞到我最後要簽海報
(唔想屈就咁多歌姬簽係同一頁cd booklet (live best)
簽海報好呀
以為抽籤無限quota 食埋食先入去
點知已經抽晒

想要海報但goods 又買唔落手
Livebest 又賣晒
Bluray 唔想報晒佢
最後買左隻 everlasting songs好鬼貴
神秘過客 01:17 AM 09-21-13

有心一定可以轉移一下視線望下其他人o既

Kalafina 之前果兩次真係想死, 特別係第二次, D 聲真係爛到痴線
我覺得我今次個位 OK, D 聲無乜點爆, 不過都係推得大聲左架啦
係香港睇 live 除非你想睇近距離睇人至揀前排, 唔係只會耳仔受罪
前排兩側係最慘, 個台太窄樣又睇唔到, screen 又過近, 喇叭又對正
6eo 01:27 AM 09-21-13
580都好滿足
D音響拆拆到但算ok啦
個場闊但唔遠, 睇得好清楚
想聽個d都有齊, 好感動
未聽過個d都覺得好正

上次福山叫到喉嚨痛, 今次拍手拍到手痛
神秘過客 01:31 AM 09-21-13
話時話, 原本FJ 打算上年12月黎果時應該係連開三日 live 的
FC 會報上印住12月15~17日, 如果下次真係再黎, 唔知有無機會連開兩/三日呢?
mikemike 01:42 AM 09-21-13
話時話, 原本FJ 打算上年12月黎果時應該係連開三日 live 的
FC 會報上印住12月15~17日, 如果下次真係再黎, 唔知有無機會連開兩/三日呢?
有無咁多人睇呀?
神秘過客 02:04 AM 09-21-13
計返時間, 果陣8月開緊LIVE Vol.#9 “three days special"
如果上次搞得成有機會照搬, 三日唔同 setlist

梶浦 core fans 應該唔少, 今次都係賣剩兩種貴飛o既兩側後排最側邊位, 入座率算唔錯
朔望~ 03:28 AM 09-21-13
坐第4行既表示已經好積極企起身
旁邊D人仲猶疑緊時我就二話不說企起身

今場LIVE係香港睇過既黎講已經十分好!!

好期待下次佢地再黎!! KLFN都OK!!

BTW...最後都無抽到簽名籌
Terrier 10:14 AM 09-21-13
$480坐尾二行中間的我表示: 大滿足

其實我想聽nowhere
xxxxxx 01:15 PM 09-21-13
計返時間, 果陣8月開緊LIVE Vol.#9 “three days special"
如果上次搞得成有機會照搬, 三日唔同 setlist

梶浦 core fans 應該唔少, 今次都係賣剩兩種貴飛o既兩側後排最側邊位, 入座率算唔錯
三日唔同setlists嘅話
早通知應該都可以坐返同一批人
如果細場入座率應該更加有保證嘅

今次真係堅多中國人
日本黎嘅fans 目測都有十幾廿個
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面