Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 01-12-09, 10:39 AM   #451
mike23
Insane Gamer
窮人

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDcMikec23
引用:
作者: EXTASY 查看文章
tote bag即係咩野?
環保袋~

我估milk都會係live前(星期四個期)出卦(湊熱鬧~)

做心郁郁諗緊睇唔睇埋星期五呀 (但又財政緊絀 )

唔知d goods夠唔夠賣呢...同每人限買幾多...最驚俾人掃黎炒...
有冇16號朋友可以幫手買goods...(驚17號冇呀=0=)

此篇文章於 01-12-09 10:49 AM 被 mike23 編輯。
mike23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 10:56 AM   #452
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
入手了

另外都提一提,今期milk都有3頁講X,2頁內文+1頁廣告
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 11:16 AM   #453
mike23
窮人

其實明知得兩三頁, 但今期真係俾封面logo吸引左去買 (雖然都係個個logo, 但x japan加黑底紅字既誘惑真係好難抗拒)
舊 01-12-09, 11:19 AM   #454
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
16號場LIVE既飛係唔係唔好賣呢
依家有飛派喎…

舊 01-12-09, 11:20 AM   #455
爽神

引用:
作者: mike23 查看文章
其實明知得兩三頁, 但今期真係俾封面logo吸引左去買 (雖然都係個個logo, 但x japan加黑底紅字既誘惑真係好難抗拒)
就算得一頁廣告我都會買,何況係封面呢
舊 01-12-09, 11:31 AM   #456
爽神

不過今次d tee同預期所估計一樣...
係用返3days design,估計只有背面字樣不同吧...

好彩起日本果次剩係買左1款tee,今次可以補完埋另外3款tee了
舊 01-12-09, 11:37 AM   #457
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

delete

此篇文章於 01-12-09 03:37 PM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 11:57 AM   #458
mike23
窮人

引用:
作者: kohta 查看文章
16號場LIVE既飛係唔係唔好賣呢
依家有飛派喎
詳細希望

你想講依家有飛賣定派呀?派就唔駛錢架喎
舊 01-12-09, 12:01 PM   #459
mike23
窮人

引用:
作者: 爽神 查看文章
就算得一頁廣告我都會買,何況係封面呢
我呢d窮人慳得就慳(慳黎買佢地d cd dvd )

引用:
作者: 爽神 查看文章
不過今次d tee同預期所估計一樣...
係用返3days design,估計只有背面字樣不同吧...

好彩起日本果次剩係買左1款tee,今次可以補完埋另外3款tee了
真係驚買唔到呀 (希望每件item都入到一件, tee未必買齊, 硬係覺得個logo有野阻住唔好睇咁 )
舊 01-12-09, 12:04 PM   #460
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
詳細希望

你想講依家有飛賣定派呀?派就唔駛錢架喎
如果講係唔係要錢
都要既
你要出55蚊去買一張赤壁2既戲飛囉…
之後就係睇吓有冇運,打唔打得通個電話喇

舊 01-12-09, 12:17 PM   #461
mike23
窮人

引用:
如果講係唔係要錢
都要既
竟然有d咁既事 , 幾時開始架? 睇番場都好喎
舊 01-12-09, 12:23 PM   #462
爽神

東TOUCH副刊

封面:

內容:

(看不到請copy貼上網址列)

此篇文章於 01-12-09 04:20 PM 被 爽神 編輯。
舊 01-12-09, 12:34 PM   #463
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
竟然有d咁既事 , 幾時開始架? 睇番場都好喎
我響上面個post度有post埋張單張架
我都諗住打吓電話上去

好似死link喎…

舊 01-12-09, 12:35 PM   #464
namco701
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2008
我條仔之前仲話想睇赤壁

而家.........

================

引用:
如果講係唔係要錢

都要既

星期二買戲票$30蚊
namco701 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 01:52 PM   #465
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: namco701 查看文章
我條仔之前仲話想睇赤壁

而家.........

================

星期二買戲票$30蚊
剛剛打左上去
出奇地一次就通左
聽日上去拎飛…

舊 01-12-09, 01:58 PM   #466
大家樂職員
Crazy Gamer

極度憤怒
堂堂X JAPAN搞到送飛

我寧願你唔加開
大家樂職員 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 01:59 PM   #467
EXTASY

註冊日期: Jan 2003
引用:
剛剛打左上去
出奇地一次就通左
聽日上去拎飛…
即係幾十蚊又赤壁又X?
雙料以娛樂唔係咁抵呀?
EXTASY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 02:16 PM   #468
大家樂職員
Crazy Gamer

引用:
作者: EXTASY 查看文章
即係幾十蚊又赤壁又X?
雙料以娛樂唔係咁抵呀?
難聽D講句
洗唔洗咁折墮呀
舊 01-12-09, 02:21 PM   #469
Ayumania

註冊日期: Jan 2005
多得嗰班炒飛既賤人

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 02:22 PM   #470
mike23
窮人

引用:
剛剛打左上去
出奇地一次就通左
聽日上去拎飛…
我響上面個post度有post埋張單張架<<<死link呀=0=
就咁打電話上去得唔得架?

係咪即係有張野有no. 打上去講番就有?
舊 01-12-09, 02:26 PM   #471
HUMMINGBIRD

佢係要赤壁飛尾定係完整飛?
HUMMINGBIRD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 02:29 PM   #472
HUMMINGBIRD

引用:
作者: 大家樂職員 查看文章
極度憤怒
堂堂X JAPAN搞到送飛

我寧願你唔加開
講真..個個都落重本在17號..
點知佢又殺多場16號..
個個都
HUMMINGBIRD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 02:29 PM   #473
mike23
窮人

希望kohta可以快d解開謎團啦, 好想去埋16號呀 (乜位都唔緊要啦)
舊 01-12-09, 02:31 PM   #474
mike23
窮人

引用:
作者: HUMMINGBIRD 查看文章
個個都
呢個對我地黎講係意料之外 (個個估會唔會臨時唔開多過加場, 加場可能冇人諗過 )
舊 01-12-09, 02:34 PM   #475
大家樂職員
Crazy Gamer

引用:
作者: HUMMINGBIRD 查看文章
個個都
提議16號加場個條友應該去打靶
完全無做過research

論壇跳轉

現在的時間是 07:43 AM

手機版 | APP版