Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
國家隊討論區>全新Oranje 荷蘭國家隊討論區 [繼續做 "無冕之王"......]
BOYBOYBOY 04:57 AM 09-08-12
雲9又入波
(=v=)b 07:37 AM 09-07-13
食左屎呀~要最後補時~有12碼先迫和愛沙利亞~!?
(=v=)b 09:03 PM 11-16-13
條後防線SEXY到無眼睇~
okabe 09:11 PM 11-16-13
作者: (=v=)b:
條後防線SEXY到無眼睇~
對手都唔見得好好
試下陣勝負無防
VP部份主力無出既話可以用多D新人試試
(=v=)b 09:32 PM 11-16-13
作者: okabe:
對手都唔見得好好
試下陣勝負無防
VP部份主力無出既話可以用多D新人試試
又失多粒~後防無得試啦~都無人上到位~由其是中堅~
okabe 09:44 PM 11-16-13
又失多粒~後防無得試啦~都無人上到位~由其是中堅~
試中前場MA,後防一早放棄左好耐
有新人都無一個有水準,仲要踢高章波
真係睇到嘔血
(=v=)b 09:50 PM 11-16-13
試中前場MA,後防一早放棄左好耐
有新人都無一個有水準,仲要踢高章波
真係睇到嘔血
暫時見個21號都幾ok~
雪榚筒後防~由其個5號~弱化版盧斯奧~玩大膽波又唔係勁~
okabe 10:04 PM 11-16-13
暫時見個21號都幾ok~
雪榚筒後防~由其個5號~弱化版盧斯奧~玩大膽波又唔係勁~
5號?
D. Blind 尼個咪以前AJAX果個既仔尼囉
(=v=)b 10:13 PM 11-16-13
5號?
D. Blind 尼個咪以前AJAX果個既仔尼囉
佢渣到死~
新個班~真係得史杜文去到4俠LV~就算S迪莊都只係B級球員~艾費利又玻璃腳~
okabe 10:26 PM 11-16-13
佢渣到死~
新個班~真係得史杜文去到4俠LV~就算S迪莊都只係B級球員~艾費利又玻璃腳~
係呀!係得史杜文有D期望
亨特拿重傷之後,前面都係搵S迪莊頂
跟本唔夠人,望就望今季VP無事無幹踢完一季
荷蘭D翼一向都係早熟早收工

龍門方面加下都未定到邊個係正選
已前景同狀態選紐卡素Krul比較好
Iro 12:12 AM 11-17-13
計排名 世界盃抽籤係咪無得做種子?
okabe 12:23 AM 11-17-13
作者: Iro:
計排名 世界盃抽籤係咪無得做種子?
係,8支種子無荷意英份

世界盃抽籤第1種子級別球隊:
巴西、西班牙、德國、阿根廷、哥倫比亞、比利時、瑞士、烏拉圭
(如烏拉圭在附加賽落敗,荷蘭取而代之)
Iro 08:09 PM 11-17-13
贏緊5球無機
DevilElvis 09:23 PM 11-17-13
瑞士憑乜做種子隊?
mario0606 05:56 AM 03-11-14
史杜特文原來重傷打唔到WC
由手機版發出
(=v=)b 07:14 AM 03-11-14
作者: mario0606:
史杜特文原來重傷打唔到WC
由手機版發出
最勁果個無左~
okabe 04:41 PM 03-11-14
最勁果個無左~
荷蘭新星之中佢算係比較突出
加下收左檔,中場真係好難搵到合適既人選
後防已經夠廢,中場再損一員大將
出線既機會更加難
mario0606 05:13 PM 03-11-14
出線既機會更加難
中場應該都係迪莊、火焰射球同VDV
但好不安既中場
(=v=)b 07:27 PM 03-11-14
出線既機會更加難
雲真高又唔生性~

作者: mario0606:
中場應該都係迪莊、火焰射球同VDV
但好不安既中場
FANS都咁話~VDV未必可以再入到國家隊架啦~雲高爾唔係咁鐘意用佢~
okabe 03:16 PM 03-12-14
雲真高又唔生性~

FANS都咁話~VDV未必可以再入到國家隊架啦~雲高爾唔係咁鐘意用佢~
VDV一向既問題大家都知,佢無咪可能係正選陣容出現
除非史生有咪事又搵唔到有咪表現好既球員頂上
但佢又未至於唔再入到國家隊,始終加下果班後輩都無咪大賽經驗
就連歐國盃都未打過,點都會選番一D有經驗既球員入隊

另外雲高爾應該係世盃之後退落尼
荷足總以決定用希丁克
(=v=)b 11:58 AM 03-30-14
另外雲高爾應該係世盃之後退落尼
荷足總以決定用希丁克
雲高爾firm去熱刺~
黃金一代退落黎~先搵神奇教練帶隊~真係想用一班蔗渣扮燒鵝~?
(=v=)b 07:18 PM 05-28-14
雲達華治因傷無緣世界盃

我最愛無得踢啦~哭哭~
零式 11:10 PM 05-28-14
而家先留意到....同組有西班牙,智利,澳洲....好似踢決賽咁
(=v=)b 03:25 AM 06-01-14
上半場睇落~
依個523係巴西02年個陣既變調版~
3中堅2翼2防中前面打3個~
3俠無固定位置~自己配合走位~同3R一樣~
2翼運動量需求大~踢唔踢得出陣形威力~好睇佢2個掂唔掂~暫時睇左邊5號ok~右邊7號比較少上前~
雙防中3中堅~都穩打穩扎~不過加納無乜進攻板斧~考驗唔到佢地~

(=v=)b 04:42 AM 06-01-14
下半場加納+強攻力之後~後防受壓~長期7人做防守~防守方面重算ok既~
不過造唔到波上前面~只有打反擊~但係都係由gk大腳斬上去做反擊~無左史杜文做攻守轉換~
遇上攻力更強既球隊~睇黎會bye bye啦~

前面換入黎既迪比/蘭斯~出到黎都係無亮點~正選後防~都係得5號有d閃光(但係都唔係雲達維爾個皮)~依家連出名提拔幼齒既雲高爾~都搵唔到好野~唉~

第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面