Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-16-16, 08:00 PM   #4676
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
11XXX分, 14:5, 5果邊留一隻其他全食, 14差1, 希望唔好同我玩野
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-16, 10:09 PM   #4677
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
10000分5:1, 唔知仲打唔打好
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-16, 11:18 PM   #4678
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
10000分5:1, 唔知仲打唔打好
一個月一次升技活動,
點都要打啦,
多得隻隻技8~10,
好多時打得差都有好名次
舊 08-17-16, 12:51 AM   #4679
Terry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
引用:
作者: yorkyork 查看文章
排名高係咪會易D出sr?
唔覺,唔知點解排四五成日有兩頁掉落,重多過排一二名
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 12:57 AM   #4680
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: Terry 查看文章
唔覺,唔知點解排四五成日有兩頁掉落,重多過排一二名
但我上次活動果時得3張SSR,成日出左SR卡拿低名次,打完活動先拿到4張SR
今次6張SSR, 平均2~3位, 15:6
舊 08-17-16, 01:33 AM   #4681
Terry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
引用:
作者: axe1292 查看文章
但我上次活動果時得3張SSR,成日出左SR卡拿低名次,打完活動先拿到4張SR
今次6張SSR, 平均2~3位, 15:6
暫時14:3,感覺兩頁掉落有Sr機會大好多
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 10:45 AM   #4682
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
hea玩打到6000pt 收工

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 02:49 PM   #4683
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Yeah下次ev19號係near to you

又有愛麗絲了

另外可以整卡片了

由手機版發出

此篇文章於 08-17-16 03:08 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:33 PM   #4684
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF

Android 要用 twitter 先 output 到出來
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 07:47 PM   #4685
J+1
望過黎呀!!!!!!

最後都係13:0....第一次未跌過上位....

另外修正一下個存在感wwwwwww

由手機版發出
舊 08-17-16, 07:49 PM   #4686
J+1
望過黎呀!!!!!!

真係有人咁玩wwww

https://twitter.com/manndamm/status/765860513783787521
由手機版發出
舊 08-17-16, 10:14 PM   #4687
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
Yeah下次ev19號係near to you

又有愛麗絲了

由手機版發出
倉D水可以清了

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 10:24 PM   #4688
6eo
美波様!

EV最後一日打左4千分
萬五分, 11:2 收工
得11隻都唔知突定食好...

引用:
作者: J+1 查看文章
真係有人咁玩wwww

https://twitter.com/manndamm/status/765860513783787521
由手機版發出

好多人扮旅行廣告

twitter勁多創意之作
https://twitter.com/hashtag/%E3%83%8...88%BA?src=hash
舊 08-17-16, 10:25 PM   #4689
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
補埋另外兩色,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 11:25 PM   #4690
J+1
望過黎呀!!!!!!

冇dl,出藍信封,以為sr,再見到彩邊...雖然重覆,都係ssr丫
時間很重要...?

由手機版發出

此篇文章於 08-17-16 11:28 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-17-16, 11:27 PM   #4691
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
話說
ありす係下位還是上位?
如果係下位就打夠10000PT拎一張收工算數

而家先第一次FC 27星
協力果次打只有1MISS 番黎打正常果邊幾次就得左

幾分鐘前再KO多一首 不過要用到三隻手指先搞得掂

sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 11:30 PM   #4692
J+1
望過黎呀!!!!!!

愛麗絲應該係pt獎...
由手機版發出
舊 08-18-16, 01:00 PM   #4693
6eo
美波様!

引用:
作者: sd03021 查看文章
而家先第一次FC 27星
協力果次打只有1MISS 番黎打正常果邊幾次就得左
我反而掉轉EV時打D歌FC到, 出番去打就會炒

今日轉POOL唔知出邊個呢
舊 08-18-16, 02:02 PM   #4694
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: iamleoluk 查看文章

今日轉POOL唔知出邊個呢
拘束器專用pool
由手機版發出
舊 08-18-16, 07:11 PM   #4695
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢個okwwww

https://twitter.com/sakura_724s/stat...27465545904128
由手機版發出
舊 08-19-16, 02:18 PM   #4696
J+1
望過黎呀!!!!!!

三幻蘿唔齊腳

初見唔落補血都死唔去,今次master刷完分可以轉玩m+

============

暫時的高牆...後段睇到冇開combo...結果係呢個分....

由手機版發出

此篇文章於 08-19-16 09:14 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-19-16, 11:08 PM   #4697
axe1292
Game Master
AXE

http://www.kk1up.jp/archives/m95670.html
我想要D獎.........個信封
舊 08-20-16, 12:02 AM   #4698
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
有限定車真好

我MASTER FC都唔過80萬分..得79萬多少少
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-16, 12:12 AM   #4699
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: axe1292 查看文章
http://www.kk1up.jp/archives/m95670.html
我想要D獎.........個信封
自已印啦

家姐掛畫
由手機版發出
舊 08-20-16, 12:22 AM   #4700
yorkyork

註冊日期: May 2010
所以巴哈仔叫呢三張限定做三幻神
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 03:04 AM

手機版 | APP版