Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 88 138 178 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 198 238 288  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
mouseccy 01:12 PM 03-16-17
作者: neo2046:
是但搵個stand用著先啦

原裝機套 OK
LIHxx 有人話HMV有 (正價)

冇可能

係?

wind waker 頭半10分 尾半7分 Last 8分
http://www.play-asia.com/all-in-one-...itch/13/70aw6b
KUTAR# 01:15 PM 03-16-17
作者: 新月:
買野唔好諗建議零售價
到時平過$2340你係咪照比2340先?
當年Ndsl 官透好似係$1399
街舖咪又係1300左右

覺得合理就買
新機出左兩星期左右就會跌價
呢度好多人都清楚明白
早買早享受,遲買平幾舊
唔諗建議零售價?我最基本的消費者權益都唔可以有?
我冇批評任何店,只係想問清楚基本資料
去衡量下值唔值得買罷了

我都算老會員,呢D 金句我都識啦
唔洗幫外面鋪頭幫到咁出面的
八仙果 01:23 PM 03-16-17
作者: neo2046:
是但搵個stand用著先啦

原裝機套 OK
LIHxx 有人話HMV有 (正價)

冇可能

係?

wind waker 頭半10分 尾半7分 Last 8分
HMV 係有原裝保護套正價,HK$148,
我中環星期六見過,
但星期一再去已經冇晒貨。
DreamyLuigi 01:28 PM 03-16-17

啲配件連play asia 都平過出面堆炒價鋪....

Sent from my iPhone using Gaforum
阿聰 01:50 PM 03-16-17
作者: 八仙果:
HMV 係有原裝保護套正價,HK$148,
我中環星期六見過,
但星期一再去已經冇晒貨。
套我買咗呢個,$120。
https://www.amazon.co.jp/Nintendo-Sw...do+switch+hori
作者: DreamyLuigi:

Sent from my iPhone using Gaforum
部份啦⋯⋯紅藍JOY-CON $701。
八仙果 01:58 PM 03-16-17
作者: 阿聰:
https://www.amazon.co.jp/Nintendo-Sw...do+switch+hori

我最後買咗個軟套。
mouseccy 02:14 PM 03-16-17

我買呢款
https://www.amazon.com/gp/product/B0...?ie=UTF8&psc=1
阿聰 02:15 PM 03-16-17
作者: 八仙果:
我最後買咗個軟套。
如果係自用,又使出街要迫地鐵的話,軟套都可以接受啦。

我買咗ZELDA、BOMBERMAN、你剪我我剪你。
下個月就LEGO CITY UNDERCOVER(有CO-OP)、孖車8D。
呢個幾錢?望落幾OK啊⋯⋯仲可以曬自己有幾多遊戲帶。
新月 02:16 PM 03-16-17
作者: KUTAR#:
唔諗建議零售價?我最基本的消費者權益都唔可以有?
我冇批評任何店,只係想問清楚基本資料
去衡量下值唔值得買罷了

我都算老會員,呢D 金句我都識啦
唔洗幫外面鋪頭幫到咁出面的
咁樣都叫幫咩
我一向建議人等,
無game岩玩根本唔需要急
米舖個價係Srp再要你食game
Game岩你玩其實可以成交啦

真正幾時大貨唔洗食Game
無人可以好肯定咁答到你
thomthomchan 02:21 PM 03-16-17
如果係自用,又使出街要迫地鐵的話,軟套都可以接受啦。

我買咗ZELDA、BOMBERMAN、你剪我我剪你。
下個月就LEGO CITY UNDERCOVER(有CO-OP)、孖車8D。

呢個幾公?望落幾OK啊⋯⋯仲可以曬自己有幾多遊戲帶。
Lego City 竟然有 co-op???

Wii u 玩過以為可以 skip... 睇黎又要買 :'(
DreamyLuigi 02:23 PM 03-16-17
mk8連埋兩隻細軚訂左了
寧願等幾ship 都唔想比炒鋪賺錢

阿聰 02:24 PM 03-16-17
作者: thomthomchan:
Lego City 竟然有 co-op???

Wii u 玩過以為可以 skip... 睇黎又要買 :'(
就係睇過trailer有co-op,我先至由「賣出」改為「買入」。
Wii U版我100%全破架!勁好玩又有一堆惡攪。
thomthomchan 02:29 PM 03-16-17
就係睇過trailer有co-op,我先至由「賣出」改為「買入」。
雖然好好玩, 不過 Wii u 我頂唔順個 loading time, 玩到中段放棄

以個故仔黎計, 唔多明白點樣可以 co-op....
lodoss 02:30 PM 03-16-17

但未必有貨, 要等好耐
我在2月13日預訂左個Hori Lan adapter到現在重未收到,
如果唔係用PayPal比左錢, 取消左個Order算
阿聰 02:34 PM 03-16-17
作者: thomthomchan:
雖然好好玩, 不過 Wii u 我頂唔順個 loading time, 玩到中段放棄

以個故仔黎計, 唔多明白點樣可以 co-op....
講真,個LOADING TIME有時又真係有成30秒,都夠去沖杯綠茶飲了⋯⋯

我估CO-OP應該係每個CHAPTER一齊行一齊打架啦,
但係出返去LEGO CITY(OPEN WORLD度)就可以各自玩收集元素。
Eking 02:40 PM 03-16-17
唔睇建議零售價即係點? 任人放血?
W!LL 02:42 PM 03-16-17
作者: 草薙さん:
Aeon 果D唔會排到...
做好瞓街準備就得
上週六晚2300去到排第11
taichu2 02:43 PM 03-16-17
之前去米鋪食3 games 2 配,放緊game (方魂)、放左zelda (自己早前入左限定)

計返都係蝕$200倒

錯過左訂機嘅時間。

依家都叫ok,早買早享受。
由手機版發出
新月 02:44 PM 03-16-17
作者: Eking:
唔睇建議零售價即係點? 任人放血?
Srp用黎保商戶多過保客人
你見Switch 而家有邊個跟$2340賣?
數黎數去得幾間大型同批發本身,但都要食game
DreamyLuigi 02:44 PM 03-16-17
講真,個LOADING TIME有時又真係有成30秒,都夠去沖杯綠茶飲了⋯⋯

我估CO-OP應該係每個CHAPTER一齊行一齊打架啦,
但係出返去LEGO CITY(OPEN WORLD度)就可以各自玩收集元素。

coop 咪好似avenger 同埋marvel hero 咁囉
痴埋一齊行

load 大地圖點止30秒呀!!!! 幾分鐘都有呀!!!!
wii u 出左無耐已經買左lego city, 估唔到又port
今次好似port 埋落ps4, 我諗performance 會好啲, 始終多野要load

DreamyLuigi 02:45 PM 03-16-17
作者: lodoss:
但未必有貨, 要等好耐

我在2月13日預訂左個Hori Lan adapter到現在重未收到,

如果唔係用PayPal比左錢, 取消左個Order算

佢寫住1星期未必有?
咁我鋪頭買188$ 算
用黎裝住個dock出去駁電視玩

DreamyLuigi 02:46 PM 03-16-17

100% 再重玩好癲喎!!!!!!!!!

阿聰 02:50 PM 03-16-17
coop 咪好似avenger 同埋marvel hero 咁囉
痴埋一齊行

load 大地圖點止30秒呀!!!! 幾分鐘都有呀!!!!
wii u 出左無耐已經買左lego city, 估唔到又port
今次好似port 埋落ps4, 我諗performance 會好啲, 始終多野要load

我有計過30秒前後啦!幾分鐘就太誇張了。

呢隻原本話係老任出資定點(唔記得了),應該唔會PORT的,結果又PORT。
今次PS4、XB1、PC全部都有,冇玩過又鍾意LEGO的,誠心推介呢隻。
買PS4版會比較正路,如果想去到邊玩到邊就梗係SWITCH版。
100% 再重玩好癲喎!!!!!!!!!

如果俾我重玩又再100%的話就真係好癲啦!
每一個小區都有顯示有咩收集要素,所以難度還好。
CCemi 02:57 PM 03-16-17
我覺得用建議零售價作為參考沒問題喎
況且人地都係問呢個係咪正價既價錢
人地會唔會用呢個價錢買係人地既自由
以前冇官方零售價, 咪一樣囉日元個價去兌返港幣去參考
忍者 03:00 PM 03-16-17
作者: 新月:
Srp用黎保商戶多過保客人
你見Switch 而家有邊個跟$2340賣?
數黎數去得幾間大型同批發本身,但都要食game
唔係話咩
香港人係咁,淨係呢十幾年都係咁架啦
有得訂唔訂,一係就話睇定D,出左就周圍問邊度有正價
switch 開訂起碼個個星期六去都仲有,到星期日,一先開始截
都唔係好似ps4 pro咁一開sony死server...
有心買唔去訂...有咩好講

PS4 gundam vs beta緊喇
D人唔會宜家買定大制O架
到時一街mark貴一百幾十又話人地奸商
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 88 138 178 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 198 238 288  ... 最後

返回主題版面