Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-09-09, 08:12 PM   #426
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
有問題,大家認為哪關賺錢最快?

我而家賺錢是選seed最後一關,不引發war breaks情況下全捉敵機加埋過關,殺敵機錢有13萬左右(不包括最下方主天使那3部達加,要找戰艦回頭捉太煩了)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:14 PM   #427
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我唔引用你

拜託啦...求你了 拿拿聲開GAME去睇睇 骷髏之心的機體簡介
咁full cloth的確都係改.改嘛

舊 08-09-09, 08:15 PM   #428
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
咁full cloth的確都係改.改嘛
佢的歷程係咁

X1--> X1 改 (兩部都係西布頓用)---> X1 改 改(托比亞用)

大破X1 改 改 + X3的零件 = FULL CLOTH

-------------
開機 繼續去 LOOP RAISER SYSTEM

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:16 PM   #429
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
咩係元祖A, 元祖B???

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:16 PM   #430
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
中左一炮之後

我決定唔企係佢地直線位打

全機比我既oo gn dagger擊破
講緊邊D ??

我馬反無既?(一開始比我一回合爆哂

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:17 PM   #431
ゆり

引用:
佢的歷程係咁

X1--> X1 改 (兩部都係西布頓用)---> X1 改 改(托比亞用)

大破X1 改 改 + X3的零件 = FULL CLOTH

-------------
開機 繼續去 LOOP RAISER SYSTEM
gff個盒誤導人

佢寫full cloth係x1改.改 full cloth的

cb既漫畫我有睇到劇情我都知

舊 08-09-09, 08:18 PM   #432
ゆり

引用:
作者: pet3 查看文章
講緊邊D ??

我馬反無既?(一開始比我一回合爆哂
zz第2話堆地圖炮怪

第一turn睇唔到 比佢掃中左一炮

舊 08-09-09, 08:19 PM   #433
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
gff個盒誤導人

佢寫full cloth係x1改.改 full cloth的

cb既漫畫我有睇到劇情我都知
好鬼衰 大家都係掛住 笨大個名 但D資料個個都有D出入 玩死人

舊 08-09-09, 08:19 PM   #434
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
クロスボーン・ガンダムX1スカルハート(X1改・改)
都唔係full cloth啦
skill heart
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:20 PM   #435
ゆり

引用:
好鬼衰 大家都係掛住 笨大個名 但D資料個個都有D出入 玩死人
笨大設定自打咀巴都不是第一次了...

引用:
作者: 小嘉 查看文章
クロスボーン・ガンダムX1スカルハート(X1改・改)
都唔係full cloth啦
skill heart
skull heart 骷髏之心

此篇文章於 08-09-09 08:23 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:23 PM   #436
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
今集EZ8有冇果兩種獨有既改裝?

舊 08-09-09, 08:24 PM   #437
ゆり

引用:
作者: Sar8 查看文章
冇 今集msv都唔多部機

舊 08-09-09, 08:25 PM   #438
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
好多年冇見了 對上一次出場....好似係 GBA隻 GGEN A?

舊 08-09-09, 08:26 PM   #439
ゆり

引用:
好多年冇見了 對上一次出場....好似係 GBA隻 GGEN A?
笨大:反正今集08小隊都冇故事
刪除~

最後一次出現唔記得係wsc隻定gba隻

舊 08-09-09, 08:28 PM   #440
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
的確I力場天下...

我既機應該得部少升既X1會比人打中...
不過部ALL CLOTH依然內建I力場
就算打ex都遊刃有餘
我打MD 都係MF無傷
再唔係一部Exia 入去就最少5部

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:30 PM   #441
Sar8
The One

引用:
冇錯
冇記錯係有Seed

舊 08-09-09, 08:31 PM   #442
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
中左一炮之後

我決定唔企係佢地直線位打

全機比我既oo gn dagger擊破
打橫都要睇埋~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:31 PM   #443
ゆり

引用:
冇錯
冇記錯係有Seed
好記得穋大叔渣機戰機
古魯謝渣freedom背叛zaft呢d野

引用:
作者: emoil 查看文章
打橫都要睇埋~
直線當然指佢既東南西北位正線啦

舊 08-09-09, 08:35 PM   #444
Sar8
The One

引用:
好記得穋大叔渣機戰機

我剩係記得希羅亂入奧布果度..
搶左後宮個位

舊 08-09-09, 08:37 PM   #445
pet3
The One

引用:
冇錯
冇記錯係有Seed
唔係PSP 隻A 咩?

你地有幾多個覺醒100的人?

我得2個

迪花 100+18 (用海牛XD
煌 100 用強襲自由

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 08-09-09, 08:38 PM   #446
ゆり

引用:
唔係PSP 隻A 咩?

我得2個

煌 100 用強襲自由
機戰a?
果隻只係將ez8改到可以宇宙用而已

舊 08-09-09, 08:38 PM   #447
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
比部Exia開Trans-AM 一turn秒晒d 有即昤危險ge

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:38 PM   #448
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
唔係PSP 隻A 咩?

我得2個

煌 100 用強襲自由

(舉手)想問海牛之係乜野?

此篇文章於 08-09-09 08:43 PM 被 stcdavidhk 編輯。
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 08:38 PM   #449
pet3
The One

引用:
好記得穋大叔渣機戰機

有DD 咁開心既故事~

FGO 目標預算
舊 08-09-09, 08:39 PM   #450
ゆり

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
(舉手)想問海牛之係乜咩?
hi-nu

寫作hi-nu,讀作海牛!(誤

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[多機種] [Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.1 草薙さん 攻略及心得交流區 1023 08-12-09 10:47 AM

現在的時間是 01:03 AM

手機版 | APP版