Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-29-14, 04:16 PM   #426
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
今期天下真係…越黎越垃圾
睇到1/3,本來仲諗住仲有2/3,後面應該有得睇下劍聖龍兒大戰連城志,點知……

感想:
我褲子都脫了你給我看這些!?!?
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-14, 04:31 PM   #427
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: teealpha 查看文章
今期天下真係…越黎越垃圾
睇到1/3,本來仲諗住仲有2/3,後面應該有得睇下劍聖龍兒大戰連城志,點知……

感想:
我褲子都脫了你給我看這些!?!?
明明冇理由要戰, 夾硬話係自尊容不下而戰, 輸到冇晒自尊就話係為大局著想, 最後小武響佢臉上貼金先肯安樂死
十二期硬要寫齊所有強者結局係咁上下架啦, 馬sir話自己掌握唔到節奏嘛

同係精裝書, 肥良套武神終極最後十期真係正好多

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-14, 04:39 PM   #428
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
終極十連環,死剩6個強者,好難比較

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-14, 04:43 PM   #429
teealpha

引用:
作者: D.K. 查看文章
明明冇理由要戰, 夾硬話係自尊容不下而戰, 輸到冇晒自尊就話係為大局著想, 最後小武響佢臉上貼金先肯安樂死
十二期硬要寫齊所有強者結局係咁上下架啦, 馬sir話自己掌握唔到節奏嘛

同係精裝書, 肥良套武神終極最後十期真係正好多
佢要送死我都由得佢,但可唔可以打場好好睇睇既之後先死,而唔係咁雜卒式死囉
舊 01-29-14, 05:11 PM   #430
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
作者: teealpha 查看文章
佢要送死我都由得佢,但可唔可以打場好好睇睇既之後先死,而唔係咁雜卒式死囉
以劍聖o既對戰紀錄, 雜卒無誤

馬sir寫野係咁喎, 除左風雲之外不分主次
呢期佢煲小武, 將d伏筆位寫到佔大半期, 劍聖主場都要讓路.
估佢呢d伏筆都唔係重要野黎.

大જિંગ
大징

舊 01-29-14, 07:36 PM   #431
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
我反而覺得天下今期一刀過ok, 無拖泥帶水 (但如果遲d講解番點解劍聖唔去盡的原因係垃圾的話, 今期就真係垃圾)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-14, 12:55 AM   #432
王小虎

註冊日期: Apr 2002
又唔係有打傷連城志,既然理由係"不能勝",咁不如直頭唔好嚟打...我真係諗唔到佢跟住可以點兜先唔垃圾。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-14, 02:14 AM   #433
gingq7

註冊日期: May 2008
小劍聖如果係打算打傷連城志, 就同無名班"正義之師"玩圍攻一樣, 已經唔係"武者", 亦唔需要走去單挑;
我亦都唔明點解小劍聖明明可以殺連城志但唔殺, 除非"千秋大劫"係要殺了連城志後才會發生

我希望佢兜得倒吧...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-14, 01:52 PM   #434
teealpha

佢話就話如果殺左連城志就會俾藉口東瀛攻打中原,所以唔可以贏喎…

我最多當佢做既野同當年劍晨以玄陰六劍挑佢六滅劍廿三咁,只係為左令之後對戰既人可以製造勝機咁啦…不過我覺得劍晨死得型仔過佢囉,雖然都係死得好雜魚下
舊 01-30-14, 04:52 PM   #435
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
好耐無睇風雲,大既睇到劍界果度
想問下風雲死左未?

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-14, 10:29 AM   #436
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: gingq7 查看文章
小劍聖如果係打算打傷連城志, 就同無名班"正義之師"玩圍攻一樣, 已經唔係"武者", 亦唔需要走去單挑;
我亦都唔明點解小劍聖明明可以殺連城志但唔殺, 除非"千秋大劫"係要殺了連城志後才會發生

我希望佢兜得倒吧...
我覺得千秋大劫其實係風雲....
所以一開始小武就同佢地打~
結局應該都係小武做野埋單~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-14, 11:37 AM   #437
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
劍聖一生無敵,但從未勝過一線角色,比二線殺手無名更不幸

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-14, 03:39 PM   #438
惡多巴斯
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
我睇天下已經對故事要求好低,
淨係想佢埋尾,了左件心事,
話晒睇左咁多年

惡多巴斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-14, 03:06 PM   #439
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 惡多巴斯 查看文章
我睇天下已經對故事要求好低,
淨係想佢埋尾,了左件心事,
話晒睇左咁多年
+1
自求佢快些埋尾了咗件心事,冇眼屎乾淨盲!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-14, 10:20 PM   #440
tigerj
Crazy Gamer
讓我舔舔你的血~

註冊日期: Sep 2003
直情係為完而完啦! 垃圾一本!

舊 02-05-14, 01:32 AM   #441
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
野狼與瑪莉.....今次勁囉.....

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 02:24 AM   #442
exiazero
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
野狼與瑪莉.....今次勁囉.....
真心不得了
估不到3期短篇變電影
希望真係成事

舊 02-05-14, 10:52 AM   #443
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: exiazero 查看文章
真心不得了
估不到3期短篇變電影
希望真係成事
不過女主角麻麻地.....

舊 02-05-14, 10:57 AM   #444
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
原作女主路人到...
會加佢好多戲份?

大જિંગ
大징

舊 02-05-14, 11:06 AM   #445
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
DADA 我OK 嫁

男主: 請問我可唔可以●你○○(哭)
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 11:09 AM   #446
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
正呀... 拍電影一流

舊 02-06-14, 11:01 AM   #447
D.K.
Game Master
こなみきりえ

漫道...又有新綜合漫畫周刊出
不過好似唔關黃洋達事

大જિંગ
大징

舊 02-06-14, 11:23 AM   #448
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
https://www.facebook.com/WGMSK

舊 02-06-14, 12:21 PM   #449
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
鐵將以後都週四出版...? 我有睇的本本都星期四出....

舊 02-06-14, 12:27 PM   #450
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
鐵將以後都週四出版...? 我有睇的本本都星期四出....
好似冇講過話改星期四出, 我响澳門呢邊以為船運未開工未到...唔會新一年就脫期吖嗎
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 01:05 PM

手機版 | APP版