Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-07-14, 08:58 PM   #426
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
求財姐,用R18搞掂左先慢慢玩其它車

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-14, 02:36 AM   #427
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
我都奇怪點解你地話用R18但我又入左賽事之後又見唔到有R18用…原來我之前裝左TURBO
移除左之後果然見得番,PP631剛剛可以玩得
用R18保守地試跑第一圈就跑左2:13拎金 可能係俾架Huayra玩左幾晚的關係 a

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 01-08-14 02:38 AM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-14, 04:14 PM   #428
ALEX CHOW
HYUNDAI

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
RED BULL X Challenge幾時update呀??

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-14, 09:10 PM   #429
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: HONDA 查看文章
RED BULL X Challenge幾時update呀??
起碼要月中啦
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-14, 09:31 PM   #430
ALEX CHOW
HYUNDAI

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
起碼要月中啦
Next week

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-09-14, 10:54 AM   #431
TCS_disable
我有車車~

好...齊晒日版25架 15週年車
舊 01-09-14, 05:42 PM   #432
Irwin
愛.ROCK.友

計埋FB送、PSN+同兩次DLC在內,15週年車我得24架…(日本書仔版)

下面呢架真係拎唔到…

以下在香港較難取得的車:

入手經路 : 在日本的 "ゲオ" 或 "Game TSUTAYA" 加盟店 免費租借 "GT6 Special Disc" 送贈的 Product code
- Lexus IS F Racing Concept 15th Anniversary Edition

此篇文章於 01-09-14 05:55 PM 被 Irwin 編輯。
舊 01-09-14, 05:48 PM   #433
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Irwin 查看文章
計埋FB送、PSN+同兩次DLC在內,15週年車我得24架…(日本書仔版)

下面呢架真係拎唔到…

以下在香港較難取得的車:
入手經路 : 在日本的 "ゲオ" 或 "Game TSUTAYA" 加盟店 免費租借 "GT6 Special Disc" 送贈的 Product code
- Lexus IS F Racing Concept 15th Anniversary Edition
呢架要去 Bid
舊 01-09-14, 06:27 PM   #434
Irwin
愛.ROCK.友

引用:
呢架要去 Bid
2120円…都幾貴吓喎…仲未計手續費(搵人代拍)…

舊 01-09-14, 06:46 PM   #435
TCS_disable
我有車車~

引用:
2120円…都幾貴吓喎…仲未計手續費(搵人代拍)…
成本已經抵過你飛去日本親至攞Product Code啦
舊 01-09-14, 09:04 PM   #436
oooCaitSithooo
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
PSN  IDoooCaitSithooo
pagani同gtr太重喇,R18啦,控好油門唔太難
oooCaitSithooo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-14, 12:57 AM   #437
ALEX CHOW
HYUNDAI

有冇人想online對戰??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-11-14, 12:58 AM   #438
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
now? a

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-14, 01:08 AM   #439
ALEX CHOW
HYUNDAI

Tomorrow

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-11-14, 03:24 PM   #440
RPG
Senior Gamer
食左飯未呀?

註冊日期: Sep 2002
有無師兄知點解最後果D 10圈賽,同樣車軚,一定唔夠跑埋最後果圈!?
我都已經跑完第6個圈至去入油換軚,但條軚都係跑唔完,點解?
RPG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-14, 05:50 PM   #441
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: RPG 查看文章
有無師兄知點解最後果D 10圈賽,同樣車軚,一定唔夠跑埋最後果圈!?
我都已經跑完第6個圈至去入油換軚,但條軚都係跑唔完,點解?
因為條胎跑4圈已經夠過份

仲有係邊場?

此篇文章於 01-11-14 06:54 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 01-11-14, 07:05 PM   #442
RPG
Senior Gamer
食左飯未呀?

註冊日期: Sep 2002
引用:
因為條胎跑4圈已經夠過份

仲有係邊場?

Last屎,銀石10圈.

就係唔明點解一開始用軟軚,跑完6圈都仲有大把, 但一換完條同樣都係軟野出黎就4圈都走唔哂.
真係唔明!?

我試過3次都係禁.
RPG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-14, 07:05 PM   #443
ALEX CHOW
HYUNDAI

今晚有冇人玩???

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-11-14, 07:12 PM   #444
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
開咪入囉 /

舊 01-11-14, 09:26 PM   #445
ALEX CHOW
HYUNDAI

多唔多人玩先??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 01-12-14, 02:22 AM   #446
Irwin
愛.ROCK.友

剛剛呢兩日先開始玩MISSION(之前淨係玩晒考LICENSE上S級)

玩左國內B、國內A、國際B同國際A (因為未玩過S級賽,所以S級MISSION未開,無得玩)
國內B、國內A、國際B拎金都還OK簡單…(國際B係RALLY果版花左唔少時間先有金)
但國際A入面果五關的難度相差好大…
有D都OK易金,好似IA-4、IA-5,試兩三次就得了
不過有D玩左幾粒鐘再加埋少少運氣(IA-3)先勉強金到…

不過都幾開心,而家有5天200%BONUS先玩呢堆MISSION,拎金一場有幾百萬落袋

舊 01-12-14, 11:36 AM   #447
TCS_disable
我有車車~

引用:
國際B係RALLY果版花左唔少時間先有金
Rally 其實俾 GT5 易左, 因為開快果時個反應 (over 100km/h) 架車唔會再強行跣著推
舊 01-12-14, 03:44 PM   #448
NEMESIS
Junior Member

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: RPG 查看文章
Last屎,銀石10圈.

就係唔明點解一開始用軟軚,跑完6圈都仲有大把, 但一換完條同樣都係軟野出黎就4圈都走唔哂.
真係唔明!?

我試過3次都係禁.
巴哈果邊都有人研究過
第一套軚超耐磨,一換第二套軚,就超快收皮
呢個應該係BUG黎
NEMESIS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-14, 05:59 PM   #449
Viper II
↘みもりんっ

清哂IA以下
剩返S

成隻game最難玩係kart仔

---------------------
咁多bug, 我學CC版個句
山內你食*啦

舊 01-12-14, 06:03 PM   #450
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
順手P張啦

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] [PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務 安安 電視遊戲討論版 1000 01-31-24 07:01 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.17【技術心得研究所討論區】DLC 可以再install TCS_disable 攻略及心得交流區 860 07-22-14 12:35 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.09【技術心得研究所討論區②】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1003 01-15-13 12:50 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.05【技術心得研究所討論區】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1012 03-25-12 02:57 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Prologue Spec II (日版 Spec III)討論區 - Starting Grid. KUTAR# 攻略及心得交流區 193 09-18-09 06:40 AM

現在的時間是 11:12 PM

手機版 | APP版