Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
電視遊戲討論版>NieR: Automata︱Switch版 已售
david 04:44 PM 03-08-17
Purchase the NieR: Automata™ Day One Edition for a limited time only and receive the 'Valve Character Accessory' as exclusive digital bonus content.

The NieR: Automata™ Day One Edition includes the following bonus content:

Cardboard Pod Skin
Retro Grey Pod Skin
Retro Red Pod Skin
Grimoire Weiss Pod
Machine Mask Accessory

http://store.steampowered.com/app/524220/
RPG之鬼 07:36 AM 04-06-17
突破100萬販賣!
http://www.4gamer.net/games/353/G035315/20170405001/
睇黎REMARK第一集也好,出新一集也好都會有機會
( ゚ω゚)? 08:47 PM 04-17-17

『ニーアオートマタ』DLCコスチュームの配信が決定!

DLCコスチューム配信決定!
配信日:5月2日
価格:1500円

露出の多い女性の服

素朴な少年の服

世界を滅ぼした男の服

野良猫 08:50 PM 04-17-17
真係HEA整DLC然後收1500円
D.K. 08:54 PM 04-17-17
shut up and take my money
Noble6 11:23 PM 04-17-17
想問吓香港係咪吾會有PC中文版?
我見外國steam都出咗成果月但本地steam就一啲聲氣都冇
如果真係吾出就唯有買PS4中文版算了……
Rance 12:28 AM 04-18-17
都打爆哂重買D衫黎做咩....
Sito 01:40 AM 04-18-17
https://www.youtube.com/watch?v=cYUOe8yY5Ck

決戰SE同白金的CEO
maskrider 02:17 AM 04-18-17
作者: Noble6:
想問吓香港係咪吾會有PC中文版?
我見外國steam都出咗成果月但本地steam就一啲聲氣都冇
如果真係吾出就唯有買PS4中文版算了……
睇怕今個月底應該有,PS4中文版好似27號。

作者: 野良猫:
真係HEA整DLC然後收1500円
佢完全無講大話。
DevilElvis 02:23 AM 04-18-17
中文版free dlc. ?
maskrider 02:28 AM 04-18-17
作者: DevilElvis:
中文版free dlc. ?
相信無乜可能,DLC5月2號先出。買/包season's pass就另計(潮流興)。
Thaws 09:50 AM 04-18-17
睇番賣o個條數, 合計賣左過百萬, 但係PS4淨牒版就26萬鬆D, 唔多清楚有幾多PS4 DL販賣啦
計佢同牒一樣數, PS4都係佔52萬, 未來GAME市場真係要好好反省到底家用機仲係唔係第一主戰場....
由手機版發出
maskrider 02:47 PM 04-18-17
作者: Thaws:
睇番賣o個條數, 合計賣左過百萬, 但係PS4淨牒版就26萬鬆D, 唔多清楚有幾多PS4 DL販賣啦
計佢同牒一樣數, PS4都係佔52萬, 未來GAME市場真係要好好反省到底家用機仲係唔係第一主戰場....
由手機版發出
淨係日本都賣出咗300K碟版咁滯(跟據media create Mar 27-Apr 02 288101),佢講全球出貨唔係等如賣出,條數會大啲,加埋有英美等地區,後來有埋Steam(Steamspy好似見到2百零K),斷估呢一百萬PS4係佔大多數。
( ゚ω゚)? 08:40 PM 04-18-17
DLC Gameplay

CEO Boss Fight

mrk 09:54 PM 04-18-17
作者: Sito:
https://www.youtube.com/watch?v=cYUOe8yY5Ck

決戰SE同白金的CEO

TCS_disable 09:51 AM 04-20-17
買左 PC 版隻碟, 但 Steam 鎖區, 睇唔到野包括 DLC

BTW, 隻Game 用 GTX 760 去玩 1080p, 要開工具改弱少少畫質先可以Keep 30-45 FPS, 甚少55
隻Game 主要係物件陰影同 Effect 大食

不過有樣肯定, Texture 太大 Res, 改弱 Display Driver 個 Texture Quality 到 Performance , 都只係 PS3 常見程度
padage 02:27 PM 04-26-17
請問有無人知出面有無偷跑?
holsety 04:43 PM 04-26-17
唔買啦,D 衫冇謂。
s2001154 04:50 PM 04-26-17
作為人形佢應該出多D唔同既衫
其實堆前作服裝唔靚.......
tomhk 08:40 PM 04-26-17
唔知中文版同日版獎盃會唔會分開呢
maskrider 11:09 PM 04-26-17
作者: tomhk:
唔知中文版同日版獎盃會唔會分開呢
歐美日版無分開,唔知中文版會唔會分喇。A9果邊有preload咗嘅人話係共通嘅。
朔望~ 08:51 AM 04-27-17
隻black box 炒到咩價位?
由手機版發出
HAKAIDER 08:15 PM 04-27-17
作者: TCS_disable:
買左 PC 版隻碟, 但 Steam 鎖區, 睇唔到野包括 DLC

BTW, 隻Game 用 GTX 760 去玩 1080p, 要開工具改弱少少畫質先可以Keep 30-45 FPS, 甚少55
隻Game 主要係物件陰影同 Effect 大食

不過有樣肯定, Texture 太大 Res, 改弱 Display Driver 個 Texture Quality 到 Performance , 都只係 PS3 常見程度
白金話會更新PC 版優化

但非官方的Fix Automata Resolution我用唔到...............
鐵之侍 08:17 PM 04-27-17
普通 中文版 380 入手,隨game有3 個dlc
jeffyen83 09:21 PM 04-27-17
選hard,係第一個boss死左幾次,次次要由一開始黎過...
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面