Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2018年8月17日二期地圖重設 VOL.13
Squall-Lucifer 12:48 AM 03-05-18
一晚燒了4萬油,甚麼都沒有,田中你好野
anyone 08:11 AM 03-05-18
而且是馬尾
sumyuet 11:27 AM 03-05-18
e6丙卡斬撈船打左50場放棄左,直接轉乙
anyone 05:02 PM 03-06-18
大大隻高速+驅逐艦get
會唔會npc有佢果陣會易出d?
Squall-Lucifer 06:45 PM 03-06-18
作者: anyone:
大大隻高速+驅逐艦get
會唔會npc有佢果陣會易出d?
未試過E6 NPC艦隊不是俄軍
anyone 06:59 PM 03-06-18
見高雄型/potato多
Squall-Lucifer 09:31 PM 03-06-18
E6甲撈船,中1.X%的早霜都不中8%的塔什干.....難得陸航開幕一發打掉戰艦棲姬,拿到S勝....
Famitsubasa 11:39 PM 03-06-18
日戰斬左E7P2
瑞鶴戦爆連合CI打出509親手幫自己做了斷(?)
Squall-Lucifer 02:05 AM 03-07-18
由斬掉E7甲起回頭在E6甲撈塔什干,進王35場全掉垃圾,再加上以倍數計的未能進王場次,燒了超過7萬油仍是食白果.....
leotam3 08:46 AM 03-07-18
作者: Squall-Lucifer:
未試過E6 NPC艦隊不是俄軍
我試過

田中係唔係改左野...
琴日帶潛去e6, 連續係水雷map大破7次...
對面單縱都照大破.....
俾佢咁攪入boss率淨50%...
anyone 09:13 PM 03-07-18
大大隻中破很好看
Squall-Lucifer 01:21 AM 03-08-18
在E5甲撈船打到S勝,去到結算時才被猫掉,田中你就不能再等一下才猫嗎?我有信心那把是掉浜波的!
leotam3 10:51 AM 03-08-18
掘左3晚e6甲,入boss率大約50%,
最多情況係水雷map爆左潛....
但係我仲未掘到隻俄國小學生
我覺得完ev前都唔會掘到

(求穩入boss配置
anyone 11:27 AM 03-08-18
乙好穩
Squall-Lucifer 01:12 PM 03-08-18
作者: leotam3:
掘左3晚e6甲,入boss率大約50%,
最多情況係水雷map爆左潛....
但係我仲未掘到隻俄國小學生
我覺得完ev前都唔會掘到

(求穩入boss配置
我33撈,燒了7萬油仍是得個桔
Squall-Lucifer 05:31 PM 03-08-18
來自NGA的雜誌情報,二期的春活是MINI活動,陽炎型的不是改二而是改乙
可以申請轉server的抽選
anyone 06:23 PM 03-08-18
大大隻5格實在太強了

Squall-Lucifer 07:03 PM 03-08-18
引死人啦
我E6甲撈了33場都不出貨.....
果然丁撈掉率比甲高得多
Squall-Lucifer 09:51 PM 03-08-18
https://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=13597523&rand=484
改乙的應該是磯風
Squall-Lucifer 11:44 PM 03-08-18

結果在第22次找重巡姬飲茶下終於撈到浜波,只餘下Ташкент便正式打完今次活動了
Squall-Lucifer 01:21 AM 03-09-18
作者: Squall-Lucifer:

結果在第22次找重巡姬飲茶下終於撈到浜波,只餘下Ташкент便正式打完今次活動了
冬活完全完結

艦これ2018冬イベント完全クリア! 由ALL30打到現在真的很辛苦,浜波37次出撃、22次進王;塔什干84次出撃、37次進王才撈到,總算可以完結了
leotam3 09:51 PM 03-09-18
得我仲未出......../\
Famitsubasa 10:31 PM 03-09-18
呢邊都OK埋
呢個係一個退左3隻 入到王房中埋紅T 支援神救機再出貨既故事
可以返E1刷到完EV了 新棲姫聽講你E7好威武嫁下話?
anyone 10:34 PM 03-09-18
今次特效可以凌駕T不利就是唯一的佛心了
leotam3 11:44 PM 03-09-18
爆, 係咁爆,
幾時先掘完E6.........
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面