Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後
手提遊戲機討論版>ソードアート・オンライン フラクチュアード デイドリーム Coming to Summer l ホロウ・リアノゼーション 已售
Terry 02:18 PM 11-24-16
中文版出咗1.02,fix咗copy素材
pet3 02:28 PM 11-24-16
作者: Terry:

係唔係強製升的

如果設了不自動更新的話?

有沒有跌攻擊力?
Dyhalt Rushifar 02:37 PM 11-24-16
作者: pet3:

係唔係強製升的

有沒有跌攻擊力?
基本上設了不自動更新,每次開GAME都會一樣會下載…
唔想升記得留意DL LIST。
pet3 02:42 PM 11-24-16
作者: Dyhalt Rushifar:
基本上設了不自動更新,每次開GAME都會一樣會下載…
唔想升記得留意DL LIST。
dl完就會自己升?

按了暫停就不會再更新?

這遊戲煩在要上網開遠處控制

否則拔線即可
Terry 02:46 PM 11-24-16

係唔係強製升的

有沒有跌攻擊力?
Ps4自動download同安裝

未有跌攻擊力
Dyhalt Rushifar 02:46 PM 11-24-16
dl完就會自己升?

按了暫停就不會再更新?

這遊戲煩在要上網開遠處控制

否則拔線即可
冇開過其他GAME唔知,不過有幾次STOP咗都掛完發現DL完成,開/掛緊本GAME唔會展開更新,刪咗佢就OK。
Terry 03:00 PM 11-24-16
聴聞中文版 1.02 = 日版 1.03, 咁下次update就係日版1.04/1.05
Dyhalt Rushifar 03:03 PM 11-24-16
聴聞中文版 1.02 = 日版 1.03, 咁下次update就係日版1.04/1.05
耶穌開始宣講說:你們悔改吧!因為天國臨近了。(瑪四17)
Terry 03:07 PM 11-24-16
你確定係天國
pet3 03:08 PM 11-24-16
冇開過其他GAME唔知,不過有幾次STOP咗都掛完發現DL完成,開/掛緊本GAME唔會展開更新,刪咗佢就OK。
回家立即看看最近dl項目 看看是否安裝了

沒安裝的話立即刪掉就可以

如何再出現時
我按暫停

是不是不會再自動dl ?

耶 復活了
Terry 03:11 PM 11-24-16
如果個patch檔太細,好難暫停...
Dyhalt Rushifar 03:15 PM 11-24-16
回家立即看看最近dl項目 看看是否安裝了

沒安裝的話立即刪掉就可以

如何再出現時
我按暫停

是不是不會再自動dl ?
會,在下既狀況
開GAME>開始DL>STOP>準備掛>有TURBO掣 LOGIN掛機>瞓>翌早用回正常掣LOGIN>DL完成>刪>關機>開GAME>開始DL...
而家一開GAME就CANCEL佢算,至少唔會俾佢「偷襲」到。
你確定係天國
天國~只係神同在下唔多咬弦

目前體驗係,總之開GAME前刪走更新檔就唔會更新。
Terry 03:30 PM 11-24-16
日服送傳說武器材料!!??

https://store.playstation.com/#!/ja-...O4LIR033100000
pet3 03:34 PM 11-24-16
會,在下既狀況
開GAME>開始DL>STOP>準備掛>有TURBO掣 LOGIN掛機>瞓>翌早用回正常掣LOGIN>DL完成>刪>關機>開GAME>開始DL...
而家一開GAME就CANCEL佢算,至少唔會俾佢「偷襲」到。

真麻煩
sony 的不要自動更新 真垃圾

不信神就沒有越南新娘

剛剛看到
http://tieba.baidu.com/p/4871633187
原來我一直失敗的原因就是這樣
用無敵可以嗎?
2009 05:30 PM 11-24-16
會,在下既狀況

請問你邊隻turbo制?
Dyhalt Rushifar 05:34 PM 11-24-16
作者: 2009:
請問你邊隻turbo制?
HORI格鬥掣。好多GAME SHOP都有。
https://www.amazon.com/Fighting-Comm...dp_ob_title_vg

由於冇菇用,所以要用一般掣準備好晒先用格鬥掣LOGIN。
zero0417hk 07:05 PM 11-24-16
我想請問1.02更新左NPC智力未?
Terry 07:29 PM 11-24-16
作者: zero0417hk:
我想請問1.02更新左NPC智力未?
應該未
pet3 11:47 PM 11-24-16
飛閃一刀的位置是在那?

我覺得自己應該已經有4200次ssc

但應該要點到某位置佢先會出現吧
他在那?

龍膽鱗一小時先得2粒...
Terry 12:24 AM 11-25-16
飛閃一刀的位置是在那?

我覺得自己應該已經有4200次ssc

但應該要點到某位置佢先會出現吧
他在那?

龍膽鱗一小時先得2粒...
連撃怪客右邊
Dyhalt Rushifar 12:28 AM 11-25-16
日伏1.05出咗
不過在下當然係唔更新啦

不過基本上睇落好似唔錯既
https://mudauchi.info/saohr/610
pet3 07:34 AM 11-25-16
日伏1.05出咗
不過在下當然係唔更新啦

不過基本上睇落好似唔錯既
https://mudauchi.info/saohr/610
傳說道具直接到手
節省了十小時

但變弱和不可掛機=浪費30小時
man05 10:01 AM 11-25-16
想問如何copy素材?
未更前用下~~
thx
朋也君 10:15 AM 11-25-16
有無玩日版,想互相刷錢,素材的?
Terry 10:44 AM 11-25-16
作者: man05:
想問如何copy素材?
未更前用下~~
thx
http://psnine.com/topic/29734
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後

返回主題版面