Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 756 1256 1656 1706 1746 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1766  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
GN00508771 05:33 PM 06-05-19
咁依家祖傳直感真係得番小莫同黑傻....
gingq7 05:55 PM 06-05-19
說好的奶光3次強化終於來第一次了

刑部姬 繼續唔知有咩用

武則天 強化方向錯晒, 不過應該係因為殺式寶解了, 武則天逼住都要俾個寶解佢
Sar8 07:12 PM 06-05-19
刑部姬往磨騎敵人方向進化

而傻B又強化一次
digiharuka 08:12 PM 06-05-19
很好, 這次幕間一個都沒有, 長草
GN00508771 10:23 PM 06-05-19
某人幕間

某人類惡係咪要來了
GN00508771 11:16 PM 06-05-19
おっきーの強化スキル「四神地相(白鷺)A」
味方全体にクリティカル威力UP(3T)は、倍率「50% 」のようです

有用既其實⋯⋯
鈴蘭 12:18 AM 06-06-19
作者: GN00508771:
おっきーの強化スキル「四神地相(白鷺)A」
味方全体にクリティカル威力UP(3T)は、倍率「50% 」のようです

有用既其實⋯⋯
50%既3T全體 Buff咁又其實好勁
我覺得就黎有救 只要寶具再加多個每T產星15粒左右咁應該係幾有用
只係持久力依然有缺憾 始終唔係真係識回血
the fool 02:36 AM 06-06-19
デミヤ到底想寫到佢幾慘
諗住下個星期開2.4估佢會出印度鯖強化任,點知出幕間(well,大部分都有強化,都算係強化週)
今次大部份強化都同爆擊有關:
亞瑟雖然最多出30星好似幾勁,但無集星
刑部姬仍然算難用
狂X 3色各1次爆擊好似話倍率唔高?
最大得益應該係頼光,雖然得3次,但3T用起上o黎應該會好方便

作者: 鈴蘭:
50%既3T全體 Buff咁又其實好勁
我覺得就黎有救 只要寶具再加多個每T產星15粒左右咁應該係幾有用
只係持久力依然有缺憾 始終唔係真係識回血
寶解左應該唔會再強化寶具架la,係o既話我估佢應該好似安徒生咁技2加人NP再產星
david 05:15 PM 06-11-19

https://www.goodsmile.info/zh/produc...%E4%BB%80.html
GN00508771 09:40 PM 06-15-19
DEL...
天子 10:00 PM 06-15-19
隻大笨象d攻低到一個點
pet3 10:50 PM 06-15-19
黑阿周娜
全體紅寶具,傷害之前附帶敵方弱化紅卡耐性3回合

技能
自充30np
敵方被弱化時擁有特攻50%, (看著寶具的附帶效果)
攻擊力加30%

附加自動技能
狂化EX(攻擊力12%)

如果我沒理解錯
他是絕對特攻的自充狂階全體寶具 ?
除了是男人之外
比奶光還強?
the fool 02:16 AM 06-16-19
係咪太夜先開波所以咁少人講野?
見到隻象神個寶具即刻諗起某人,點知真係佢
另外再睇下個職,估唔到印度會同月聖杯有關
GN00508771 01:17 PM 06-16-19
依家緊張時期 我諗住大家都唔出聲/冇心機出聲

鈴蘭 02:11 PM 06-16-19
大佬呀尋晚先實裝,衝都衝唔到咁快啦sosad
GN00508771 03:09 PM 06-16-19
咁一樣人通頂爆左佢就是啦
digiharuka 03:10 PM 06-16-19
船長真名兩個字, 確定是尼莫吧

=====
金劵出了黑肉.. 沒了

1池全是進入常駐池??
GN00508771 08:17 PM 06-16-19
作者: digiharuka:
船長真名兩個字, 確定是尼莫吧

=====
金劵出了黑肉.. 沒了

1池全是進入常駐池??
對~~~~
LordofNightmare 11:49 PM 06-16-19
唔係入故事池咩?
3星弓就會入埋友抽池
鈴蘭 01:28 AM 06-17-19
究竟係咪香菇自己寫番.........唔知點解我有咁既感覺
除左因為ジナコ之外
鈴蘭 02:14 AM 06-17-19
ディビット

契約鯖係冠位(Grand Class)
會特登將「ヤマ」講成「夜摩天」,咁好高機會係日本英靈
而佢對不死者既解決方法係「食」
對話中既Key Word睇落係對食有執著

ディビット雖然一路都似係無咩人味既角色
但竟然會覺得ぺぺ係朋友而黎探望,有D意外
甚至知道ぺぺ真名...

鈴蘭 01:34 AM 06-19-19
打完

劇本究竟係咪香菇寫 CCC Fans特攻黎既
真係玩到某幾個位都眼濕濕...

印度貞德D內心戲同處景
實在不禁令人同而家既香港比照
亦比到我勇氣

安插左好多伏筆

1.) Bitch既目的係成為新既九尾
2.) Bitch係異聞帶間移動既方式係「顯現」 基本上呢兩樣野加埋已經代表佢就係Beast 5既L或者R....
3.) デイビッド上面講左
4.) 異聞帶既破滅先係異星之神要既終點,即係話異星之神要既世界其實係「人類史結束」既世界.....

鈴蘭 02:14 AM 06-19-19
強烈建議無玩CCC但現正玩緊4章既朋友睇左下面幾段片先

GN00508771 10:49 AM 06-19-19
作者: 鈴蘭:
ディビット

契約鯖係冠位(Grand Class)
會特登將「ヤマ」講成「夜摩天」,咁好高機會係日本英靈
而佢對不死者既解決方法係「食」
對話中既Key Word睇落係對食有執著

ディビット雖然一路都似係無咩人味既角色
但竟然會覺得ぺぺ係朋友而黎探望,有D意外
甚至知道ぺぺ真名...
應該唔算透?

估唔到佢識笑
gingq7 07:40 PM 06-22-19
狂阿周那如果放在一年前係完全超標
根本上所有最實用的技能佢都有齊
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 756 1256 1656 1706 1746 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1766  ... 最後

返回主題版面