Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 721 1221 1621 1671 1711 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1731 1771  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 07:32 AM 10-18-18
扔十連终於幫小太郎抽左佢老母返黎
gingq7 09:23 AM 10-18-18
梅芙的原罪就是寶具不夠力, 佢本身機體性能好似比法老金仲好少少
但經過了3次強化後, 我覺得她的寶具應該已是騎職最高攻(?)
有其他全部騎職都無, 甚至很少5星才有的單體寶具+寶解+特攻, 再加領導力+今次新加的降防已等如魔放

睇落已不會比法老金/羽蛇神差, 肯定好過女僕, 和騎金時比就難以比較(騎金時配CBA連發係很強, 但3次強化後的梅芙配雙梅林肯定可以一戰)
david 04:28 PM 10-18-18
作者: :

https://goodsmileshop.com/tw/p/G_NEN_WD_01016
天空 04:30 PM 10-20-18
作者: 細路翔:
扔十連终於幫小太郎抽左佢老母返黎
我 20 連

已滿足~~不過唔知隻野有冇用
新手好缺角呀
Sar8 11:29 PM 10-20-18
話冇又唔係話冇,不過登場機會少D
the fool 01:47 AM 10-21-18
趁呢幾日得閒清咁d強化任,但除左攞石之外真係唔知為乜,果班真係有排都未用得著(最起碼下次event無特攻,話時時,點解今次萬聖節d特攻角全部都係細路)
作者: 天空:
我 20 連

已滿足~~不過唔知隻野有冇用
新手好缺角呀
其實真係唔係太好用,雖然技1強化紅同綠卡,但本身ATK唔算高,技2同3接近一樣,全體寶具未寶解又唔夠大力(印象中技1 lv10都殺唔到種火d手)
利申:10/6/6已絆10
Hextor 09:38 AM 10-21-18
作者: the fool:
趁呢幾日得閒清咁d強化任,但除左攞石之外真係唔知為乜,果班真係有排都未用得著(最起碼下次event無特攻,話時時,點解今次萬聖節d特攻角全部都係細路)

其實真係唔係太好用,雖然技1強化紅同綠卡,但本身ATK唔算高,技2同3接近一樣,全體寶具未寶解又唔夠大力(印象中技1 lv10都殺唔到種火d手)
利申:10/6/6已絆10

LOLILAND

入到魔性特攻會大力D既
全體殺寶解左好似得豔后同酒吞
打騎AOE用ALTEREGO算
LordofNightmare 05:01 PM 10-21-18
作者: Hextor:
LOLILAND

LOLILAND
所以估計有蘿莉文西靈衣換,基本上得佢一個係身心都係成人,好格格不入

比利?比利 the kid嘛,無問題噃
digiharuka 05:22 PM 10-23-18
護法少女

伊莉亞 A 單體AE ... 恆常池?
Hextor 06:20 PM 10-23-18
作者: digiharuka:
護法少女

要睇埋技能先
龍屬減charge係咩玩法...
GN00508771 10:06 PM 10-23-18
配聖喬治去玩?www
the fool 02:35 AM 10-24-18
原來隻送角真係酒吞(雖然多左個別名護法童子),但如果照叫酒吞點解之前要玩神秘
作者: digiharuka:
護法少女

睇佢個寫法應該係章限
但2.2都無得用,係咪做唔切而家先加返
細路翔 05:04 PM 10-24-18
20連2肥木+一隻伊莉亞
Hextor 06:53 PM 10-24-18
水著茨木靈3真係PRETTY CURE

最後走返去抽黑狗
天空 07:00 PM 10-24-18
20 抽 ,射左隻 カルナ 迦爾納 返黎~~己滿足
digiharuka 07:20 PM 10-24-18
30抽只欠5星禮....

===========

終於肯出的訊息話更新有多大了
gingq7 08:55 PM 10-24-18
隻伊莉雅不太吸引
天空 09:55 PM 10-24-18
作者: gingq7:
隻伊莉雅不太吸引
同意
T.K. 11:40 PM 10-24-18
副賬十連大勝利

三公四騎士敵上位版吧
T.K. 12:45 AM 10-25-18
http://bbs.nga.cn/read.php?tid=15441...6T4eRZZzA6YqNg
the fool 03:37 AM 10-25-18
睇o黎今次event要等佢每日睇完故事先開新關,想有效率d農都要等,唯有農左幾張特攻禮返o黎先
作者: 天空:
20 抽 ,射左隻 カルナ 迦爾納 返黎~~己滿足
恭喜,カルナ雖然未算好好用,但真係好大力
作者: gingq7:
隻伊莉雅不太吸引
見佢掛住イリヤ個名都課左pack去抽,4,5星全部都係禮裝
借人隻用覺得OK(雖然果隻係技30)有NP charge,藍卡buff同無敵都算要有o既都有
不過最衝擊o既係隻熊個名
chunwai0091 09:01 AM 10-25-18
課咗6pack終於中到イリヤ
禮裝大滿足
射斜到一張孔明,寶3了
LordofNightmare 01:16 PM 10-25-18
鬼救阿~~~~!

這啥啊,差啲噴咗
鈴蘭 12:08 AM 10-26-18
隻伊莉雅張A卡似乎都係痴Q線系列
如果黎一隻A卡拉2既話應該就勁
細路翔 07:49 AM 10-26-18
睇完my room對話覺得老餅SN勢一定要抽隻伊莉亞

仲有齊格唔止白貞連黑貞都染指了
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 721 1221 1621 1671 1711 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1731 1771  ... 最後

返回主題版面