Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-04-14, 09:20 PM   #401
興奮噴泉
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: 飛燕 查看文章
有個人我見佢5次都玩北之魔法師

而且係絕對故意為左打分而做
有人出聲鬧完下次又做過
見唔少・・・D傻仔為打分攪到D時間遅Jor 分多又唔係加Drop
為上Ranking賻人Black List佢?
最好大弱化D Fo同Gu 無曬北勇者
興奮噴泉 目前離線  
舊 06-04-14, 09:25 PM   #402
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 興奮噴泉 查看文章
見唔少・・・D傻仔為打分攪到D時間遅Jor 分多又唔係加Drop
為上Ranking賻人Black List佢?
只要個quest design可以比人自已solo清晒12人份的怪,唔會慘死
咁就一定會有人為了顯得自已強而北面

現在lv70 + 鬼手是有能力北面拉一群清晒
我望過做這行為的大多都只是法60+pp

做HU FI RA知道自已會影響別人,所以除非唔識玩都唔會wave3以後上北
有100打都未必得
飛燕 目前離線  
舊 06-04-14, 09:28 PM   #403
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
只要個quest design可以比人自已solo清晒12人份的怪,唔會慘死
咁就一定會有人為了顯得自已強而北面

現在lv70 + 鬼手是有能力北面拉一群清晒
我望過做這行為的大多都只是法60+pp

做HU FI RA知道自已會影響別人,所以除非唔識玩都唔會wave3以後上北
有100打都未必得
有能力做都未必上La D行為同クソガキ無分別
興奮噴泉 目前離線  
舊 06-04-14, 09:32 PM   #404
飛燕
懺悔不用等

引用:
以前打online game唔會自已solo衝去敵陣中心,因為會死
比如RO拉一群死硬w

FO自已有神回避拉得小心D,好避過HU FI RA
GU理由一樣,回避力問題

只要個人角色性能高,就無人想合作
隻game太少助長team play的setting,連合作分數都無
飛燕 目前離線  
舊 06-04-14, 09:35 PM   #405
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
衝4周咪會上囉(全員

野良....呢D情況要一早預左
W4單人頂一波唔係唔係得o既, 前提係ニフタ+イルフォ/PPコンバイルメギ

但係野良絕對唔值咁做

舊 06-04-14, 09:37 PM   #406
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
以前打online game唔會自已solo衝去敵陣中心,因為會死
比如RO拉一群死硬w

FO自已有神回避拉得小心D,好避過HU FI RA
GU理由一樣,回避力問題

只要個人角色性能高,就無人想合作
隻game太少助長team play的setting,連合作分數都無
但緊急Quest最重要就係Team Work・・
興奮噴泉 目前離線  
舊 06-04-14, 09:43 PM   #407
飛燕
懺悔不用等

引用:
但緊急Quest最重要就係Team Work・・
小學生足球等級的team work
12人連龍門都去追波

而且無碰到個球,教練會話你貢獻零
飛燕 目前離線  
舊 06-04-14, 09:56 PM   #408
D.SANJI

註冊日期: Jul 2002
引用:
小學生足球等級的team work
12人連龍門都去追波

而且無碰到個球,教練會話你貢獻零
唔係第1個掂 又唔係最後果個掂 都係無貢獻 #

我呢位同學機能遲鈍 睇野慢2秒 貢獻0 明明我有打過野

無貢獻又唔派好野俾我 咁點算先?
D.SANJI 目前離線  
舊 06-04-14, 09:57 PM   #409
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
作者: D.SANJI 查看文章
唔係第1個掂 又唔係最後果個掂 都係無貢獻 #

我呢位同學機能遲鈍 睇野慢2秒 貢獻0 明明我有打過野
残像だ
興奮噴泉 目前離線  
舊 06-05-14, 08:03 AM   #410
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
起碼做到隔離台gw2咁先黎講team work

不過你要預左動作性高既爽game就係咁

正如d3都係兩個職爆衝其他人執垃圾wwww

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 06-05-14, 06:30 PM   #411
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
作者: 細路翔 查看文章
起碼做到隔離台gw2咁先黎講team work

不過你要預左動作性高既爽game就係咁

正如d3都係兩個職爆衝其他人執垃圾wwww
如果有PvP D人9成イルメギト・・・
興奮噴泉 目前離線  
舊 06-05-14, 06:59 PM   #412
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
PVP的話, BR依然最強, 20秒無敵玩晒啦

要玩PVP就用機械人玩對戰, 起碼大家都一樣性能先
【麥斯】 目前離線  
舊 06-06-14, 12:11 AM   #413
chingwah2003
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
PVP的話, BR依然最強, 20秒無敵玩晒啦

要玩PVP就用機械人玩對戰, 起碼大家都一樣性能先
KATANA COMBAT有準備動作,不是即時發動,不要忘了有EL這職業。
chingwah2003 目前離線  
舊 06-06-14, 12:25 AM   #414
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

副職HU用ネバーギブアップ, 有5秒無敵就可以再開20秒無敵啦

唔存在既野講到幾似層層都係冇義意
【麥斯】 目前離線  
舊 06-06-14, 02:15 AM   #415
chingwah2003
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
副職HU用ネバーギブアップ, 有5秒無敵就可以再開20秒無敵啦

唔存在既野講到幾似層層都係冇義意
忘了アイアンウィル有沒有準備動作.......
以現在PSO2的技能、PA和TEC的設計,PVP根本是鬥快出招/令敵人硬直。
chingwah2003 目前離線  
舊 06-06-14, 08:11 AM   #416
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
サザン連打, 你有咩NEVER GIVE UP都無用, 發動唔切ga

舊 06-06-14, 08:26 AM   #417
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

唔存在既野點都係得個吹字, 話唔定任務開始前可以開定技能, 或者大家一開始都在射程範圍外,
到底係點應該得光頭TEAM人先知

最強其實係GU/HU,
整幾套不同屬性防具再全力撐HP,防禦系ソール,加星天彈,
絕對無敵

此篇文章於 06-06-14 08:38 AM 被 【麥斯】 編輯。
【麥斯】 目前離線  
舊 06-06-14, 08:31 AM   #418
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
肯定係遠距離攻擊手段為主既職最強架喎

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 06-06-14, 11:21 AM   #419
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
成個朝早都入唔到公會/自己間房(一入load成分鐘後630
係咪我自己網絡有問題?
Kaori Yae 目前離線  
舊 06-06-14, 11:41 AM   #420
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
成個朝早都入唔到公會/自己間房(一入load成分鐘後630
係咪我自己網絡有問題?
e2個星期HKBN有時有wor(BUT我是晩上時・・・
興奮噴泉 目前離線  
舊 06-06-14, 11:47 AM   #421
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
問左幾個本地/日人冇咁既情況
係HKBN問題冇錯了
Kaori Yae 目前離線  
舊 06-06-14, 11:48 AM   #422
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
引用:
e2個星期HKBN有時有wor(BUT我是晩上時・・・
最近PCCW正常得很

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線  
舊 06-06-14, 01:43 PM   #423
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
最近PCCW正常得很
入my room先630不打緊 PCCW式630先吐血・・・
興奮噴泉 目前離線  
舊 06-06-14, 04:02 PM   #424
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
引用:
入my room先630不打緊 PCCW式630先吐血・・・
最近不知道是否台灣過日本那條海底電纜穩定了,最近基本沒斷過
反而想知道是否各位香港玩家都是和以前一樣直連去日本,因為之前東南亞server開了之後那邊的IP全鎖了

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線  
舊 06-06-14, 04:21 PM   #425
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
最近不知道是否台灣過日本那條海底電纜穩定了,最近基本沒斷過
反而想知道是否各位香港玩家都是和以前一樣直連去日本,因為之前東南亞server開了之後那邊的IP全鎖了
・・・開始鎖IP呀
興奮噴泉 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.012 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1001 04-25-14 07:28 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.010 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 998 09-05-13 01:26 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.009 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1000 06-29-13 11:09 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.008 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1001 04-24-13 10:11 AM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.007 Thaws PC電腦遊戲討論版 1020 02-01-13 04:21 PM

現在的時間是 03:29 PM

手機版 | APP版