Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-13-13, 09:52 PM   #401
fmwp167
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
作者: wir 查看文章
今晚玩唔玩?

隻hitman 有無遇到save corrupt 問題?
明天仲要返工
今晚不玩了...

HITMAN 我有BACKUP SAVE
而且都無出現個死SAVE的問題...

係玩的時候死過兩三次機咁多
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-13, 11:31 PM   #402
fmwp167

對不起咁多位
我應該不會再玩了

有緣再見吧
舊 02-14-13, 01:33 AM   #403
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: fmwp167 查看文章
對不起咁多位
我應該不會再玩了

有緣再見吧
突然做咩事丫?

另外DLC已確定日期

https://elite.callofduty.com/news/ps3/321

Call of Duty®: Black Ops II Revolution - DLC Coming February 28th

應該係香港1/3啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 08:44 AM   #404
fmwp167

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
突然做咩事丫?

另外DLC已確定日期

https://elite.callofduty.com/news/ps3/321

Call of Duty®: Black Ops II Revolution - DLC Coming February 28th

應該係香港1/3啦
不單單是cod了....
我想盡量戒打機...
改變生活習慣...
做多些有意義的事...

可能只會玩某d非玩不可的大作 (GTA5 之類)
舊 02-14-13, 08:08 PM   #405
wir

註冊日期: Apr 2011
引用:
不單單是cod了....
我想盡量戒打機...
改變生活習慣...
做多些有意義的事...

可能只會玩某d非玩不可的大作 (GTA5 之類)
come on...buddy

you'll miss it!

好懷念一邊打機一邊voice chat 的時候呢...仲記得個次同你討論14x d 話題
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-13, 08:21 AM   #406
fmwp167

引用:
come on...buddy

you'll miss it!

好懷念一邊打機一邊voice chat 的時候呢...仲記得個次同你討論14x d 話題
我也很不捨得你們...
但畢竟已經不年輕了...
趁還有時間...真的想嘗試作一些生活習慣上的改變...

當打機佔了我太多的時間...
而我又完全沒有自制能力...
其他想做或應該要做的也沒有做到...

所以...我今次真的要忍痛去改變了...
希望我會成功吧...

我會很掛念你們的
舊 02-15-13, 05:54 PM   #407
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
有緣再會吧

依家睇中隻Hori出專俾FPS用既有線有制
http://www.horistore.com/products/de...roduct_id=1181

想問下有冇其他好介紹?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-13, 06:35 PM   #408
wir

引用:
有緣再會吧

依家睇中隻Hori出專俾FPS用既有線有制
http://www.horistore.com/products/de...roduct_id=1181

想問下有冇其他好介紹?
香港有得賣?
舊 02-15-13, 07:49 PM   #409
クリス.レッド

引用:
香港有得賣?
旺角同沙田間satif有
就係見到實物先考慮緊

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-15-13, 08:18 PM   #410
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
引用:
我也很不捨得你們...
但畢竟已經不年輕了...
趁還有時間...真的想嘗試作一些生活習慣上的改變...

當打機佔了我太多的時間...
而我又完全沒有自制能力...
其他想做或應該要做的也沒有做到...

所以...我今次真的要忍痛去改變了...
希望我會成功吧...

我會很掛念你們的
等新GAME 一出我都收山上岸LU~

今日係carrier打佐場tdm, 一局開佐3次stealth chopper...

淨係choppers都執佐19件...

打到e家, 用得最多係hardline+FHJ-18AA+EMP grenade, 試過7殺已經開到stealth chopper = ="
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-13, 10:20 PM   #411
fmwp167

已將家中絕大部份的games都賣了
今次是認真的了

如果psn fd list 爆左的朋友
可以delete我
我不玩了

但願有緣再見
舊 02-16-13, 12:21 AM   #412
wir

引用:
已將家中絕大部份的games都賣了
今次是認真的了

如果psn fd list 爆左的朋友
可以delete我
我不玩了

但願有緣再見
唔係掛...仲想叫你千祈唔好賣隻black ops 2

得閒同我地打兩鋪過下手癮
舊 02-16-13, 01:07 AM   #413
fmwp167

引用:
唔係掛...仲想叫你千祈唔好賣隻black ops 2

得閒同我地打兩鋪過下手癮
斬手指戒賭
舊 02-16-13, 01:20 AM   #414
wir

引用:
斬手指戒賭
每次我下定決心要為女/工作而放棄遊戲時

決心都好大...次次都賣晒d 野去

結果好快又復發
舊 02-16-13, 05:10 PM   #415
クリス.レッド

依家都係得閒先玩~唔會狂玩~

AR一支一支咁升緊去prestige2,好多支camo都做剩冇配件冇perk殺150人,遲d有心機先搞
3飛同單飛遲d先玩~

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 02-16-13 05:34 PM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 02-17-13, 11:53 AM   #416
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
尋日你班友吹水笑到我..>V<
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-13, 12:34 PM   #417
クリス.レッド

引用:
作者: Echo01 查看文章
尋日你班友吹水笑到我..>V<
頂你買支咪一齊吹水啦

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-19-13, 07:28 AM   #418
クリス.レッド

買左Hori個FPS手制,開頭真係有d唔慣兩舊嘢上左上面
但最後打HC TDM時好似順手左,今晚繼續試

兩個L/R 1/2中間既制可以set其他制,好好玩

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-19-13, 10:20 AM   #419
wir

引用:

買左??

幾錢?
舊 02-19-13, 10:26 AM   #420
クリス.レッド

引用:
買左??

幾錢?
三百尾
兩粒制原本係最低,換做最高實係嚇死人咁高
手感、靈敏度都唔錯,係要習慣下位置變動

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-19-13, 11:17 AM   #421
wir

引用:
三百尾
兩粒制原本係最低,換做最高實係嚇死人咁高
手感、靈敏度都唔錯,係要習慣下位置變動
可惜係有線...如果佢有埋連射功能的話我會買...想買連射pad 好耐

佢LR 位多左一組制

如果可以set 做granade launcher/ scorestreak 真係perfect, 手指公唔駛離開左analog 就可以開到野
舊 02-19-13, 11:37 AM   #422
クリス.レッド

引用:
可惜係有線...如果佢有埋連射功能的話我會買...想買連射pad 好耐

佢LR 位多左一組制

如果可以set 做granade launcher/ scorestreak 真係perfect, 手指公唔駛離開左analog 就可以開到野
http://hori.jp/products/multi/fpspad/PS3_index.html
條線其實都幾長,唔使點擔心
但就冇連射

你可以睇下張圖知多左粒制係邊
可以Set除左十字制外既其他制
我暫時set左 x同o,上落 同仆低方便d
琴日試過set換彈,有次駁火中禁錯左,換彈死左

仲諗緊用做咩制好…

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-19-13, 12:12 PM   #423
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:

如果個制手感好又唔錯喎
我唔鐘意用ps3打fps主因係佢個制
早知叫fmwp167賣隻bo2比我啦

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-13, 12:19 PM   #424
wir

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
如果個制手感好又唔錯喎
買啦買啦

多d 人一齊打ps3 版
舊 02-19-13, 12:20 PM   #425
クリス.レッド

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
如果個制手感好又唔錯喎
起碼比原裝制好先

以後打fps應該用依個,其他照舊

艦娘老婆list

小弟打機直播link

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 02:35 AM

手機版 | APP版