Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
天野 11:51 AM 11-29-17
作者: wai:
Xenoblade 原來得36分咁少? 呢隻係我心目中神作, 人生必玩5大RPG
Xenoblade我心目中都係滿分
分數少可能名氣問題
如果隻game掛FF嘅名,可能已經滿分

順便問下仲有邊4隻?
Eking 12:00 PM 11-29-17
作者: 天野:
分數少可能名氣問題

順便問下仲有邊4隻?
任何game都係各花入各眼,講真呢隻個人一般
charcsc2000 12:01 PM 11-29-17
唔知道呢隻game要不要另外用sd卡下載檔案????
mrk 12:02 PM 11-29-17
作者: charcsc2000:
唔知道呢隻game要不要另外用sd卡下載檔案????
咁要睇下呢緊D DLC File大唔大啦?!
lunn 12:07 PM 11-29-17
ssp已有舖頭賣緊
will1223 12:07 PM 11-29-17
估唔到咁快有偷
mrk 12:10 PM 11-29-17
作者: mrk:
各位之前想訂限定版而又訂唔訂o既人兄,
今日見到「電玩直銷網」開始收X2中文限定版訂單啦!(手快有手快冇呀!)

利申:今日去左攞RE Rev1+2合集,順便成功訂到啦!
琴日下午佢地打電話黎我冇接到,
啱啱打過去問係咪偷跑,
點知同我講之前訂左o既中限定版攞唔到貨要cancel單喎!
lunn 12:11 PM 11-29-17
作者: will1223:
估唔到咁快有偷
依家唔諗住搵限定版
所以唔急,等正式開賣果日先買都唔遲
fortel 12:22 PM 11-29-17
琴日下午佢地打電話黎我冇接到,
啱啱打過去問係咪偷跑,
點知同我講之前訂左o既中限定版攞唔到貨要cancel單喎!
你搞到我好不安
will1223 12:30 PM 11-29-17
作者: rinxlun:
依家唔諗住搵限定版
所以唔急,等正式開賣果日先買都唔遲
我訂左日森既(一開即訂)
始終1號出佢唔準時出貨星期六就派唔到(最近有D會遲)
有偷咪買隻普通版玩下先
mrk 12:35 PM 11-29-17
作者: fortel:
你搞到我好不安
暫時:唯有正日朝早一收工,就飛去吉吉島碰下運氣睇下搶唔搶到中限定版啦!
charcsc2000 12:38 PM 11-29-17
咁要睇下呢緊D DLC File大唔大啦?!
未必....而加好多game就算實體沒dlc...一樣要另外下載補檔....
可能唔想用咁大gb數既實體卡, 慳成本...

所以我好想知呢隻game會否咁....
lunn 12:42 PM 11-29-17
我訂左日森既(一開即訂)
始終1號出佢唔準時出貨星期六就派唔到(最近有D會遲)
有偷咪買隻普通版玩下先
我12月1號咁岩係off
可以一早出去睇吓邊度有

有冇建議去邊度睇會好D呢??都係SSP??
will1223 12:46 PM 11-29-17
我12月1號咁岩係off
可以一早出去睇吓邊度有

有冇建議去邊度睇會好D呢??都係SSP??
有行貨又唔買限就應該好易買到 找間近既先啦
will1223 12:48 PM 11-29-17
188有間 550
未有限
lunn 12:53 PM 11-29-17
有行貨又唔買限就應該好易買到 找間近既先啦
限定果SET野,諗住睇吓仲有冇人想要
遲吓再獨立響返Store度訂返咋

如果正日見到有限定版,個價又ok既咁梗係買左先啦
所以果日朝會出去行吓睇睇
零式 01:01 PM 11-29-17
1點鐘旺角未見,可惡
ZERO NEKO 01:02 PM 11-29-17
限定果SET野,諗住睇吓仲有冇人想要
遲吓再獨立響返Store度訂返咋

如果正日見到有限定版,個價又ok既咁梗係買左先啦
所以果日朝會出去行吓睇睇
我訂左五套 玩就緊係入普通先
lunn 01:06 PM 11-29-17
作者: ZERO NEKO:
我訂左五套 玩就緊係入普通先
老闆訂咁多套既???

我之前去D舖度想訂,幾間都唔肯收訂…之後就放棄左囉
fortel 01:23 PM 11-29-17
暫時:唯有正日朝早一收工,就飛去吉吉島碰下運氣睇下貨搶唔搶到中限定版啦!
人生最灰就係咁,訂限定之後話搶唔到貨...

BTW我去開訂開GAME果間佢話呢隻GAME行果邊拎訂單係有額拎到限定既貨
野良猫 01:27 PM 11-29-17
Ssp,500入手
aquarius 01:36 PM 11-29-17
作者: 天野:
分數少可能名氣問題

順便問下仲有邊4隻?

xenoblade本身喺wii出, 畫面無乜期待
但故事轉回王道向, 少了深溼用語
故事世界觀系統都變得明快
成為乎合現世代口味嘅RPG

本身XB銷量好似唔高
不過見依家咁多人討論唔知係咪臨release 前嘅效應
自己本身都好期待但今集換咗人設又有少許不安
上集人設唔算靚但配埋劇情同BGM真係好amazing 嘅絕配效果

Sent from my iPhone using Gaforum
lunn 01:51 PM 11-29-17
作者: aquarius:
xenoblade本身喺wii出, 畫面無乜期待
但故事轉回王道向, 少了深溼用語
故事世界觀系統都變得明快
成為乎合現世代口味嘅RPG

本身XB銷量好似唔高
不過見依家咁多人討論唔知係咪臨release 前嘅效應
自己本身都好期待但今集換咗人設又有少許不安
上集人設唔算靚但配埋劇情同BGM真係好amazing 嘅絕配效果

Sent from my iPhone using Gaforum
今次既人設其實我都唔係太鐘意…
charcsc2000 02:06 PM 11-29-17
葵芳未返貨, 要明天, 賣4百尾...不急就等下....
天野 02:08 PM 11-29-17
作者: Eking:
任何game都係各花入各眼,講真呢隻個人一般
一般係指畫面嘅我絕對同意
或者掉轉黎諗現今仲有咩JRPG好玩過Xenoblade呢?

稱佢為神作唔係話佢完美無瑕
係真係依家咁好嘅故事買少見少了
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面