Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-26-16, 12:10 PM   #4151
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
咁冇優惠又點引人廢課?
玩手遊時間換金錢係基本常識, 只要佢唔係唔廢課就冇生存權就OK喇~~~

不過見唔少人有大器NU都過唔到必殺地獄.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-16, 12:25 PM   #4152
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
大器nu/

不過應該係我未有心研究如何組隊......
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-16, 01:02 PM   #4153
yorkyork

註冊日期: May 2010
只要你有烏冬咁既抽獎運,
洗乜廢課
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 03:20 PM   #4154
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
其實想問下,今次個EVENT個D慢人,stun,火燒個D mission點做? 打左好多次都係得幾個.....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 03:33 PM   #4155
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: GP03D 查看文章
其實想問下,今次個EVENT個D慢人,stun,火燒個D mission點做? 打左好多次都係得幾個.....
想多就一定係打新地獄,除咗封技之外,其他多數ev版一版會有其中一隻,只有刷。

我當刷四色料。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 03:42 PM   #4156
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: GP03D 查看文章
你順住任務list, 第一組打第一關,第二組打第二關....就啱..不過一關得一隻就是....如果ev開始就刷應該夠時間磨夠數拎support同堆票.....
由手機版發出

此篇文章於 07-27-16 03:45 PM 被 J+1 編輯。
舊 07-27-16, 05:25 PM   #4157
J+1
望過黎呀!!!!!!

真係

由手機版發出
舊 07-27-16, 06:10 PM   #4158
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
想多就一定係打新地獄,除咗封技之外,其他多數ev版一版會有其中一隻,只有刷。

我當刷四色料。
引用:
作者: J+1 查看文章
你順住任務list, 第一組打第一關,第二組打第二關....就啱..不過一關得一隻就是....如果ev開始就刷應該夠時間磨夠數拎support同堆票.....
由手機版發出
原來係咁...唔該哂...
等我呢幾日仲係到洗醒覺石,見佢半體...

話時話,地獄必殺封仲未過到....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 08:17 AM   #4159
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
今次event太趕客,已退化到login唔清ap

下次event 又係咁就棄得, 佢真係以為新客会即变重課join event?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 09:38 AM   #4160
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ZeroChow 查看文章

下次event 又係咁就棄得, 佢真係以為新客會即變重課join event?
我覺得幾好,輕輕鬆鬆咁玩,又唔會好似上次咁派4部有3部係廢,佔空間又浪費時間打

另外想問嗰堆EV QUEST MISSION係咪打地獄關唔計?(小弟未打)
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 10:29 AM   #4161
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ZeroChow 查看文章

下次event 又係咁就棄得, 佢真係以為新客会即变重課join event?
有甜有辣啫...普通人唔打地獄3關只刷ev嗰幾關其實好輕鬆.....
由手機版發出
舊 07-28-16, 12:05 PM   #4162
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: clie 查看文章
我覺得幾好,輕輕鬆鬆咁玩,又唔會好似上次咁派4部有3部係廢,佔空間又浪費時間打

另外想問嗰堆EV QUEST MISSION係咪打地獄關唔計?(小弟未打)
封超必個關有,
但唔知幾多隻
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 01:01 PM   #4163
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
死,忘了今天要停機,結果白白浪費左1行氣

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 07:39 PM   #4164
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
哥斯拉~~~~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 07:59 PM   #4165
J+1
望過黎呀!!!!!!

對戰仲未摸通....

嗰個天價換限突ssr點刷?
由手機版發出

此篇文章於 07-28-16 08:02 PM 被 J+1 編輯。
舊 07-28-16, 09:13 PM   #4166
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

原來仲多左個對戰用必殺lvl....d機打爆晒先出....好惡毒啊

順勢完美化隻射nu先.......
一次爆3個抵d....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-28-16 09:49 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 09:31 PM   #4167
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
鬥雞場有樣野好正,就係可以睇到晒D技同精神同D機既數據 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 10:03 PM   #4168
ShinDou

打完1場冇得重新編成﹖

有了 XD
舊 07-28-16, 10:47 PM   #4169
clie

ARENA隻NU招大絕好廢,要5粒珠殺得130%,2 TURN暗闇都唔值
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 10:59 PM   #4170
ShinDou

10連勝之後即刻俾雙超級系大器人斷WIN

此篇文章於 07-28-16 11:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-28-16, 11:08 PM   #4171
ShinDou

SSR確定中拳Z
舊 07-29-16, 12:50 AM   #4172
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
SSR確定中拳Nu. 4突射Nu get!!

舊 07-29-16, 09:12 AM   #4173
ShinDou

覺唔覺鬥雞場人地d機特別勁咁?

人地隻翼霸好避得,我果隻成日俾人秒

我隻大器ij都係咁俾人打中,好似d超級系勁好多,但我d超級系唔知做乜成日打唔中人,但人地超級系次次都打中我

有1個月時間換野幾好,輸左都有2粒,返到去要再試下過番隻去v10睇下彈唔彈game,淨係放工返去打驚換唔切限凸料,爭呢粒凸爆ij

此篇文章於 07-29-16 09:14 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-29-16, 09:16 AM   #4174
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
覺唔覺鬥雞場人地d機特別勁咁?

人地隻翼霸好避得,我果隻成日俾人秒

我隻大器ij都係咁俾人打中,好似d超級系勁好多,但我d超級系唔知做乜成日打唔中人,但人地超級系次次都打中我
我隻翼霸都好閃, 成人閃人必殺, 大器機pvp沒咩作用, 除非有護盾, 基本上都係靠王者j同翼霸頂, 紅卡同強創aoe殺
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 10:03 AM   #4175
J+1
望過黎呀!!!!!!

感覺用埋隊長剎那加迴避都唔係好閃得....

另...由之前入戰鬥彈app變成完左戰鬥彈app
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:39 PM

手機版 | APP版