Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-08-13, 02:04 PM   #376
fmwp167
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
作者: wir 查看文章
做咩啫...無端端提起年紀呢d 傷心野

既然你鐘意玩hitman, 幾個月前有隻dishonored

一樣都係玩暗殺, 玩stealth non-lethal takedown
果隻我有留意過...
不過唔係太合口味...

算啦...一隻hitman都夠玩了...
昨晚玩到第五關...真係哇哇聲...
d場境實在係做得太好!

新一年希望唔好咁沈迷打機...(哈...希望啦)
做多d有意義的野...
唔係到40歲都仲係日日打機...
仲係好似家下咁...一事無成...咁就大件事...

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
Custom class係唔係最多十個?

係既話之後prestige選第一個有咩用?
比多一個永久unlock tokken?

諗諗下,發覺每款槍既第一支都好好用
MTAR,MP7,R870,MK48
Sniper就SUV同DSR50各有特點
最多十個
之後無得畀你再選extra class

你講果4枝都係好用...

MTAR
真係好全面...AR入面最易上手....最平均...同易用一定係佢...當我之前玩到無晒信心...都係用MTAR慢慢打返起...不過如果想有其他樂趣...SCAR-H, AN94 之類都係一個好好的選擇...

MP7
係我唯一一枝金左的SMG...亦係我覺得最好用的...
好多人中意用pdw 同msmc...但係呢兩枝rpm得720....
我覺得對smg來講太慢...我會prefer 用mp7 同vector...最少兩枝都有900rpm先...
mp7 recoil大過vector 但係ammo 多少少...威力大少少...
所以mp7 係我最中意的smg

R870
無需多講啦...最可靠的shotgun...
另外三枝同佢根本無得比...

MK48
陣地戰一流...中遠距離只會輸畀sniper
我覺得佢好用過LSAT...
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 02:58 PM   #377
wir

註冊日期: Apr 2011
有無人知道點樣睇某段時間的k/d ratio?
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 02:06 AM   #378
wir

打左咁耐打得最癲真係今晚

遇到個講野邏輯飛躍的bobo 姐, 難得我地呢邊aco san 仲可以同佢搭到嘴

成晚笑到我痴線...

bobo 姐係咁拉人入黎我地個隊, 第一次湊夠九個人一齊打ground war

打到兩點幾仲叫我地繼續玩...真係好精力...

此篇文章於 02-09-13 02:10 AM 被 wir 編輯。
舊 02-09-13, 09:47 AM   #379
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
打左咁耐打得最癲真係今晚

遇到個講野邏輯飛躍的bobo 姐, 難得我地呢邊aco san 仲可以同佢搭到嘴

成晚笑到我痴線...

bobo 姐係咁拉人入黎我地個隊, 第一次湊夠九個人一齊打ground war

打到兩點幾仲叫我地繼續玩...真係好精力...
有幾鋪笑到差d打唔到機
bobo姐真係要拜一拜,勁好精力又有heart

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 10:19 AM   #380
fmwp167

http://www.youtube.com/watch?v=DQFKKGEU3Ls

舊 02-10-13, 10:51 AM   #381
fmwp167

我已確認我失去了瞄準的能力
舊 02-10-13, 12:41 PM   #382
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
引用:
作者: fmwp167 查看文章
我已確認我失去了瞄準的能力
咁你玩shotgun啦~唔使瞄

玩番多d就冇問題啦~

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-13, 02:07 AM   #383
クリス.レッド

頭先跟Librasky同佢班fd打,成班都勁到痴線
fd搭fd下識左唔少人仲有d係對家打打下識~

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-11-13, 10:42 PM   #384
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
首先多謝fm 同kyo 兩位巴打推介既配件, type-25已經成為我最愛既搶之一

我覺得依把槍似SMG多過AR, 拍得住SMG既fire rate, damage 同range都好過SMG, 一上手已經完全唔想放低~

之前用shotgun唔洗瞄,淨hipfire, 依家玩AR先知預瞄係幾重要!

PS: wir巴打, 睇黎係街場偶遇敵對係我地既宿命 = ="
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-13, 02:27 AM   #385
クリス.レッド

引用:
作者: Echo01 查看文章
首先多謝fm 同kyo 兩位巴打推介既配件, type-25已經成為我最愛既搶之一

我覺得依把槍似SMG多過AR, 拍得住SMG既fire rate, damage 同range都好過SMG, 一上手已經完全唔想放低~

之前用shotgun唔洗瞄,淨hipfire, 依家玩AR先知預瞄係幾重要!

PS: wir巴打, 睇黎係街場偶遇敵對係我地既宿命 = ="
幫到你就好啦~

近排愛上用SUV依款連射狙,但係配ACOG+SUP黎攻人
當係另一把SMR/FAL咁用都幾好玩

哈,整下整下,10個class都唔夠我用
我既class武器以下:
1.MP7
2.PDW
3.MTAR
4.AN94
5.練緊既AR
6.R870
7.MK48
8.DSR-50
9.RPG/MSAW+主武
10.測試武器

真是的

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 02-12-13 09:07 AM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 02-12-13, 03:53 AM   #386
wir

引用:

次次都係咁...仲要次次都係俾你殺x 次先可以join 埋一齊玩

下次你見我online 入左game 就invite 我啦...
舊 02-12-13, 10:32 AM   #387
fmwp167

引用:
咁你玩shotgun啦~唔使瞄

玩番多d就冇問題啦~
唔識走位...
反應又慢...
始終都係玩唔掂散彈槍...

引用:

TYPE25係一枝好槍...
更新後將HIP FIRE 強化...
將呢枝900RPM的槍進一步推向近戰化...

係...當彈速可以同MP7匹敵...
但係有效射程更長之後...TYPE25 真係幾勁...
不過係移動時會慢過SMG 咁解...

其實近排雖然少玩...
但係都慢慢搵返仲感覺...
不過瞄準仲係好差...
以前係一見到就瞄到...
家下好似手殘咁...
瞄極都瞄唔到...
哈哈...好多時玩到發晒脾氣...
舊 02-12-13, 10:58 AM   #388
fmwp167

今晚你地玩嗎?
如果玩就一齊玩吧~!

==================

頭先本來想玩一陣
點知佢又死SERVER...
睇怕我真係同COD 有緣無份

此篇文章於 02-12-13 01:28 PM 被 fmwp167 編輯。
舊 02-12-13, 01:27 PM   #389
クリス.レッド

引用:
今晚你地玩嗎?
如果玩就一齊玩吧~!
今晚我要夜少少,大約十一點左右
到時應該大部份勁人都on晒 你join埋睇下佢佢地點打啦

其他人今晚點?

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-12-13, 01:44 PM   #390
fmwp167

引用:

其他人今晚點?

行行企企...執下死雞呢D 我最中意
舊 02-12-13, 02:03 PM   #391
クリス.レッド

引用:

行行企企...執下死雞呢D 我最中意
……執都未必執到
要同班人鬥搶食先殺到人

上次打meltdown domination,我用mk48諗住守B旗
點知班人係行得前過B旗壓到班人o係C旗守,出唔到黎

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-12-13, 06:06 PM   #392
wir

引用:

其他人今晚點?
今晚我都差唔多時間先join

想趁新年前儘快爆埋隻far cry 3
舊 02-12-13, 06:32 PM   #393
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:

其他人今晚點?
我都應該差唔多時間!
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-13, 07:17 PM   #394
クリス.レッド

引用:
今晚我都差唔多時間先join

想趁新年前儘快爆埋隻far cry 3
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
我都應該差唔多時間!
太好了,咁到時打住等啦
我要繼續玩移動狙SVU
可能試埋XPR-50,有冇人試過同SVU有咩分別?

我應該打到3:45睇歐聯

艦娘老婆list

小弟打機直播link

此篇文章於 02-12-13 07:49 PM 被 Chris Redfield 編輯。
舊 02-13-13, 01:37 AM   #395
wir

唔好意思...今晚join 唔到你地打機

終於成功打爆左隻far cry...

聽日再同各位打過
舊 02-13-13, 03:49 AM   #396
クリス.レッド

頂,成晚都撞正camper team,係我運氣唔好定成個風氣已變得咁可悲?
唉,又灰又嬲

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-13-13, 05:07 AM   #397
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
頂,成晚都撞正camper team,係我運氣唔好定成個風氣已變得咁可悲?
唉,又灰又嬲
今日真係十場有九場都係camper......唉......
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-13, 10:21 AM   #398
Echo01
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
尋晚班campers我以前撞過好多次, 多到我連距地既gamertag都已經認得, E家我一見到距地就會rage quit,

廢事傷身~
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-13, 11:18 AM   #399
fmwp167

引用:
唔好意思...今晚join 唔到你地打機

終於成功打爆左隻far cry...

聽日再同各位打過
我都爆左隻HITMAN
不過仲有好多CHALLENGE 未玩
應該仲要玩多一陣
舊 02-13-13, 08:02 PM   #400
wir

引用:
我都爆左隻HITMAN
不過仲有好多CHALLENGE 未玩
應該仲要玩多一陣
今晚玩唔玩?

隻hitman 有無遇到save corrupt 問題?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 04:20 AM

手機版 | APP版