Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
黑澤夜 05:36 AM 11-02-13
我想問下買 Ipad 試機時有咩要注意 ?
會唔會好似買手機咁有試機碼比人試機 ?

Thx ~~
now_loading 07:33 PM 11-03-13
用緊ipad 3, 今日玩過air 真係輕好多, 不過感覺冇咁紮實.. 同埋個mon 同touch 個距離感遠左..

可能呢個問題..
作者: :
其 LG 產的 LCD 面板(比之前的產品更薄)和外部玻璃是分離的,這就讓替換成為了可能。

赤武神 08:25 PM 11-03-13
delete
赤武神 08:28 PM 11-03-13
作者: now_loading:
用緊ipad 3, 今日玩過air 真係輕好多, 不過感覺冇咁紮實.. 同埋個mon 同touch 個距離感遠左..

可能呢個問題..
我都係剛由ipad3上air~~~個mon距離感係白色版比較明顯,反而黑色就唔覺
我自己就買黑色,而出面display多數係白色
neo2046 07:42 PM 11-05-13
iPad 五代同堂 速度比一比

Mashable 網站找來了 5 代 iPad 進行了開機、瀏覽網站、在 YouTube 網站觀看短片
和熄機測試,當中 iPad Air 在所有測試中都以最快速度完成。而比較驚訝的是,在
開機速度測試中,排名第二的竟然是元祖 iPad。

作者: :
http://youtu.be/5f46GQRAITc
<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/5f46GQRAITc?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DC 97 10:18 PM 11-05-13
AIR送左粒"陳"比我@@
唔知有冇得換@@
Strider 11:04 PM 11-05-13
作者: 埃及使者:
想問下, WHATSAPP有冇方法
可以將指定某人既所有SMS對話完全抽出做TXT

我昨晚試過用佢內置既功能
但係就BACKUP唔哂咁耐以黎既對話
(佢BACKUP到既對話只由今年7月尾開始, 但我想要既係由今年3月開始, 期間冇換過電話冇洗過SMS)
E-mail chat history?
treeyiu 12:26 PM 11-06-13
有無人同時持有AIR同MINI~
感覺如何??
加賀KAGA 08:11 PM 11-06-13
delete
now_loading 09:34 PM 11-06-13
air 平兩舊都有, 真係好...

如果mini 2 都係咁就好..
Dangerous-boy 11:43 PM 11-06-13
作者: 赤武神:
個mon距離感係白色版比較明顯,反而黑色就唔覺
我自己就買黑色,而出面display多數係白色
3&4都係用開白色的,今次Air就因為這樣轉了買黑色。
埃及使者 07:01 PM 11-10-13
作者: Strider:
E-mail chat history?
係呀
我要不斷DEL新果D, 先可以慢慢BACKUP更早日子
DevilElvis 02:21 AM 11-11-13
想問下iPad Air個mon係咪有問題??

另如果自用上網、玩Apps,16GB夠唔夠用?

Thanks a lot!!!
小白熊 10:32 AM 11-11-13
作者: DevilElvis:

16GB 其實好少, 唔係太夠用
ZlWS 01:55 PM 11-11-13
作者: DevilElvis:

冇入歌冇入片16GB唔夠用(ipad2)換左4就直入32GB
game&雜誌要好多位
草薙さん 02:19 PM 11-12-13
有傳iPad mini with Retina Display 今日入倉即日開售
nefrezx 02:50 PM 11-12-13
http://store.apple.com/hk-zh/

updating, 唔知係咪真
神龍 03:12 PM 11-12-13
順便開訂埋mac pro啦
破戒僧 04:08 PM 11-12-13
Mini預定中
ZlWS 04:10 PM 11-12-13
作者: 草薙さん:
有傳iPad mini with Retina Display 今日入倉即日開售
感謝
我們正在處理您的訂單,並會很快向您發送電子郵件確認。

預計出貨時間 : 5-10 個工作天 送達時間: 22/11/2013 - 29/11/2013
>>>>>劉伯<<<<< 04:12 PM 11-12-13
好似訂得
神龍 04:13 PM 11-12-13
done
nefrezx 04:18 PM 11-12-13
訂左部32GB WIFI
草薙さん 04:21 PM 11-12-13
5s Gold 始終都係唔開
>>>>>劉伯<<<<< 04:24 PM 11-12-13
感謝
我們正在處理您的訂單,並會很快向您發送電子郵件確認。
22/11/2013 - 29/11/2013 依據 標準運送

:P
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面