Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
STi 11:44 PM 02-13-14
斷咗好多年無睇WWE,
估唔到呢度仲有Ching keep住睇.
我都係早排係youtube無意中睇番1000集Raw, 見DX reunion先係youtube搵番啲片段黎睇下.
無睇呢段時間都好大轉變
見有啲捧過或者捧極都唔起0既.
Roman Regins睇落好似唔錯, Power型但又唔算打得悶.
月牙火介 04:50 PM 02-14-14
係,其實The Shield三子都係可造之材,
不過The Shield好似就來分裂,
希望分裂左之後3個都繼續有發揮啦.
Nelly 12:47 AM 02-15-14
Shield 個gimmick 唔錯架.
家陣仲要打Wyatt 真係正:-)

Dean Ambrose 扮癲佬都幾似 :-)
STi 02:15 PM 02-15-14
Brock同Batista都回歸
係咪打唔掂UFC先番, 定係WWE好搵啲
我記得Brock都拿過UFC Champ, Batista就無乜印象.
但睇落而家Batista就好似fit過走之前果排.
月牙火介 09:04 PM 02-15-14
Brock係拿過UFC Champ,都打得ok勁,
不過比人修理過之後就好似驚左...冇打成年ufc後回歸wwe,
不過睇佢個款又好似嫌wwe打假唔夠喉...

Batista就...同個肥佬打左一場mma,
兩個都好似冇咩體力又慢又抱咁過左3round,
Batista判定勝..:-)
STi 04:27 PM 02-17-14
唔係好明點解, 我無睇呢段時間
WWE捧Zigger做champ, 都唔捧John Morrison
凍檸茶 09:55 PM 02-17-14
8d 唔得啦, 完全冇feel
:-)
Nelly 02:30 AM 02-18-14
作者: 月牙火介:
Brock係拿過UFC Champ,都打得ok勁,
不過比人修理過之後就好似驚左...冇打成年ufc後回歸wwe,
不過睇佢個款又好似嫌wwe打假唔夠喉...

Batista就...同個肥佬打左一場mma,
兩個都好似冇咩體力又慢又抱咁過左3round,
Batista判定勝..:-)
對cain velasquez果場, 佢果種爆發性壓倒的力量推唔跌人
之後唔知點解自己企唔穩
俾人反制返轉頭, 再TKO :-)

why brock lose

之後就成個人down哂:-)

我覺得係佢應用格鬥技的範圍唔夠廣闊

batista 就算啦
咁老先來打MMA
佢唔係判定勝, 係TKO架:-)
不過佢出拳慢又唔係好正宗囉

如果8D打cain velasquez 應該15秒內TKO
cain velasuez punch (right)

月牙火介 07:48 PM 02-18-14
係喎,8D TKO我都完全唔記得:-)

反而BOBBY就真係好似冇哂聲氣..?
Nelly 08:02 PM 02-18-14
係喎,8D TKO我都完全唔記得:-)

反而BOBBY就真係好似冇哂聲氣..?

有keep住打架:-)
但冇咩人報導 因為唔係ufc
北条加蓮 07:34 PM 02-24-14
EC場Wyatt對Shield很好:-)
WWE title
老麥唔give the people they want:-)

Brock回歸幾場都幾好,又有同Punk的match of the year
Batista...睇左佢狀態表現一個月,我決定加入boo this man:-)
北条加蓮 07:38 PM 02-24-14
作者: STi:
唔係好明點解, 我無睇呢段時間
WWE捧Zigger做champ, 都唔捧John Morrison
Zigger好得的,可惜:-)
JoMo唔talk得+死攬Melina係後台被睇唔起
Nelly 10:50 AM 02-25-14
作者: Noi Aruto:
EC場Wyatt對Shield很好:-)
WWE title
老麥唔give the people they want:-)

Brock回歸幾場都幾好,又有同Punk的match of the year
Batista...睇左佢狀態表現一個月,我決定加入boo this man:-)
佢都係想batista 做champ 姐:-)
月牙火介 12:31 PM 02-25-14
wyatt vs the sheild堅好睇:-)
其實Chamber match都唔錯,Cesaro同Sheamus打得好,係完得比較差..:-)
green 01:21 PM 02-25-14
wyatt vs the sheild堅好睇:-)
其實Chamber match都唔錯,Cesaro同Sheamus打得好,係完得比較差..:-)
wyatt vs the sheild真係好好睇, 話題十足, 未打觀眾已大叫awsome:-)
WM30再ENCORE一次就好了

Batista繼續被嚧, 索性轉HEEL吧:-)

不過近年WWE的PPV比賽真係好易估賽果, 太正路變左無咩驚喜
月牙火介 01:50 PM 02-25-14
wyatt family搞完cena, wm30應該都係wyatt vs cena,
但今日raw好似話cena受傷,唔知係唔係劇情...
Nelly 08:55 PM 02-25-14
劇情 :-)b

人不要面
你70 80 90年代紅爆全球, 但唔好再打__ __啦, 收__啦
月牙火介 10:12 AM 02-27-14
UT VS Brock,希望UT仲頂得住啦~:-)
凍檸茶 12:12 PM 02-27-14
UT VS Brock,希望UT仲頂得住啦~:-)
真係嫁?
點頂:-)

一年睇佢一次LAST RIDE / CHOKESLAM / TOMBSTONE 咋,
不如比新人同佢打一場好睇嫁啦.就算新人輸咗, 都可以升新人既LV麻
由手機版發出
月牙火介 02:37 PM 02-27-14
作者: 凍檸茶:
真係嫁?
點頂:-)

一年睇佢一次LAST RIDE / CHOKESLAM / TOMBSTONE 咋,
不如比新人同佢打一場好睇嫁啦.就算新人輸咗, 都可以升新人既LV麻
由手機版發出
係~
http://youtu.be/wIqv_DR6ij0
始終係wm,同新人打都冇咩可能了,而且UT都唔知仲有冇下次..

反而主賽8D vs RKO先真正令人擔心...
凍檸茶 03:52 PM 02-27-14
上個PPV MAIN EVENT 已經洗橫手叫KANE 出黎

我好唔想PPV 有啲咁既劇情

8D VS RKO 咪 REVOLUTION REMATCH :-)

禿鷹賀根:-)
佢上次同ROCK 打O個場WM 就好睇.無論比賽同賽后.
由手機版發出
Nelly 12:01 AM 03-02-14
編劇nice :-)
batista 回歸被boo
馬上plan b heel turn :-)b

ut 比賽10分鐘定必膝頭發痛 :-)b
凍檸茶 02:25 PM 03-03-14
作者: Nelly:
編劇nice :-)
batista 回歸被boo
馬上plan b heel turn :-)b
應該, FAST PUSH得咁爽呀嗱:-)
由手機版發出
STi 03:10 PM 03-03-14
其實當年UT俾RKO破咗佢WM紀錄做Legend Killer係最好機會.
而家無乜可能end佢record.
Nelly 05:50 PM 03-03-14
作者: STi:
其實當年UT俾RKO破咗佢WM紀錄做Legend Killer係最好機會.
而家無乜可能end佢record.
[FF]undefeated vs. undefeated :-) [/FF]

Goldberg vs Undertaker
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ... 最後

返回主題版面