Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
<<繼續談情>>>4.24 情版版聚(多謝各位參加!請send D 相俾我!)
陸奧 貴志 12:15 AM 04-22-10
作者: 綾小路雷太:
我代表佢地sad囉, 咁得未呀 m9
做人唔好咁多管閒事 m9
PTX-003C 01:02 AM 04-22-10
作者: Deviantnip:
唔係24號個日先拎比我地嗎?

我整個list.要既人自己quote加名..

1.Deviantnip
2.0001
3.綾小路雷太
4.KIM
5.PTX-003C
我大汗...夏天好易出事, 而家已經咁熱
prepare 定都好/
雷火武 10:06 AM 04-22-10
芭比姐.我個日起碼8點鐘先到...記得留番D比我..
Diana 01:35 PM 04-22-10
作者: 馬沙:
作者: 碧克:
sosad...我想要orz
SORY AR...FOR今次出席聚會的各位大大...
碧克你好衰ga...版聚開左甘耐都遲遲唔報名,到滿晒位你先黎報名...
Diana 01:36 PM 04-22-10
芭比姐.我個日起碼8點鐘先到...記得留番D比我..
我都晏,因為我以為係今日,原來係星期六...所以都要預我成8點,....幾先到
麥C 02:25 PM 04-22-10
作者: 戀戀芭比:
碧克你好衰ga...版聚開左甘耐都遲遲唔報名,到滿晒位你先黎報名...
我又要呀芭比姐
碧克 02:52 PM 04-22-10
冇計,想見果班後來先陸續出現,而且我又未firm實果日得唔得.
是鬼但啦.出少次又唔會點既
不過認真對你D mask有興趣.
雷火武 03:22 PM 04-22-10
我都晏,因為我以為係今日,原來係星期六...所以都要預我成8點,....幾先到
如果你以為係今日出meeting,我可以特登出來搵你一齊食飯
不過就唔洗出到MK咁遠啦
我都係元朗區而已
雷火武 03:24 PM 04-22-10
冇計,想見果班後來先陸續出現,而且我又未firm實果日得唔得.
同老朋友既聚會,幾時搞都得
情版聚會卻係比人認識新朋友的

動機不同
陸奧 貴志 03:24 PM 04-22-10
晨早叫你去架啦
碧克 03:34 PM 04-22-10
同老朋友既聚會,幾時搞都得
情版聚會卻係比人認識新朋友的

動機不同
所以都係算罷啦.呢個動機我冇乜
作者: 陸奧 貴志:
晨早叫你去架啦
sorry咯
陸奧 貴志 03:35 PM 04-22-10
所以都係算罷啦.呢個動機我冇乜

sorry咯
下次叫埋女皇出黎食飯,你既
碧克 03:45 PM 04-22-10
下次叫埋女皇出黎食飯,你既
咁我都係摺埋算
陸奧 貴志 03:45 PM 04-22-10
咁我都係摺埋算
你唔q係呀

真既,俾個期黎聽下
碧克 03:48 PM 04-22-10
你唔q係呀

真既,俾個期黎聽下
5月頭考試...月中啦.
Diana 03:52 PM 04-22-10
作者: 麥C:
我又要呀芭比姐
你地計數入面將多人要(我指去果D),星期六早上埋大單,我(不)出黎,之但係你地真你要乖乖用喎,程序都幾煩複GA

程序要時間講同埋要教點用,唔係比你就得甘簡單,
(講笑MODE)衰AR你,我唔值得你出咩(講笑MODE)

如果你以為係今日出meeting,我可以特登出來搵你一齊食飯
不過就唔洗出到MK咁遠啦
我都係元朗區而已
今晚,...我見我自己搞錯日子,我BOOK左客了...在屯門放8點...
雷火武 03:56 PM 04-22-10
你地計數入面將多人要(我指去果D),星期六早上埋大單,我(不)出黎,之但係你地真你要乖乖用喎,程序都幾煩複GA

程序要時間講同埋要教點用,唔係比你就得甘簡單,
(講笑MODE)衰AR你,我唔值得你出咩(講笑MODE)

今晚,...我見我自己搞錯日子,我BOOK左客了...在屯門放8點...
芭比貴人事忙

你講到咁複雜,到時帶定紙筆
Diana 04:02 PM 04-22-10
芭比貴人事忙

你講到咁複雜,到時帶定紙筆
手停口停ar..,又無人要無人養...仲要甚多條女
PTX-003C 05:03 PM 04-22-10
你都好似成日搞錯日子ga wor
係時候買返部pda 啦
綾小路雷太 07:36 PM 04-22-10
手停口停ar..,又無人要無人養...仲要甚多條女
水姐真有福,無端端多條女(大誤)

話時話,冇豆豆用唔用得架?會唔會有美容功效?
Diana 08:21 PM 04-22-10
作者: 綾小路雷太:
水姐真有福,無端端多條女(大誤)

話時話,冇豆豆用唔用得架?會唔會有美容功效?
無痘痘唔駛,
我條女咪我位靚媽lor~
麥C 10:25 AM 04-23-10
中間~~~~~~
聽日係點
自己7點上去定係搵個位集合?
綾小路雷太 10:47 AM 04-23-10
無痘痘唔駛,
我條女咪我位靚媽lor~
咁我不如留返個quota俾其他人啦
暫時冇豆豆
妳個d又係新鮮野,我怕浪費-3-
Middle 10:50 AM 04-23-10
作者: 麥C:
中間~~~~~~
聽日係點
自己7點上去定係搵個位集合?
我晏D 再通知大家。 =)
Seppie 02:08 PM 04-23-10
路過
點解堂堂情版聚變左mask 推銷發佈會既a
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面