Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-10-12, 05:08 PM   #3951
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
引用:
作者: Paptimus 查看文章
民建聯人多錢多, 人地大把全職區議員日日落區
你民主黨咪諗下有幾多個肯全職做lw
佢地就係唔肯咁做囉,所以冇計,佢地肯做應該得打下,大狀黨又係大把錢,人地送野,雖然係奸D,咁佢地又送就可以抵銷左民仔佢地既禮物攻勢啦

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線  
舊 09-10-12, 05:09 PM   #3952
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 不死game神 查看文章
其實好多泛民成日話冇資源,明明佢地搵咁多,如果真係咁偉大,其實自己貼埋份糧出黎去做D野就OK,但佢地又唔制,剩係要政府加多D津貼,自己食得CHEAP D,住得CHEAP D,資產少D就得,阿富就係覺得做議員太困身,阻住佢自己D生意先吾再選
其實而家泛民就係個個要貼自己份糧出黎先做到d黨務
建制派係一個仙都唔使俾,8皮袋袋平安架

sugihara 目前離線  
舊 09-10-12, 05:09 PM   #3953
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
佢又煙又酒又粗口,我覺得為人師表應該何時何地都做榜樣,調返轉佢上堂,有人擲蕉落佢到,佢會唔會扯火,正所謂動口不動手,但佢果時選立會時話係有人想打佢,佢要做議員有地位身分,人身安全較好,好似工黨果D就最恰當
你認為對住D個唯令是從的特首及只會支持政府的政黨 , 同佢講有品??
會否天真了一點? 你D對手(中共)會唔會同你講品先?? 歷史有答案...

講品都要睇對手..........

舊 09-10-12, 05:09 PM   #3954
HEERO
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
點会無選舉wwwwwwwww
横選掂選斜選都選贏你班小朋友wwwwwwwwww
再贏多次2016

2017双晋選行政長官都未驚你班小朋友wwwwwwwwww_(:3 」 ∠)_
賣港賊狼都把深圳吞併香港, 你都變大陸星人了, 再沒有香港, 選咩選腳趾啊 ?
HEERO 目前離線  
舊 09-10-12, 05:10 PM   #3955
xmencool
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: Penny仔 查看文章
但佢早幾日先請肥佬黎做節目囉
....肥佬黎擺明有晒立場抹黑人力,唱好民主黨

爆實情,其實團結真係好重要
xmencool 目前離線  
舊 09-10-12, 05:11 PM   #3956
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: HEERO 查看文章
你尼D咪係和平和上腦囉, 旭D乜鬼都叫和平, 家下有人用拳頭打人嗎?
爆粗就唔得, 無恥就得啊?
真係超好笑,記得既就係呢d野,係呀係掟蕉,係呀係講粗口

但淫賤聯依家強姦緊你人權,強姦緊你所有野又唔見d人記得

和平和上腦,個腦就生左係屎x度

睇野流於表面,hk有多幾個呢種人,大陸化不遠

舊 09-10-12, 05:12 PM   #3957
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
真係冤枉
激進少少就暴力
佢地次次遊行,都係好齊心,要沉著時都好冷靜
反而長期被主流傳媒抺黑(台灣毓民,馮痿光事件)

有幾個人參選都話反對暴力政治..真係火都黎
香港個環境真係好似比人強姦緊, 上街大聲叫救命都比人話叫救命唔好太大聲

係咪睇得CCTVB D C9劇 先導致香港多政治盲毛
人比咩你睇就信晒

和平穩定個個都想
不過中國式和平穩定,就註定香港玩完

此篇文章於 09-10-12 05:15 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線  
舊 09-10-12, 05:13 PM   #3958
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: 2dn 查看文章
選立法會變左聖者召喚?
法官閣下,我可唔可以炒左自己?
所以我覺得無論大家點攻擊對方根本無影響選情
民主黨自64事件走來, 大多數中年人士
人力既核心來自網上, 兩班人根本極少重覆
你問班中年人士有無上網睇立法會, 佢地可能答你只係睇蘋果, tvb news
人力果班既資訊來自網台, 討論區
所以有人唔明掟蕉走去投民主派係可以了解, 亦都解釋挖大家票根本晒氣

舊 09-10-12, 05:14 PM   #3959
Andromeda
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
雖然我都唔鍾意人力既做法,但係更討厭民賤聯...

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線  
舊 09-10-12, 05:14 PM   #3960
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
引用:
作者: 小特特 查看文章
>佢又煙又酒又粗口
唔計微妙粗口,其他關議會咩事,佢係議會入面做嗎?
我係會睇佢人格先會支持佢,好似人地坐過監,就永遠有案底一樣,影響左個形象,如果佢地好似張超雄,何秀蘭,余若薇果D,我覺得好理性OK,人地都咁樣表達到意見,又何需咁樣搞法呢?

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線  
舊 09-10-12, 05:15 PM   #3961
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:
佢地就係唔肯咁做囉,所以冇計,佢地肯做應該得打下,大狀黨又係大把錢,人地送野,雖然係奸D,咁佢地又送就可以抵銷左民仔佢地既禮物攻勢啦
有$$洗得鬼推磨
同你玩ONLINE GAME 的道理一樣
有$$就多D優勢

舊 09-10-12, 05:16 PM   #3962
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
請肥佬黎做節目無問題,唱好民主黨更加無問題,但係咪應該公正d對黃洋達同選民呢?
最大機會踢走白偉俊既人被抺走,提都唔提,如果我好憎白偉俊,淨係睇爽報信晒你,依家踢唔走佢,攪到我張票廢左,點計?

舊 09-10-12, 05:18 PM   #3963
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
我係會睇佢人格先會支持佢,好似人地坐過監,就永遠有案底一樣,影響左個形象,如果佢地好似張超雄,何秀蘭,余若薇果D,我覺得好理性OK,人地都咁樣表達到意見,又何需咁樣搞法呢?
請問掟個蕉,講句粗口食枝煙係咪就令你睇到哂人地人格

請問你又睇到幾多淫賤聯既人既人格?

外個國會d議員打埋交你又睇唔睇到人地人格係點?m9

舊 09-10-12, 05:18 PM   #3964
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
你點知其他人唔會又煙又酒aaa

不過人人唔同選擇係ok的
但其實唔係你想像中咁多暴力動作的希望你了解一下

Blog

pixiv
小特特 目前離線  
舊 09-10-12, 05:20 PM   #3965
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
咁你聽返個節目, 大班真係無偏幫同幫手抹黑...
相反肥佬黎上去死咁叫人投票, 唔好怪民主黨要齊心, 我聽完只係更反感

舊 09-10-12, 05:26 PM   #3966
Andromeda
幸せの向こう側...

擺明屈緊你,仲要人地理性,好聲好氣同你傾...
有人理你先算啦....

あの頃のように

舊 09-10-12, 05:26 PM   #3967
STRIFE

講咁多,都係cctvb俾乜佢睇佢信乜

真奇怪,係立會到9成時間人地係到正經講野佢又會撰擇性無視,只係記得人地掟蕉講粗口
睇黎係立會到訓覺就最有人格

舊 09-10-12, 05:35 PM   #3968
BLMballball

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code0430 8233 5589
PSN  IDBallball
XBox Live GamertagBLMballball
引用:
人力用少少激進D嘅方法就KO左網路23條, 五屍十四局呢D惡法
你講果D所謂理性人仕果陣又幫到咩手呀?

舊 09-10-12, 05:38 PM   #3969
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
朝鮮民主主義人民共和國
最和平理性非暴力

想國內穩定的人可以移民去(有方法)

=======================
以上為極端想法而已

只要投左真泛民就ok

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

此篇文章於 09-10-12 05:40 PM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線  
舊 09-10-12, 05:39 PM   #3970
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
其實我覺得連激進都算唔上....
都未見人除褲all屎
由手機版發出
keijoey 目前離線  
舊 09-10-12, 05:41 PM   #3971
Andromeda
幸せの向こう側...

引用:
作者: keijoey 查看文章
都未見人除褲all屎
由手機版發出
唔好咁核突係既應該好似外國咁打交啦打醒班友

あの頃のように

舊 09-10-12, 05:42 PM   #3972
Hunter

所以香港人真係抵死既
大把人自己日日鬧政府, 但見到議員鬧政府就會話暴力激動
日日俾政府強姦仲要投票俾D 民XX(點填都岩), 真係仲有乜資格鬧政府

Hunter 目前離線  
舊 09-10-12, 05:42 PM   #3973
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: keijoey 查看文章
都未見人除褲all屎
由手機版發出
超人最激進
不少港人愛超激進.........................方向錯左而已

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 09-10-12, 05:43 PM   #3974
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
其實有邊次真係郁手傷到人? 有邊次係掉野掉中過人?
吾好真係當長毛傻既先得架
小白熊 目前離線  
舊 09-10-12, 05:43 PM   #3975
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
擲野,推人,爆粗問候人地屋企人果D麻,我始終支持和平鬥爭
Violence is defined by the World Health Organization as the intentional use of physical force or power, threatened or actual, against a person, or against a group or community, that either results in or has a high likelihood of resulting in injury, death, psychological harm, maldevelopment or deprivation.

首先, 擲野, 推人, 爆粗唔代表暴力

第二, 請分清楚人民力量同社民連, 人民力量唔主張動手既, 最盡個次己經係2011七一
http://www.youtube.com/watch?v=3kSGcuPyAPg
個晚大家好冷靜克制
http://www.youtube.com/watch?v=AaXlQWYXxKg
個晚係警方唔俾人上政總先
人力只係慢慢推壓防線
跟手就聲都唔聲噴胡椒

第三, 事實上人民力量次次都係動口不動手, 最後俾人打個班
http://www.youtube.com/watch?v=0gsoW181IFc
民主黨 3 次 暴力襲擊人民力量義工
http://www.youtube.com/watch?v=x85-ZMWB7CA
任亮憲被人襲擊
http://www.youtube.com/watch?v=m1BUJDpOqqc
人力有兩個義工俾人打到出血

邊個係雞蛋邊個係石牆呢

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 53 <<本週六鑽荷-真神出末注意>> POISON 街機心得交流討論區 1006 11-09-06 12:19 PM
本週各大歌曲流行榜 JACKY Neo Music UNIVERSE 14 04-05-04 01:55 PM
[pokemon 特報] 本週銷量榜 (電擊網頁) t-cup 手提遊戲機討論版 7 11-29-02 12:00 AM

現在的時間是 04:21 AM

手機版 | APP版