Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 55 105 145 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 165 205  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
Gundam MK-2 09:14 AM 08-19-13
俾幾大個mon都補唔到無game呢個問題
Orphan 12:56 PM 08-19-13
まこ8リーク

大mon同加ram都係流料
謎端子冇左
改用micro USB
薄左約2mm, 輕左接近四成
前後touch冇變, 機背好握左
內置記憶卡, 容量唔知
一插外置記憶卡內置既就唔用得
hitsu 03:46 PM 08-19-13
真心想大屏同變輕D,同埋唔好再用三叔偏藍mon
遊雲gspirit 03:56 PM 08-19-13
作者: hitsu:
真心想大屏同變輕D,同埋唔好再用三叔偏藍mon
如果真係6.3'',應該係用Galaxy Mega個mon...
大家都係6.3'' 而且又係960*544...

我自己就想佢d掣好襟d啦,包括左右analog , select/start+右面 4 key。
其他就次要。

大mon其實都好,打某些game如Dragon' Crwon 應該對眼會冇o甘辛苦兼易touch。
另外輕到就輕啦...
DMRevolution 05:12 PM 08-19-13
如果她拿到SHARP 個MON....我唸可以輕多少少掛.....
自已都用緊SHARP機...真係用好少電 0.0
シェンムー 06:27 PM 08-19-13
Sony 浪費了這部機.........
Tdot 06:27 PM 08-19-13
作者: 遊雲gspirit:
如果真係6.3'',應該係用Galaxy Mega個mon...
大家都係6.3'' 而且又係960*544...

我自己就想佢d掣好襟d啦,包括左右analog , select/start+右面 4 key。
其他就次要。

大mon其實都好,打某些game如Dragon' Crwon 應該對眼會冇o甘辛苦兼易touch。
另外輕到就輕啦...
mega 6.3 應該係行1280 X 720
C.K.F. 10:25 PM 08-19-13
一係重新出過部, 大D MON, Full HD, 新CPU & GPU

now_loading 10:33 PM 08-19-13
PSV Ultra....
DMRevolution 11:21 PM 08-19-13
作者: now_loading:
PSU....個名又OK喎.....
不過唔係PSV+ 比較似樣D咩....
SunSunny 12:01 AM 08-20-13
部藍機買左半年都冇...
TSZ 01:27 AM 08-20-13
出部節省成本為主既psv2000合乎常理好多, 再次大改大搞都係敵吾過3ds同d pad架喇
hitsu 02:07 AM 08-20-13
作者: now_loading:
個名又幾霸氣喎
sagitis 07:16 PM 08-20-13
作者: Orphan:
まこ8リーク

謎端子冇左
改用micro USB
竟然放棄 最賣得既hdmi out function,

Sony 囧rz
安安 01:33 AM 08-21-13
http://kotaku.com/ps-vita-price-cut-to-199-5985760
Vita's price has dropped to $199 in North America and 199EU
assy 01:59 AM 08-21-13
新型又好加大又好都唔衝首發
出左大半年大作係得隻P4G咁大把
遲一年買又減價又多優惠,首發乜都無
都係果句,唔keep住出game都係無人會買
mrk 04:30 AM 08-21-13
作者: assy:
新型又好加大又好都唔衝首發
出左大半年大作係得隻P4G咁大把
遲一年買又減價又多優惠,首發乜都無
都係果句,唔keep住出game都係無人會買
非常認同,
望向對面友機,
淨係個個擦身而過game系列不停追加新砌圖及新game,
估唔到都可以咁耐玩!!!

P.S.:不過如果WiFi版個價我接受到,都應該會考慮下ge!!!
巴特尼亞 10:40 AM 08-21-13
買左紅機唔夠一個月就....果然早買早享受 遲買慳兩舊....
仲要依家都係買左2隻games, 部機半封印狀態
sagitis 10:49 AM 08-21-13
最抵系買PSV送plus果班客, 今期有sleeping dogs 玩
now_loading 11:00 AM 08-21-13
作者: DMRevolution:
PSU....個名又OK喎.....
不過唔係PSV+ 比較似樣D咩....
作者: hitsu:
個名又幾霸氣喎

個名唔係我改的, sony 自己部6.4 吋電話咪叫 Ultra
強化人間ですの~★ 01:15 PM 08-21-13
有64GB card未
就滿
安安 01:36 PM 08-21-13
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=981
香港零售價 9月1日調整為港幣$1,680元
記憶卡 $158(8GB) $308(16GB) $548(32GB)
sagitis 01:55 PM 08-21-13
作者: 安安:
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=981
香港零售價 9月1日調整為港幣$1,680元
記憶卡 $158(8GB) $308(16GB) $548(32GB)
跟本冇減個價
Rance 02:00 PM 08-21-13
水貨一早賣緊呢D價咁上下啦....
草薙さん 02:02 PM 08-21-13
3G / Wi-Fi版同價重有無人買Wi-Fi版
第一 ... 55 105 145 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 165 205  ... 最後

返回主題版面