Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-08, 09:30 AM   #351
tylau
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
下下三兄弟仲有出場機會嗎?
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 10:40 AM   #352
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: tylau 查看文章
未夠LV...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 04:47 PM   #353
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
果然一出名就唔得了~sena大把學部爭之餘仲有人表白~~
總覺得世界篇打一場就夠....日本vs美國
之前關東明星隊已經難選人了,依家加埋關西,都唔知點選了~

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 11-08-08 04:59 PM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 11:43 PM   #354
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
關西吾難選,反正一隊已經全明星,大和同鷹實有,花梨同大力士都有少少可能,其他吾洗諗
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 11:48 PM   #355
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
唔係表白,只係約會

花梨戲份唔夠,個人覺得仲係基得,姪魔,馬高比較適合
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 11:54 PM   #356
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
真係打世界賽
不過之前都打過一次 nasa
而家打世界賽都叫可以接受到唔算太奇怪

舊 11-09-08, 05:38 AM   #357
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
雖然以現在的人氣是意料之內
但今次打世界賽真係令我好失望~

舊 11-09-08, 02:29 PM   #358
Chris Redfield
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
唔係表白,只係約會
[8掛mode]叫得sena二人約會,仲唔係對佢有意思?
漫畫角度 約會 差唔多=表白咁濟啦 [/8掛mode]
好可惜,人地一早full-booking 依個話題完左佢吧啦~XD

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 11-09-08 03:23 PM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 08:19 AM   #359
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
全明星隊
栗田,大田原,水町,筧,番場,峨王,十文字,小結.... 防線應該好勁
ic 有3個.. sena.大和,赤羽 XD
接球員鷹,門太,鐵馬,一休,櫻庭
SENA + 進 尼個應該會好有火花

昔日的對手,要合作,應該會出現好多不同的進攻戰術...
如果峨王+栗田開路.... 真係最強的南北推進

令人在意的係, 阿含又會LV UP

基本上所有人都會落下場
反正美足可以狂換人打

每場每次進攻都可以唔同配搭,好期待世界盃

鬼兵???? (你出唔出.... 永遠的觀眾,仲有無機會見你落場.... XD or 在場邊做燈,咒對家??)

此篇文章於 11-10-08 08:31 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 08:54 AM   #360
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 後藤san 查看文章
不如諗下全日本隊 o既陣容...

四分衛: 講計策,最好當然係蛭魔,但針對四分衛的技能 (傳球準,少失誤,少被人Sack)去揀,都係基德 或花梨較好 (講起上來ES 21 o既QB都係傳球型為主...)。

至於蛭魔,不如專注食腦,坐係場邊做Offensive/Defensive Coordinator吧。
蛭魔要落場先得,(佢先係第一男主角 b)
佢d 急智,挑釁先發揮到
kid 係好,不過好悶囉.... 太謙了... 無蛭魔那種激情

kid 有小小雄心時,就比峨王做低左
再出場時,唔知有無改變

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 12:30 PM   #361
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: 信長 查看文章

鬼兵???? (你出唔出.... 永遠的觀眾,仲有無機會見你落場.... XD or 在場邊做燈,咒對家??)
係咒自己人

舊 11-10-08, 01:10 PM   #362
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
引用:
全明星隊
栗田,大田原,水町,筧,番場,峨王,十文字,小結.... 防線應該好勁
ic 有3個.. sena.大和,赤羽 XD
接球員鷹,門太,鐵馬,一休,櫻庭
SENA + 進 尼個應該會好有火花

昔日的對手,要合作,應該會出現好多不同的進攻戰術...
如果峨王+栗田開路.... 真係最強的南北推進

令人在意的係, 阿含又會LV UP

基本上所有人都會落下場
反正美足可以狂換人打

每場每次進攻都可以唔同配搭,好期待世界盃

我都諗過如果出得哂真係好勁,但係醒起大部份勁人都係3年級...唔知出賽果時佢地畢左業未,畢左業應該唔比出賽掛!?...咁咪少左好多勁人
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 02:17 PM   #363
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
蛭魔要落場先得,(佢先係第一男主角 b)
佢d 急智,挑釁先發揮到
kid 係好,不過好悶囉.... 太謙了... 無蛭魔那種激情

kid 有小小雄心時,就比峨王做低左
再出場時,唔知有無改變
其實蛭魔好多Trick Play都唔係乜野特別野,要做Kid好多都做到。不過學你話齋,蛭魔先係第一男主角 , 冇計
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 02:24 PM   #364
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Asurada 查看文章
x2

係一個完美結局上再加一個故事...

令我想起足小....希望唔會最後變成同一結局啦.....

估唔到大家咁熱切期待...XD
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 08:21 PM   #365
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Asurada 查看文章
可能作者想完,但上面唔比,迫住要繼續寫落去,跟本就身不由己

舊 11-11-08, 12:45 AM   #366
光之颱風
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
不過點都要打埋NASA架啦
呢個其實係一早預左會有既事

舊 11-11-08, 01:01 PM   #367
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
足小咁,當然繼續有得睇好過完la

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 01:02 PM   #368
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: tylau 查看文章
來興,龍一,守中衛

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 12:09 AM   #369
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
引用:
作者: Ricky-S 查看文章
足小咁,當然繼續有得睇好過完la
10 年前足小應該要完了 , 拖乜呢
光速打多場國際賽冇問題 ,再落都係講出年,吾講就應該完了
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 10:03 AM   #370
Augulist
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
其實= =話佢今年輸左
下年講二年級ge佢地點樣雪恥的話
我覺得會話比無啦啦靠運贏到又出個世界賽= =
Augulist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 10:34 AM   #371
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
作者: Augulist 查看文章
其實= =話佢今年輸左
下年講二年級ge佢地點樣雪恥的話
我覺得會話比無啦啦靠運贏到又出個世界賽= =
之後姪魔威脅全部高中強制所有三年生留級

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 10:36 AM   #372
Augulist

引用:
作者: Metatron 查看文章
總好過玩世界賽- -
舊 11-12-08, 11:23 AM   #373
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Metatron 查看文章
SlaM Dunk 翔陽當年都係咁, 哈~

大和, 進, 含, 主角....4件都極速呀wor~
haha....那件黑豹守倒幾多個

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 11:25 AM   #374
Augulist

引用:
作者: HuGo_達之礦工 查看文章
SlaM Dunk 翔陽當年都係咁, 哈~

大和, 進, 含, 主角....4件都極速呀wor~
haha....那件黑豹守倒幾多個
由接近人類極限
變左人類極限
而家又出多個超越人類極限
唔知以後會唔會變成同外星人打美式足球?
舊 11-12-08, 11:29 AM   #375
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
唔老作有幾件極速..美國單靠那黑豹(保特 haha)冇得玩既
而且佢快極都係快0.1秒....應該有計叫峨王同粟田合作打飛佢

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
[漫畫] One punch-man [原作/ONE 作畫/村田雄介] 信長 日本動漫畫討論版 1 07-19-12 11:01 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 11:50 AM

手機版 | APP版