Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
電視遊戲討論版>Fallout 4 《異塵餘生 4》| 已售 | GOTY Edition 26/9/2017
KUTAR# 11:58 AM 11-04-15
作者: wing:
死,我以前一路都著重開鎖hacking背重small arms等戰鬥同looting的實際技能,chr一向低......
係囉, 以前係高int, 底 chr
再用skill point 補救

今次個 level up 系統似乎冇 skill point?
用 perk rank 去影響
玩法完全唔同了
大覺屋師真 12:37 PM 11-04-15
作者: david:
咩101公仔?

好在我FO3同FO:NV都入佐限定版。上EBAY買好鬼貴喎...
有錢先可以繼續掃貨嘛,接JOB先啦。
其實你之前postSeries Two依條link
係fallout3果時出的. 睇番背面放大圖寫101
再睇番早已全球sold out嘅101 Series One, 對照新果set其實真係將101改成111就重新賣過 即係Series Two應該遲下都會改成111再推. 所以我反而想一set 111, 一set 101

-----

Ebay間中都有D唔連game賣番接近當年價位. 不過真係好少. 後追就預左貴..不過都係有閒錢先
david 01:14 PM 11-04-15
作者: 大覺屋師真:
其實你之前postSeries Two依條link
係fallout3果時出的. 睇番背面放大圖寫101
再睇番早已全球sold out嘅101 Series One, 對照新果set其實真係將101改成111就重新賣過 即係Series Two應該遲下都會改成111再推. 所以我反而想一set 111, 一set 101

-----

Ebay間中都有D唔連game賣番接近當年價位. 不過真係好少. 後追就預左貴..不過都係有閒錢先
點買得落手呀...
http://www.ebay.com/itm/Fallout-3-Va...IAAOSwgQ9VidFa

我有FO4 SERIES ONE同FO3 S2已好心足,如果佢出FO4 S2我都會入...
大覺屋師真 01:19 PM 11-04-15
點買得落手呀...
http://www.ebay.com/itm/Fallout-3-Va...IAAOSwgQ9VidFa

我有FO4 SERIES ONE同FO3 S2已好心足,如果佢出FO4 S2我都會入...
其實我覺得有D人佢只係當ebay係網上display櫃

我都覺得有FO4 SERIES ONE同FO3 S2夠晒lu. 隨非佢FO4 S2肯改少少造型啦
david 06:25 PM 11-04-15

原來唔只一種LOOT CRATE...
david 07:24 PM 11-04-15
頭先收到鬼頭GAME鋪急CALL,拿拿臨出去,兌翻美金廿蚊左右入佐呢隻限量版...

大覺屋師真 07:49 PM 11-04-15
頭先收到鬼頭GAME鋪急CALL,拿拿臨出去,兌翻美金廿蚊左右入佐呢隻限量版...

搞錯...點解可以咁平 依隻限定唔係好貴架咩? 有冇多隻呀
reiyaw 08:17 PM 11-04-15

到底魅力影響會有幾大...
david 08:21 PM 11-04-15
搞錯...點解可以咁平 依隻限定唔係好貴架咩? 有冇多隻呀
佢翻得十隻,已經留一隻急CALL叫我出去,唔攞就無,所以頭先雞咁腳出去...
hap3afrien 09:52 PM 11-04-15
無戴頭盔無乜特別, 不過好抵玩
wing 11:42 PM 11-04-15
咦, 諗起上古4果個對話輪
大覺屋師真 10:52 AM 11-05-15
Fallout Pip-Boy app已可預先下載

Android版下載連結 | IOS下載連結

有DEMO模式, 未連機都可以玩住先

大圖

可以玩到game

去到手機app無得show item個樣?

------------------------------------------------------------------------------------------------

Forza 6有Fallout拉花車, 遲下仲會有fallout世界入面嘅車

安安 11:50 PM 11-05-15
https://www.youtube.com/watch?v=ivStn8l6_9w Launch Trailer
作者: :

大覺屋師真 12:55 AM 11-06-15
作者: 安安:
https://www.youtube.com/watch?v=ivStn8l6_9w Launch Trailer
漫長等待終於即將完結

開定攻略區, Vault GAF再度開放!!! Welcome home!
david 04:22 AM 11-06-15
漫長等待終於即將完結

開定攻略區, Vault GAF再度開放!!! Welcome home!
你O的FO毒係咪入曬五臟六腑喇,連CUSTOM BANNER都整埋...
wing 09:16 AM 11-06-15
Forza 6有Fallout拉花車, 遲下仲會有fallout世界入面嘅車
見過pick up truck的圖, 真係好吸引.
雖然我都係唔會買xbone, 但呢D cross over好掂, 值得一讚.
colayeah 10:19 AM 11-06-15
會唔會有偷跑呢,好緊張
仲有5日

但其實係11月10定11出?
大覺屋師真 01:29 PM 11-06-15
你O的FO毒係咪入曬五臟六腑喇,連CUSTOM BANNER都整埋...
大家咁話啦 我地都中晒輻射架喇

----------

依個超正

-------

外國d鋪天蓋地既廣告攻勢真係好正.
今次難得有中文,香港應該都會賣廣告?

Amuro0093 01:49 PM 11-06-15
點解有部渣古?
wing 02:26 PM 11-06-15
作者: Amuro0093:
點解有部渣古?
唔係渣古, 係遊戲內的powered armor
david 07:12 PM 11-06-15
大家咁話啦 我地都中晒輻射架喇

----------

外國d鋪天蓋地既廣告攻勢真係好正.
今次難得有中文,香港應該都會賣廣告?
我呢邊確定星期一晚有LAUNCH EVENT,OT完會去,話唔定會有限量景品賣...

-------

B記RPG一向O係香港都係無乜NOISE,又無比例超錯O既美型男女主,又無睇O既時間仲多過玩O既時間O既過場CG,又無型男索女做聲優,又無得課金解TIME GATE,又無一本道,邊有人理O架,仲想有廣告賣添...
wing 09:15 PM 11-06-15
我呢邊確定星期一晚有LAUNCH EVENT,OT完會去,話唔定會有限量景品賣...

-------

B記RPG一向O係香港都係無乜NOISE,又無比例超錯O既美型男女主,又無睇O既時間仲多過玩O既時間O既過場CG,又無型男索女做聲優,又無得課金解TIME GATE,又無一本道,邊有人理O架,仲想有廣告賣添...
以前(官方)冇中文少左一批(正版)客, 呢次有中文會好D.
jeffyen83 09:42 PM 11-06-15

-------

B記既rpg,係香港一定唔算冷門lo
hap3afrien 10:22 PM 11-06-15
其實我係公司早幾星期都見到樓上lootcrate既111 lunchbox, 不過唔同team無問會賣去邊
早幾日仲見到個111 messangerbag
daihamlop 10:51 PM 11-06-15
作者: jeffyen83:
B記既rpg,係香港一定唔算冷門lo
之前fallout 3,喺gaf用PS3玩而又白金咗好似得我同Kutar
咁360我唔清楚
唔知算唔算冷門
今集個情況可能好好多掛,因為有中文
不過點都好,佢唔出番一頭半個月都唔玩住
之前fallout3多bug到玩唔落手
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面