Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ... 最後
Neo Entertainment TREND>高清台節目討論及分享!
IDGAF 07:45 PM 03-22-13
咦,點解啱啱睇東張西望ch 81果個低清翡翠台都HD埋的。
W!LL 07:54 PM 03-22-13
作者: 機場美少年:
咦,點解啱啱睇東張西望ch 81果個低清翡翠台都HD埋的。
81台高清左幾日喇
Busconcamp 02:21 PM 03-23-13
作者: W!LL:
81台高清左幾日喇
HD證據…畫面比CRT慢左幾秒…
IDGAF 02:44 PM 03-23-13
81台高清左幾日喇
SORRY,唔係日日睇,因為最近都係打緊GOW:J…

應該一早摺ATV個黑畫面"實死"台(14台),放返D資源出嚟比其他台全面HD化好過啦。
N0T51B 02:49 PM 03-23-13

應該一早摺ATV個黑畫面"實死"台(14台),放返D資源出嚟比其他台全面HD化好過啦。
我希望佢放返D資源出嚟比新電視台...
鳳凰而家又話想申請, 不過佢啲擦鞋野大家都唔想睇
W!LL 12:19 AM 03-24-13

應該係成個ATV摺左去好, 放返哂頻寛出來
對HD賽馬無興趣, 同埋微博天下都要HD真係想爆粗
ko121314 10:46 PM 03-27-13
剛剛睇到亞洲台預告, 今個星期六20:30竟然播中國超人

Dangerous-boy 11:28 PM 03-27-13
作者: ko121314:
剛剛睇到亞洲台預告, 今個星期六20:30竟然播中國超人
李修賢嗰套?
N年都唔睇一次亞視,咁今個星期六真係要捧吓場喇!
W!LL 06:04 PM 03-29-13
頭先睇到今日vip
睇返新劇堆trailer好多陳展鵬既劇都有c祺姐
但係d女主角又係來來去去都係果幾個, 真係好悶
話哂走左咁多花旦, 姚子羚呢d點解咁耐都未上位, 成日做女3、女4
昏迷童子Sleepy 06:50 PM 03-29-13
頭先睇到今日vip
但係d女主角又係來來去去都係果幾個, 真係好悶
話哂走左咁多花旦, 姚子羚呢d點解咁耐都未上位, 成日做女3、女4
上到都唔一定好......
早幾年捧左唐詩詠上去領飛女升上女2...反而唔上唔落......
整整下而家索腿天后同舊メガネ娘仲飛得快過佢......
W!LL 07:11 PM 03-29-13
作者: 昏迷童子Sleepy:
上到都唔一定好......
早幾年捧左唐詩詠上去領飛女升上女2...反而唔上唔落......
整整下而家索腿天后同舊メガネ娘仲飛得快過佢......
唐詩詠衰在套套演出係同一個通, 夜晚重播緊既鐵馬尋橋d演技同而家無分別
同李詩韻衰既差唔多, 樣唔係特別靚, 演出套套差唔多,
只怪最近興講野唔正既女角
昏迷童子Sleepy 10:10 PM 03-29-13
唐詩詠衰在套套演出係同一個通, 夜晚重播緊既鐵馬尋橋d演技同而家無分別
同李詩韻衰既差唔多, 樣唔係特別靚, 演出套套差唔多,
只怪最近興講野唔正既女角
咪又係睇後台...
Niki夠一樣十萬年如一日啦...最終咪又係套套擔正......
Busconcamp 01:47 AM 03-30-13
頭先睇到今日vip
早前已講過…
作者: Busconcamp:
叛逃...司棋姐+展鵬
巨輪...司棋姐+展鵬

(=v=)b 08:19 AM 03-30-13
作者: 昏迷童子Sleepy:
Niki夠一樣十萬年如一日啦...最終咪又係套套擔正......
咪講笑~依件越做越差~hea拍過骨演技~b
Busconcamp 12:58 PM 03-30-13
作者: (=v=)b:
咪講笑~依件越做越差~hea拍過骨演技~b
佢根本無好過...何來差左...
Dangerous-boy 09:39 PM 03-30-13
中國超人又幾好睇喎!
以75年的特攝片來講,算係拍得唔差!
W!LL 03:25 AM 04-07-13
亞旦又做勁多主持
昏迷童子Sleepy 08:11 PM 04-07-13
頂...之前又話叫人報料殖民星有乜好食......
結果而家金剛小儀又係葡撻木糠水蟹粥成堆頽爆行貨......

之後就係Galaxy特約時段......
W!LL 12:46 AM 04-24-13
還珠格格可以做甘耐.....
now_loading 03:48 PM 04-26-13
肥媽最近講一雞十食, 即刻諗起, 勁過光榮

還珠格格可以做甘耐.....
睇完新聞冇轉台, 一聽到首歌就鬼殺咁嘈feel
W!LL 01:51 AM 04-30-13
呢排睇81 or 85間唔中出現聲畫唔同步
ALEX CHOW 08:13 PM 05-09-13
點解我睇myTV live(高清台)嗰陣間唔中會冇字幕顯示??
昏迷童子Sleepy 01:05 AM 05-26-13
J2罕有地冇將Mステ2小時SP斬件喎......
直落睇完就歐聯開波...正......
steve 02:18 AM 07-03-13
有冇人呢排J2、新聞台、高清台收得好差,成日起格/花?
我以為自己電視問題,但香討個面都有很多人話收唔到....
昏迷童子Sleepy 01:32 AM 09-08-13
J2播Mステ又跳左2小時SP個集......
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ... 最後

返回主題版面