Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-14, 01:56 PM   #351
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
http://espn.go.com/nba/story/_/id/11...e-phoenix-suns

Bledsoe等到了,真係有Max Deal,早幾日先有報導指Wolves唔會急於同Rubio續約,原來有呢一步。

簽Bledsoe都好0既,同Wiggins拍將會係超強運動能力組合,後場防守會唔錯。
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-14, 02:38 PM   #352
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: kin~kin 查看文章
http://espn.go.com/nba/story/_/id/11...e-phoenix-suns

Bledsoe等到了,真係有Max Deal,早幾日先有報導指Wolves唔會急於同Rubio續約,原來有呢一步。

簽Bledsoe都好0既,同Wiggins拍將會係超強運動能力組合,後場防守會唔錯。
wolves 個cap 爆左
要先簽後換

wolves 諗住掉d 爛約去換就不可能了
....如果沒Dieng/LaVine/wiggins 呢d就冇得傾
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-14, 06:28 PM   #353
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
Rex Chapman arrested for allegedly stealing $14,000 in merchandise from Arizona Apple Store

退休球員又衰一件,今次係偷「蘋果」。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-14, 06:30 PM   #354
Greenhead

引用:
作者: Penny仔 查看文章
wolves 個cap 爆左
要先簽後換

wolves 諗住掉d 爛約去換就不可能了
....如果沒Dieng/LaVine/wiggins 呢d就冇得傾
Suns 今次好有耐心,好快就 turn down 左 Wolves 了。
舊 09-20-14, 07:10 PM   #355
Penny仔

引用:
作者: Greenhead 查看文章
Suns 今次好有耐心,好快就 turn down 左 Wolves 了。
我諗wolves 係想壓rubio 價
雖然我覺得其實唔駛點傾, rubio 呢個表現水平....我係wolves 就由得佢走
舊 09-20-14, 08:45 PM   #356
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
金童急啦

舊 09-21-14, 12:47 AM   #357
JMi

註冊日期: Feb 2011
去BUCKS得唔得... 雖然WOLVES都唔錯
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 09:13 AM   #358
Greenhead

Gary Payton is mentoring Giannis Antetokounmpo, but will he actually be a point forward?

Giannis Antetokounmpo,很厲害的嗎?

記得每隔一段時間就有雜誌提起呢個人,來頭應該唔細,相信 potential 超高。而家又話要跟 Payton 學 key 波轉行做 point forward。但佢成 6"11 高... 認真的嗎?
舊 09-21-14, 12:21 PM   #359
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
Gary Payton is mentoring Giannis Antetokounmpo, but will he actually be a point forward?

記得每隔一段時間就有雜誌提起呢個人,來頭應該唔細,相信 potential 超高。而家又話要跟 Payton 學 key 波轉行做 point forward。但佢成 6"11 高... 認真的嗎?
好似6'9'' SF黎架wo
但上年打bucks唔覺有乜野代表作,除左個名夠出位......
仲要季中後隊波都散晒先有正選
下年有Parker有無位打都成問題wo
最少係幾個飯特西都唔見有人爭

舊 09-21-14, 01:13 PM   #360
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: POISON 查看文章
好似6'9'' SF黎架wo
但上年打bucks唔覺有乜野代表作,除左個名夠出位......
仲要季中後隊波都散晒先有正選
下年有Parker有無位打都成問題wo
最少係幾個飯特西都唔見有人爭
話就話6呎9,但實際上唔止,而且Wingspan超長。
之前話仲發緊育,增高緊

佢特別地方係雖然咁高大,但係好靈活好快,我估可能係下個AK47?
舊 09-21-14, 02:16 PM   #361
Penny仔

引用:

想培養佢做另一個KD 吧
舊 09-24-14, 12:47 PM   #362
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
引用:
唉.. 當日名將又搞成咁
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 09:26 AM   #363
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

Suns俾Max Bledsoe喇...
舊 09-25-14, 09:57 AM   #364
Penny仔

引用:
作者: kin~kin 查看文章
Suns俾Max Bledsoe喇...
冇max
5yr 70m

即係簽多一年, 每年再加2m 比佢

簽完都冇咩感覺, 作為球迷我反而不想看bledsoe
舊 09-25-14, 10:13 AM   #365
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
冇max
5yr 70m

即係簽多一年, 每年再加2m 比佢

簽完都冇咩感覺, 作為球迷我反而不想看bledsoe
本來呢個係最合理的結果
但可惜bledsoe扭得太核突

舊 09-25-14, 12:14 PM   #366
Penny仔

引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
本來呢個係最合理的結果
但可惜bledsoe扭得太核突
扭到失晒民心…
如果唔係搞咁耐,suns 組軍唔駛做得咁差

而家隊波後場很多人
下季可能打超小球, 用morris 兄弟+tucker 打4-5號位
Len 廢既應該唔用啦
舊 09-25-14, 01:59 PM   #367
kawai
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
扭到失晒民心…
如果唔係搞咁耐,suns 組軍唔駛做得咁差

而家隊波後場很多人
下季可能打超小球, 用morris 兄弟+tucker 打4-5號位
Len 廢既應該唔用啦
無話可說......

原本預計Dragic下年續約大約係5yr 70m, 依家應該要再漲價.....Suns最大的優勢: 薪俸空間 <--- 即刻無咗.....

前場下年可以簽到d 咩人......
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-14, 03:25 PM   #368
Penny仔

引用:
作者: kawai 查看文章
無話可說......

原本預計Dragic下年續約大約係5yr 70m, 依家應該要再漲價.....Suns最大的優勢: 薪俸空間 <--- 即刻無咗.....

前場下年可以簽到d 咩人......
算啦, 有cap 都冇人肯黎架喇...

btw, 細佬已簽
舊 09-26-14, 07:48 PM   #369
JMi

大概可以擺個陣搵ISHIAH THOMAS打CENTRE XD
舊 09-28-14, 02:22 PM   #370
Greenhead

今年仲攪唔攪 Fantasy?
舊 09-28-14, 08:46 PM   #371
Penny仔

引用:
今年仲攪唔攪 Fantasy?
會搞, 但遲d先....今日冇心情搞
舊 09-29-14, 09:39 PM   #372
JMi

尋晚我仲未get到乜事
今日到我無晒心情
舊 09-30-14, 07:24 PM   #373
Greenhead

范特西果樹,select keeper player 即係乜?
舊 09-30-14, 11:54 PM   #374
Penny仔

引用:
范特西果樹,select keeper player 即係乜?
我都唔知, 冇時間理解住
其實個日期時間都係隨意set

總之你地add 返入去先....d 野之後有時間會再confirm

如有人想join 的用呢條link 入都得:

https://yho.com/nba?l=45583&k=65b60f4c1996958e
舊 10-07-14, 10:24 PM   #375
Penny仔

preseason 已開打
kobe 改了打法, 得分大部份來自post up

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 11:31 PM

手機版 | APP版