Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-17, 11:15 AM   #36926
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: gingq7 查看文章
4/4/4夠用, 唔想放太多資源落去, 畢竟唔會掛隻4星出黎
今朝6/6/6咗...
不過得70lv,但抱梅/孔,拉2/bitch咁打,一張自己一張全體加攻,其餘農具都夠做600萬
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 11:30 AM   #36927
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
小黑仲有技3可以加出星率100%三回合
原來如此, 都唔記得左

引用:
作者: digiharuka 查看文章
想來想去還是二明狐最安定(打風鬼)
而且打300萬也夠到3億吧

不過到現在都仍未ko 有點怪
一來營運應該見識過茨木第一日既下場, 好似之後既總血量都SET高左...

二來記得最後活動主線完會開返三隻鬼出來俾我地打返
唔似羅生門每關咁過左就無

好似我咁打算睇哂三隻鬼跌咩素材先決定刷邊隻.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 12:00 PM   #36928
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
4/4/4夠用, 唔想放太多資源落去, 畢竟唔會掛隻4星出黎
真非洲沒五星...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 12:13 PM   #36929
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我仲係掛緊紅A同龍娘出黎....

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 12:15 PM   #36930
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
好似我咁打算睇哂三隻鬼跌咩素材先決定刷邊隻.
我只知我最缺係術技石, 因為連1/2/4星術職都要升技, 5星更加唔駛講要技10
所以我都幾肯定係刷綠鬼

但打打吓我才發現我打300萬出珊瑚係多過600萬, 四張3星禮裝一場都有40幾珊瑚, 不無少補
但fd list竟然係無人將3星禮裝掛落梅林度
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 01:04 PM   #36931
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
冇小黑但有寶5黑A
我當佢下位版水槍王用,寶具可以減氣救咗我唔少次
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 03:27 PM   #36932
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
我只知我最缺係術技石, 因為連1/2/4星術職都要升技, 5星更加唔駛講要技10
所以我都幾肯定係刷綠鬼

但打打吓我才發現我打300萬出珊瑚係多過600萬, 四張3星禮裝一場都有40幾珊瑚, 不無少補
但fd list竟然係無人將3星禮裝掛落梅林度
剛才聽朋友意見
術位轉左孔明+4星禮裝~~

岩用既師兄就攞去啦~~

舊 06-15-17, 04:16 PM   #36933
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic78.html

おいwww

舊 06-15-17, 04:23 PM   #36934
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
黑茶已經係今次寶5埋 真係要抽時間升左佢

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 06:13 PM   #36935
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
黑茶已經係今次寶5埋 真係要抽時間升左佢
我寶8拎左3隻去壓金方....

點解唔出佢老豆比我算

其實你地覺得一樣寶5的話紅A定黑A好用?

英國說大家抱團死
舊 06-15-17, 07:09 PM   #36936
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我一向都覺得紅A係好睇唔好食
critical 100%係勁呀,不過3張A
我用釘宮好過
2隻選我會選黑A

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 07:35 PM   #36937
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
我用釘宮好過
2隻選我會選黑A
同黑A比咭面一定紅A贏晒~~~
咁紅A多啲人寶5嘅始終, 我紅A5黑A得2.
同埋紅A好長時間練囉~~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 07:43 PM   #36938
gingq7

一隻群體寶具, 一隻單體寶具, 無乜好比;
要比就應該 黑A vs 小黑 vs 弓雙子, 如果三隻都寶5就真係好難揀
另一邊就 紅A vs 信長 vs 阿塔, 寶5紅A有優勢

------

藍鬼,
總算第一次可以拎隻水著小莫出來打活動
寶具可以掃死C狐, 藍卡多又可以幫二姐儲NP, Cost又低過船長,
寶具機率降氣夾埋master禮裝降氣(全體藍魔放果件)和二姐和孔明, 隻藍鬼到死都放唔倒寶具
舊 06-15-17, 08:08 PM   #36939
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
玩到而家紅A都係寶4
黑A早過紅A寶5實在可喜可賀
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 08:18 PM   #36940
細路翔
The One

但底宮個靈4卡面真係好難令人接受

即係又一隻搭孔明c狐既打手?

英國說大家抱團死
舊 06-15-17, 08:35 PM   #36941
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
我用釘宮好過
2隻選我會選黑A
我的弓得好少(士郎,阿塔,羅漢,幼閃,二姐女神,大英雄)

紅A 又未強化
我不就只能去死嗎

強化後會勁?(現在不是打劍系 我根本不會拿,但打劍也能用貞德和狂戰士解決

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 09:15 PM   #36942
psidef

註冊日期: Apr 2007
今朝打三國志大戰因禍得福, 下晝就抽30符+10連試埋今日係咪咁好運......

衛宮父子+奶光 Get!

舊 06-15-17, 09:51 PM   #36943
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

課1萬羊試手氣

...連4星鯖都唔出

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 06-15-17, 09:52 PM   #36944
細路翔
The One

樓上就好

比起奶光我比較想要老豆

英國說大家抱團死
舊 06-15-17, 10:04 PM   #36945
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

我諗住28號搏盡佢
好想要媽媽

舊 06-15-17, 10:10 PM   #36946
細路翔
The One

我相信依度個個都齊晒腳真係抽返黎j

英國說大家抱團死
舊 06-15-17, 10:13 PM   #36947
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

唔J媽媽J邊個b

舊 06-15-17, 10:20 PM   #36948
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
全體狂仲用緊狂蘭
今次同上次一樣J(課)唔落手

舊 06-15-17, 10:24 PM   #36949
細路翔
The One

全體狂?

我得茶茶...

英國說大家抱團死
舊 06-15-17, 10:31 PM   #36950
gingq7

好似之前有個訪談話奶光仲有兩次強化
抽吧

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:52 PM

手機版 | APP版