Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-17, 01:05 PM   #36801
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
突滿寶石翁都唔易....有5張之後仲要多兩三張存貨先突得

而家膽用緊三妹同血斧....應該仲頂到一排sosad

舊 06-12-17, 01:49 PM   #36802
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
藍卡強化可以試下用其他藍卡強化得唔得既 例如術金閃
主要問題係你肯唔肯因為咁升佢技
系wo,可以試下術閃雖然小弟果隻得靈1 40lv
一於下隻開始練術閃,希望趕得切2周年AP半減前練好

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
師兄隻小莫應該有寶2~3?
話說 大家水著小莫係白肉小莫定黑肉小莫?
小弟用緊靈2黑肉,水手服好可愛
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 02:02 PM   #36803
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
突滿寶石翁小莫,嫁王C狐
淨係落小莫技1、嫁王技1同C狐技3就夠
如果呢兩隻你都滿左絆就無計
無嫁王 無C狐 無突滿寶石翁
我唯有噤多幾個制和自我安慰前排落四星慳左cost, 後排可以放5星和絆禮裝
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 02:05 PM   #36804
gingq7

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
系wo,可以試下術閃雖然小弟果隻得靈1 40lv
一於下隻開始練術閃,希望趕得切2周年AP半減前練好
術閃我覺得差唔多必練,
非磨隊的情況下仲好用過C狐
舊 06-12-17, 02:11 PM   #36805
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: gingq7 查看文章
術閃我覺得差唔多必練,
非磨隊的情況下仲好用過C狐
其實小弟無課賬用術閃做主力,知道佢好強(仲要d台詞好有型
不過主賬太多星5未練好,排極都輪唔到升佢
今次的起心肝練左佢先再練其他
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:09 PM   #36806
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
蛋撻真係可以抽賴光了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:12 PM   #36807
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [BBちゃんの逆襲/電子の海で会いましょう!]大家抽爆BB的願望落空了

【カルデア広報局より】
【予告】6月14日(水)18:00より期間限定イベント「復刻:天魔御伽草子 鬼ヶ島 ライト版」開催!イベント限定報酬サーヴァント★4(SR)坂田金時(ライダー)をゲットしましょう!詳しくは→news.fate-go.jp/2017/onigashim… #FateGO

http://news.fate-go.jp/2017/onigashima/

只能唉一聲

活動到6月28日

舊 06-12-17, 04:12 PM   #36808
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
繼續儲呼符戰下隻蘿莉

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:13 PM   #36809
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
1.5 2真係o禁擺:0)

舊 06-12-17, 04:14 PM   #36810
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
唉, 點解係鬼島......
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:15 PM   #36811
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
唔通一日唔生放一日唔出新章:0)

舊 06-12-17, 04:22 PM   #36812
gingq7

唉.....點解仲未係1.5-2

抽唔抽多隻奶光又係要諗諗
舊 06-12-17, 04:23 PM   #36813
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我唔理
終於有相撲啦

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:26 PM   #36814
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
我個騎職位終於可以轉金色
手頭上最勁嘅騎一直都係牛若丸
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:31 PM   #36815
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
※「???」とどめ戦の初回クリア時には聖杯がクリア報酬として入手できます。
2016年開催時に「聖杯」を獲得している場合、ライト版復刻イベントでは聖杯に代わり「伝承結晶」がクリア報酬となります。

又無聖杯

成半年派得新宿同維新兩隻杯
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:32 PM   #36816
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
當真1 個月不用課fgo了(雖然明天gta5 dlc大慨還是要課)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:35 PM   #36817
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 血之淚 查看文章
我個騎職位終於可以轉金色
手頭上最勁嘅騎一直都係牛若丸
+1
其實有雙子但係知道有金時費事練
牛肉丸70BUFF左單體都11~13萬一下
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:37 PM   #36818
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
鬼島
跟住F/APO聯動?
之後先1.5-2
然後2週年
夏日

舊 06-12-17, 04:40 PM   #36819
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
鬼島
跟住F/APO聯動?
之後先1.5-2
然後2週年
夏日
AP我估最多開個池同送張紀念禮裝

因為幾乎次次聯動都係有生送,直前活動,活動PV咁大搞
而家無咩聲氣,唔似有聯動
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 04:59 PM   #36820
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: 大破人間 查看文章
AP我估最多開個池同送張紀念禮裝

因為幾乎次次聯動都係有生送,直前活動,活動PV咁大搞
而家無咩聲氣,唔似有聯動
最緊要出女帝

舊 06-12-17, 06:32 PM   #36821
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
硬係覺得會美其名話係為左補完玩家遺憾

up完奶光再加多個新宿池3.0翻兜黑j係不夜城出之前做伏兵

女帝依d擺明足以令人賭身家既唔似會係無活動既情況下放出黎

話說點解個活動連伊莉亞都有加乘....因為老豆係日本人就全家都係日本人?

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-12-17 06:44 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 07:21 PM   #36822
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
舊年水著好似7月中 甘鬼島完再2週年再新章 好似好趕 定係會2週年新章一齊做?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 07:58 PM   #36823
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
上次課抽傻B斜射船長, 今次酒吞池臨完前再追課結果出南丁(寶2),三藏
我想要JK/蘿莉, 唔係熟女
但既然南丁寶2, 開始諗下由雪櫃拎番出黎,睇下點砌佢入隊
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 09:30 PM   #36824
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Bahamut 查看文章
上次課抽傻B斜射船長, 今次酒吞池臨完前再追課結果出南丁(寶2),三藏
我想要JK/蘿莉, 唔係熟女
但既然南丁寶2, 開始諗下由雪櫃拎番出黎,睇下點砌佢入隊
其實隻酒吞佢本身預你搭咩隊
個寶具全部都係debuff所以又係孔明?

難J用黎搭白貞+C狐玩磨隊時好似OK?

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-12-17 09:34 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 09:47 PM   #36825
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實隻酒吞佢本身預你搭咩隊
個寶具全部都係debuff所以又係孔明?

難J用黎搭白貞+C狐玩磨隊時好似OK?
本身已有寶5殺師匠, 抽酒吞係為J, 有無用係其次

有諗過難J搭孔明+好友黑貞
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:52 AM

手機版 | APP版