Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-17, 08:02 PM   #36451
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
OIC
係喎上次拎左今次都用得

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 08:25 PM   #36452
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
無考慮到自己堆金時禮裝一早合晒做一張
而家堅係打唔晒600萬

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 08:48 PM   #36453
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
第1日 茨木, 5小時多撃退 .__ .
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 08:49 PM   #36454
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

臨死前我都成功打死一次

到底以前d玩家係點打

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 05-31-17, 08:51 PM   #36455
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
仲係公司未收工
各位師兄打左一晚
最想見到好友點掛?

我目前覺得岩用攻擊手如下
黑貞 遮那
弓吾 遮那
傑克 遮那
金閃 遮那
沖田 遮那
羅摩 遮那

又 自己夠力既師兄
梅林 鯉魚
孔明 鯉魚

邊個岩用D?

舊 05-31-17, 08:56 PM   #36456
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
4星狗活動先派得每種4張…

咁搞法要升一隻英靈難過登天…

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
仲係公司未收工
各位師兄打左一晚
最想見到好友點掛?

黑貞 遮那
弓吾 遮那
傑克 遮那
金閃 遮那
沖田 遮那
羅摩 遮那

又 自己夠力既師兄
梅林 鯉魚
孔明 鯉魚

邊個岩用D?

我會用孔明 鯉魚

因我自己無孔明…實在難儲NP
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 08:56 PM   #36457
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
梅林/
因為我冇
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 09:07 PM   #36458
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
仲係公司未收工
各位師兄打左一晚
最想見到好友點掛?
黑貞 遮那
弓吾 遮那
傑克 遮那
金閃 遮那
沖田 遮那
羅摩 遮那
又 自己夠力既師兄
梅林 鯉魚
孔明 鯉魚
邊個岩用D?
鯉魚梅林希望成個fd list好少技30鯉魚梅林,數過應該得4個

btw小弟擺左技30突鯉魚玉藻系all位,應該可以幫到玩藍卡既師兄
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 09:17 PM   #36459
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
無禮裝打唔死隻300萬血

剩係打死過隻100萬

依家有兩張抱埋大腿應該得既

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 09:26 PM   #36460
gingq7

註冊日期: May 2008
玩野用 拉二(寶1)+奶光(寶1)+梅林, 都好輕鬆

今次梅林好用過孔明太多
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 09:28 PM   #36461
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: gingq7 查看文章
玩野用 拉二(寶1)+奶光(寶1)+梅林, 都好輕鬆

今次梅林好用過孔明太多
插一張禮裝,拉二未上晒BUFF個寶具已經打80萬

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 09:31 PM   #36462
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

我隻太陽王都打到100萬

之後隔離金閃閃話就話有餐肉buff
寶具1都100萬sosad

舊 05-31-17, 09:34 PM   #36463
gingq7

卡池個期長過活動成一個星期?
好似有d古怪....
舊 05-31-17, 09:38 PM   #36464
gingq7

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
我隻太陽王都打到100萬

之後隔離金閃閃話就話有餐肉buff
寶具1都100萬sosad
其實都係睇後面有幾多張鋰魚,
金閃寶1+雙梅林應該可以上200萬 (我單梅林+OC3都180萬)
舊 05-31-17, 10:14 PM   #36465
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: teealpha 查看文章
我呢類只係課福袋既微課金玩家,衝完開位之後基本上成個CCC活動都冇打到(時間問題),新角又抽唔到(EVENT禮裝抽到好多張呢下先搞事),如果唔係羅生門呢類咁養生既EVENT俾我儲返下石的話,真係好快會俾人響LIST度剔除

所以琴晚先同FD傾開睇下保得住幾多大腿囉

師兄好似係咪未accept我?
定比其他人刪左好友呢

另外
多謝各位師兄意見
轉左
金閃 遮那
傑克 遮那
梅林 鯉魚

舊 05-31-17, 11:01 PM   #36466
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
ALL 放寶1黑J 還是 寶5 melt? 傷害好像差不多....

另外我有位置, 喜歡就加吧
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 11:16 PM   #36467
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: digiharuka 查看文章
ALL 放寶1黑J 還是 寶5 melt? 傷害好像差不多....

另外我有位置, 喜歡就加吧
已申請
想問仲有冇大腿有位

「snake」+「devil」+「madness」= 「soulless beast」
Cancer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-17, 11:30 PM   #36468
Crazy Gamer

食哂飯團打到億5,跟住落黎可以塞滿加drop禮用磨隊慢慢打

引用:
作者: Cancer 查看文章
已申請
想問仲有冇大腿有位
919,534,116歡迎add小弟
有3個位,其他師兄有興趣都可以add
舊 05-31-17, 11:36 PM   #36469
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
食哂飯團打到億5,跟住落黎可以塞滿加drop禮用磨隊慢慢打

919,534,116歡迎add小弟
有3個位,其他師兄有興趣都可以add
thx
但你個fd list 已滿

「snake」+「devil」+「madness」= 「soulless beast」
舊 05-31-17, 11:39 PM   #36470
Crazy Gamer

引用:
作者: Cancer 查看文章
thx
但你個fd list 已滿
太多申請原來申請有上限得20個
已經刪返咁d申請,師兄試下再申應該ok
舊 05-31-17, 11:49 PM   #36471
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
太多申請原來申請有上限得20個
已經刪返咁d申請,師兄試下再申應該ok
已申請
thanks

舊 06-01-17, 12:56 AM   #36472
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
用雙餐肉加弓王去打 基本上冇腦甘過

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-17, 01:00 AM   #36473
蛋撻王子
功德完滿

由於揀術位掛邊個實在太麻煩
我衝多左張突滿金時鯉魚禮

ALL位掛孔明 術位掛梅林~~
各位師兄自便~~

舊 06-01-17, 02:07 AM   #36474
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今年有黑貞+fd梅林易打好多
Master裝用アニバーサリー・ブロンド,肉盾用レオニダス順便再強化B退場後鯉魚上場出大量星
fd梅林唔用加攻禮黑貞一個都打到5百幾萬
引用:
作者: pet3 查看文章
聖喬治
玩什麼的?
聖喬治即係2星騎,全隻game最強肉盾之一
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
當年可以去到安定洗600萬既人都唔係多 好多人都係打100萬算
小弟當年都係最後一日借人黑貞+3發令咒寶具先過到
引用:
作者: 大破人間 查看文章
4星狗活動先派得每種4張…

咁搞法要升一隻英靈難過登天…
我以為自己數錯,原來真係得4張...
睇怕又係1黃方換一張果d
同埋雖然雪藏緊,不過應該都係會餵哂俾エミヤ

此篇文章於 06-01-17 02:11 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-17, 07:06 AM   #36475
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: the fool 查看文章
今年有黑貞+fd梅林易打好多
Master裝用アニバーサリー・ブロンド,肉盾用レオニダス順便再強化B退場後鯉魚上場出大量星
fd梅林唔用加攻禮黑貞一個都打到5百幾萬

聖喬治即係2星騎,全隻game最強肉盾之一

小弟當年都係最後一日借人黑貞+3發令咒寶具先過到

我以為自己數錯,原來真係得4張...
睇怕又係1黃方換一張果d
同埋雖然雪藏緊,不過應該都係會餵哂俾エミヤ

2星的HP幫人擋
不就一野死掉?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:40 PM

手機版 | APP版