Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-29-17, 08:46 PM   #36351
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
82000石唔中凜
故且唔好理佢真定假
其實係唔係真係難過寶5

https://twitter.com/_ryu_business
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 09:43 PM   #36352
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我反而好奇佢點解可以抽左5000石以上無5星都可以唔收掣

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 10:15 PM   #36353
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 細路翔 查看文章
因為人地真係all in

舊 05-29-17, 11:11 PM   #36354
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
因為人地真係all in +1

例子

舊 05-29-17, 11:15 PM   #36355
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
呢個難3TURN喎...最衰隻ニトクリスskill2唔夠lv

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 11:40 PM   #36356
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
因為人地真係all in +1

例子

不要說謊,大梅呢?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 11:59 PM   #36357
蒼穹的天空

引用:
作者: T.K. 查看文章
不要說謊,大梅呢?
只有咁樣

原本想搵D泳裝果時ge圖 但搵唔返

舊 05-30-17, 12:02 AM   #36358
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
魔豬關 點打先快呢

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 12:21 AM   #36359
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
結果都係換番件戰鬥服出黎
突滿寶石芙蘭
寶石黑J
寶石阿提拉
大腿梅林

W1芙蘭
W2換梅林技1阿提拉
W3軍略星界囉星比黑J一下炸死對面

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 01:10 AM   #36360
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
如果85000都唔中...真係叫佢去投訴下吧(當係為廣大FGO玩家謀福祉)

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 01:43 AM   #36361
蒼穹的天空

今日魔豬:
尼托+寶石翁 一個頂2T
之後梅林+(羅摩+魔性)
羅摩寶具有魔性特攻幾好用

舊 05-30-17, 06:14 AM   #36362
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
你地先3-4000
人地係你地all in時18倍喎

雖然我唔係好信

佢應該係打多左個0

我望住同事課兩皮野都唔中隻meltlilith然後自己無心插柳中兩隻就覺得pu角機率應該真係1%

但每一個時段都有限額派晒就無貨

但82000石連棉被王同倉管之流都無射斜一隻擺明係吹水多

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-30-17 06:19 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 10:13 AM   #36363
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
你地先3-4000

雖然我唔係好信

佢應該係打多左個0

我望住同事課兩皮野都唔中隻meltlilith然後自己無心插柳中兩隻就覺得pu角機率應該真係1%

話有quota倒不如話有VIP account......

舊 05-30-17, 10:47 AM   #36364
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: psidef 查看文章
話有quota倒不如話有VIP account......
其他野都未必咁肯定, 但堅唔信呢隻GAME行quota.

啱啱呼符出4星禮走去十抽就出咗凜~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 10:49 AM   #36365
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
今日魔豬:
尼托+寶石翁 一個頂2T
之後梅林+(羅摩+魔性)
羅摩寶具有魔性特攻幾好用
大家不若而同用相同既隊呢

貓神蒼穹大1技升到幾多?
目前1技4級唔太穩
但d愚者之鎖唔知去晒邊
猶豫緊要升到幾多

另外單梅林加魔性菩薩既寶5羅摩應該未夠力秒到?
係咪仲有另一個support技?

舊 05-30-17, 10:52 AM   #36366
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
其他野都未必咁肯定, 但堅唔信呢隻GAME行quota.

啱啱呼符出4星禮走去十抽就出咗凜~~~
大迷信就有
一轉POOL即抽成功過3次
禮裝/經驗極大成功成功過一次,但係之後冇次得

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

唔齊腳打呢D多血關真係麻煩
要打6-7round

此篇文章於 05-30-17 10:58 AM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 10:58 AM   #36367
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: Hextor 查看文章
大迷信就有
一轉POOL即抽成功過3次
禮裝/經驗極大成功成功過一次,但係之後冇次得
大/極大成功要連續出至少兩次先儲夠法力~~~~
前幾日連續3次大成功再嚟極大成功, 忍唔住去試10抽, 冇4星英但有寶石翁!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 11:02 AM   #36368
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Hextor 查看文章

唔齊腳打呢D多血關真係麻煩
要打6-7round
其實比起齊腳
睇你有多少寶石翁會較容易砌隊

一般黎講3-4 turns是ok的

講快
而且槍小兵
就用不到大英雄自爆弓而已

另外
Line出了官方FGO貼圖
不過有用Line既師兄應該已經比人炸左成朝(?)

舊 05-30-17, 11:21 AM   #36369
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
其實比起齊腳
睇你有多少寶石翁會較容易砌隊

一般黎講3-4 turns是ok的

講快
而且槍小兵
就用不到大英雄自爆弓而已

撻大, 我正是用大英雄呀, 和鈴蘭大差不多, 魔豬用黑J 一套爆落去

黑J(寶石翁/黑J50%NP) + 鈴鹿(虛數[突滿]/寶石翁) + 大英雄(太太50%NP), 後備是 梅林/孔明; master 用魔術協會

wave1: 黑J 技2(加全體攻) + 鈴鹿 技3 (自身+NP!) + master20NP給大英雄; 大英雄自爆應該會收最後低HP那隻, 之後補刀完這turn
wave2: 鈴鹿 技1 AOE炸落產星, 這會有2x星
wave3: 黑J一套完 (沒黑J 就 洗一次望有2張黑J出現)

這關要1Turn KO 魔豬都幾煩

此篇文章於 05-30-17 11:27 AM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 11:48 AM   #36370
蒼穹的天空

引用:
你地先3-4000

雖然我唔係好信

佢應該係打多左個0

好奇你同事課兩皮野係咩野單位, 咁不幸唔中?

中左就梗係收手la, 唔通18倍抽無記名咩
82000石呢單睇你信幾多, 我就信自己經驗

另外升左級有2個位, 招好友

舊 05-30-17, 11:58 AM   #36371
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: digiharuka 查看文章
撻大, 我正是用大英雄呀, 和鈴蘭大差不多, 魔豬用黑J 一套爆落去

黑J(寶石翁/黑J50%NP) + 鈴鹿(虛數[突滿]/寶石翁) + 大英雄(太太50%NP), 後備是 梅林/孔明; master 用魔術協會

wave1: 黑J 技2(加全體攻) + 鈴鹿 技3 (自身+NP!) + master20NP給大英雄; 大英雄自爆應該會收最後低HP那隻, 之後補刀完這turn
wave2: 鈴鹿 技1 AOE炸落產星, 這會有2x星
wave3: 黑J一套完 (沒黑J 就 洗一次望有2張黑J出現)

這關要1Turn KO 魔豬都幾煩
原來鈴鹿的寶具能打星?
簡直係超大既福音....!!
晏少少就去試下佢
升左80級未拎黎特別刷過野

舊 05-30-17, 11:59 AM   #36372
蒼穹的天空

引用:

貓神蒼穹大1技升到幾多?
目前1技4級唔太穩
但d愚者之鎖唔知去晒邊
猶豫緊要升到幾多

技1Lv8, 就算上左+攻Buff,
我尼托都要普攻>寶具>普攻先穩
羅摩我御主服多一個魔放.

三藏+黑杯+梅林

此篇文章於 05-30-17 12:17 PM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 12:10 PM   #36373
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
原來鈴鹿的寶具能打星?
簡直係超大既福音....!!
晏少少就去試下佢
升左80級未拎黎特別刷過野
技1 : 自身のBusterカード性能をアップ + スター発生率をアップ, lv1 已有 +30%發生率, 寶具有10Hit 靠這樣打星

同樣情況 PassionLip 也是一樣. 職階有気配遮断 也可靠寶具12 hit 打出20星 (3敵配置)

此篇文章於 05-30-17 12:12 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 12:32 PM   #36374
蛋撻王子
功德完滿

我試左一下轉陣
孔明滿絆
梅林又唔太想用係呢d地方升絆
封印住先

貓神1技4級 基本上都穩既
然後南丁加羅摩10張攻擊卡
基本上一定補到刀秒佢地
唔係強迫症都唔駛追1技等級

然後貓神2技8級補102np
咁就唔駛理個np問題
第二turns一定可以直放到

新春呆毛禮

新春呆毛禮100級+2000攻
戰鬥服換走貓神 換入孔明
加埋南丁既B卡禮裝+3技B BUFF
好大力

不過問題係禁比較多制

魔性菩薩禮

同場試埋魔性菩薩
但因為我魔性菩薩禮裝未升級
白值差959攻

不過出黎個單HIT傷害仲高D

之前試明明好似無差咁遠(?)

不過同樣缺點係要禁多幾下制

此篇文章於 05-30-17 12:38 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-17, 04:06 PM   #36375
gingq7

註冊日期: May 2008
用手機打左一大段無晒,慘。。

簡短版:
- 黑貞梅林爆一套就夠殺豬,寶1都夠,甚至唔駛寶具都夠,紅卡爆成20幾萬,反而master禮裝換卡應該必需
- wave2用JK, 奶光,狂蘭,甚至lily都ok, 出倒20幾星就夠做, 廢技直感總算有用
- 黑貞禮裝最好應該係用相撲,試過好過老騎士
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:57 PM

手機版 | APP版