Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 445 945 1345 1395 1435 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1455 1495 1545  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 07:08 PM 05-23-17
作者: 蛋撻王子:
睇黎師兄係繼蒼穹大另一個大神
每個月比多5000yen既石用黎食不是常識嗎?
樹靈DRYAD 07:35 PM 05-23-17
作者: 細路翔:
每個月比多5000yen既石用黎食不是常識嗎?
不不...這不是常識~~^^"..
我的常識是~~FGO的金果不是很夠用嗎~~
細路翔 07:42 PM 05-23-17
作者: 樹靈DRYAD:
不不...這不是常識~~^^"..
我的常識是~~FGO的金果不是很夠用嗎~~
我依d係鹽川當道長草期先入坑既蘋果永遠都唔夠食
fufufu123456 07:48 PM 05-23-17
睇黎師兄係繼蒼穹大另一個大神
小弟仲差好遠

另外啱啱升左上137,多一個位,有冇師兄有興趣add小弟

我依d係鹽川當道長草期先入坑既蘋果永遠都唔夠食
小弟都系要系咁食石
大破人間 08:02 PM 05-23-17
作者: fufufu123456:
小弟仲差好遠

小弟都系要系咁食石
已申
名:柳泉
gingq7 08:20 PM 05-23-17
農黑貞農足1pack,估唔到即刻黎Hunting Quest,即刻課定3packs準備日農夜農
希望有心臟龍牙雙晶農啦
農足140石咁勁

-------

個Hunting Quest有而家呢幾日咁好農就偷笑,
呢兩日打舊狗果關, 場場都最少1條毛, 最多試過4條毛, 兩日hea打都打左30幾條毛

-------

伊斯塔其實心思思想抽多隻, 但手上已有太多5星弓...

-------

[帶動新話題]
appmedia又更新左,
拉二升左上去和狂狗黑貞一齊坐係9.8
伊斯塔唔覺唔覺升左上9,和傑克金時一齊
但最神奇係白貞無啦啦加左1分, 脫離最底端
digiharuka 08:28 PM 05-23-17
Pickup一家大細三姊妹

5月25 銀弓
5月26 銅殺
5月27 金騎
5月28 金騎
5月29 金劍
5月30 銀殺
5月31 銀騎

有d詭
無責任預測:

銀弓: 本來輪到大衛是很正常, 但女神pickup 有奇怪?? 子金閃很大機會 (神性)
銅殺: 悲慘度應該是 ファントム了
金騎: 皇后瑪莉育定其一了, 還有那位.... 既然龍娘都有強化, 是時候到阿福了
金劍: AP差不多要播了, 不過再強化對不起先生都是對不起大家的
銀殺: 同上, 静謐
銀騎: 4位都曾有強化嘛.... 又pickup又改寶具演出, 只要強化多一次就同紅A一樣待遇了.... R姐!

作者: gingq7:
個Hunting Quest有而家呢幾日咁好農就偷笑,
呢兩日打舊狗果關, 場場都最少1條毛, 最多試過4條毛, 兩日hea打都打左30幾條毛
-------
[帶動新話題]
appmedia又更新左,
拉二升左上去和狂狗黑貞一齊坐係9.8
伊斯塔唔覺唔覺升左上9,和傑克金時一齊
但最神奇係白貞無啦啦加左1分, 脫離最底端
毒草又不見得狂掉... 我們是打同一隻game麼 ....

白貞因為有BB存在所以升分.....
不過笑下就好了
血之淚 08:33 PM 05-23-17
距離上次800萬ev係幾時
好想慢D到1000萬,鎖鏈0存貨
6078 08:35 PM 05-23-17
小弟仲差好遠

小弟都系要系咁食石
排隊
師兄咁快137
大破人間 08:37 PM 05-23-17
作者: 血之淚:
約每3個半至4個月就有100萬

你預1000萬9月左右
fufufu123456 08:46 PM 05-23-17
作者: 大破人間:
已申
已add
農足140石咁勁
因為胆石、狂秘石都好缺,所以好努力農
作者: 血之淚:
800萬系2月
今次轉派鏈轉得好開心,因為小弟缺鏈之餘,塵已經儲到266,多到唔想要
作者: 6078:
排隊
師兄咁快137
因為最近幾個ev都農得好多
另外好耐之前已經add左師兄小弟ac系鵺葭,fd list應該幾易搵到
6078 09:35 PM 05-23-17
凜紅寶具,唔求寶2了
安心等水著

另外好耐之前已經add左師兄小弟ac系鵺葭,fd list應該幾易搵到
係喎唔記得你ID名XD
psidef 10:27 PM 05-23-17
生日倒埋8符24石落Melt個pool度碰下運氣, 結果當然係得到一堆磚.
FURIMUKI 10:46 PM 05-23-17
終於派鎖
鈴蘭 10:55 PM 05-23-17
伊斯塔其實都係一隻Balance breaker黎
個技1........
T.K. 02:29 AM 05-24-17
我又唔覺神女凜有咁勁
gingq7 07:14 AM 05-24-17
凜個技能組係明顯OP既, 但用落又好似唔夠傑克咁廚, 周回性能亦無金時咁明顯
可能又係建基於隊伍中有梅林+4060+熱砂先有咁高分

如果計埋梅林+4060+熱砂, 確實又無幾多隻可以做倒每3回合一次加攻70%+30%爆傷, 可以做得比凜更好的黑貞/拉二/羽蛇神分數又的確已經在凜之上
細路翔 07:40 AM 05-24-17
作者: psidef:
生日倒埋8符24石落Melt個pool度碰下運氣, 結果當然係得到一堆磚.
唔係討打

但我覺得你真係咁想要點解唔比多兩單落去賭

依d活動限定角真係唔知幾耐先會翻兜
大破人間 08:22 AM 05-24-17
凜個技能組係明顯OP既, 但用落又好似唔夠傑克咁廚, 周回性能亦無金時咁明顯
可能又係建基於隊伍中有梅林+4060+熱砂先有咁高分

如果計埋梅林+4060+熱砂, 確實又無幾多隻可以做倒每3回合一次加攻70%+30%爆傷, 可以做得比凜更好的黑貞/拉二/羽蛇神分數又的確已經在凜之上
係出熱砂同梅林之前, 凜就已經幾高分.
其實只要無騎職和其他弓職在場, 弓職就不太需要裝熱砂

簡單來說個凜以光砲性能計其實只比閃閃差一點點而已.

個魔放寶石只要習慣左使用方法就真係好勁.
細路翔 08:27 AM 05-24-17
每隔一TURN就用得喎大佬可以點樣先唔勁

老老實實如果佢係藍卡寶具可能會更加屈機,因為紅卡角有太多勁過佢既

以佢個BUFF密度再加埋藍隊既NP迴轉率.......

雖然藍隊弓已經有賣屎忽既水著棉被一人打全部
T.K. 08:51 AM 05-24-17
但你出神女凜,就當佢攻擊手咁濟.....
psidef 10:39 AM 05-24-17
唔係討打

但我覺得你真係咁想要點解唔比多兩單落去賭

依d活動限定角真係唔知幾耐先會翻兜
第一句已經係討打......

年頭講過嘅我唔想又重覆, 呢度應該都好多人知我以往入石抽嘅戰績.
血之淚 11:03 AM 05-24-17
真係白痴到冇朋友
本來抽友情大力咗拉畫面變咗抽story
當場爆粗,用黎搏鐵拳嘅石冇哂
真係好想掟部電話落街
細路翔 11:07 AM 05-24-17
一個10連就想中鐵拳?

唔係話堆泳裝4星同5星差唔多難跌?

>>年頭講過嘅我唔想又重覆, 呢度應該都好多人知我以往入石抽嘅戰績.

有時唔賭又點知會唔會時運到,唔好好似撻神去到咁盡就得啦

2-3單有出下5星禮同幫d 4星升下寶具係可接受範圍,當然100連都係得堆磚就真係會灰底
代官 11:09 AM 05-24-17
點解係電話唔係自己
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 445 945 1345 1395 1435 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1455 1495 1545  ... 最後

返回主題版面