Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 429 929 1329 1379 1419 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1439 1479 1529  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
雷帝.嘉芙 07:54 PM 05-11-17
作者: 細路翔:
用印度弓不如繼續用紅A
咁你呻冇5星丫嘛 抽電王LOR咁
細路翔 09:31 PM 05-11-17
作者: 雷帝.嘉芙:
咁你呻冇5星丫嘛 抽電王LOR咁
抽金星凜同技安好似實際D

不過老實講望住BB一家三口都覺得有排養...
6078 09:33 PM 05-11-17
作者: 鐵之侍:
不是太有愛不建議繼續,要使殺生院變強投資也延大的
作者: digiharuka:
用過撻大的, 難用. 3個技只有1T 時效, 加上CD 是776(技10), 即是磨或一wave 多敵才較有用.

缺乏自身加傷, 結果是以寶具連發用量來取代傷害(現時想到瑪莉皇后會被剋得很慘), 但太不妙

這尼姑定位是什麼真考起人了
技減敵cd、寶具(連發?)回血
孔明絆10左好耐,諗住搵下磨隊替工
重要有子宮play
細路翔 09:43 PM 05-11-17
妖尼姑+C狐+過勞死=對面永遠都射唔出野
digiharuka 09:50 PM 05-11-17
作者: 6078:
技減敵cd、寶具(連發?)回血
孔明絆10左好耐,諗住搵下磨隊替工
重要有子宮play
自身cd太長就不是好輔助

妖尼姑+C狐+過勞死=對面永遠都射唔出野
月(二)明湖早已做到
細路翔 09:51 PM 05-11-17
作者: digiharuka:
自身cd太長就不是好輔助

月(二)明湖早已做到
其實唔洗月,狂三公都得

但好似你講咁,如果唔係特別想玩佢同子安徒生組隊既PLAY的確係無咩必要抽

藍卡隊本身就一堆鬼神,唔似得綠卡無幾隻上得檀面所以莉莉絲咁高分
血之淚 10:16 PM 05-11-17
終於打哂主線拎BB
後半會唔會仲難d?
等我準備投石戰術
細路翔 10:17 PM 05-11-17
作者: 血之淚:
終於打哂主線拎BB
後半會唔會仲難d?
等我準備投石戰術
齊腳就唔會難,唔齊腳都可以靠堅強大腿過關
Sar8 10:23 PM 05-11-17
今日台記者會好精彩
GN00508771 12:40 AM 05-12-17
作者: Sar8:
今日台記者會好精彩
虛寶和資料片⋯
psidef 01:19 AM 05-12-17
作者: GN00508771:
虛寶和資料片⋯
Saber Lily......5星
chunwai0091 02:04 AM 05-12-17
作者: 鐵之侍:
能出就好了之前有沒有中其他五星?
仲有印度弓,孔明同jack

主線都未打完, 邊有時間打種火練新角
the fool 03:17 AM 05-12-17
http://news.fate-go.jp/2017/0511trck/
無啦啦又有石派?不過點都好過無左定期派石
作者: 大破人間:
覺者是一位英靈, 特殊職階SAVER.
Fate/EXTRA的最強敵人.

真身就是佛教最高地位的那位人兄, 理論上應該算係陳小姐(金蟬子)既師傅(真係幾想知道實裝後陳小姐會有咩反應)
咁你應該會明點解會同三毒化身的殺生院對立吧XD
我知覺者係邊個,只係唔知點解殺生院係佢敵對者,不過你話殺生院係三毒化身就即刻明左
以為要打黑茶唔小心用左黑貞,孔明,梅林入去打BB,結果黑貞被剋都可以轟爆BB,呢個組合真係太暴力
NexTony 06:47 AM 05-12-17
H我想問下有冇大大用緊pixel 玩fgo?
想問下lag唔lag?

iPhone 6plus 彈game lag演出得愈來愈勁
而且可以課非洲石
細路翔 07:41 AM 05-12-17
作者: the fool:

以為要打黑茶唔小心用左黑貞,孔明,梅林入去打BB,結果黑貞被剋都可以轟爆BB,呢個組合真係太暴力
但同LV單挑的話黑貞的確係會比BB一發收皮

黑茶表示不如一槍打死我
Sar8 08:01 AM 05-12-17
作者: psidef:
Saber Lily......5星
然後係4星實力,5星cost
細路翔 08:02 AM 05-12-17
作者: Sar8:
然後係4星實力,5星cost
已經有隻傻b係3星實力5星cost、無所謂啦

反正頭抽刷B叔就對了,雖然我入坑時無刷過頭抽直接就走去課金(ry
血之淚 08:06 AM 05-12-17
妖尼姑絆禮
A卡性能+20%,血上限+3000,隊友血上限-1000

黑人問號中
pet3 08:13 AM 05-12-17
作者: NexTony:
H我想問下有冇大大用緊pixel 玩fgo?
想問下lag唔lag?

iPhone 6plus 彈game lag演出得愈來愈勁
而且可以課非洲石
應該不是機的問題,iphone 5都玩到無事
可能是你的資料有問題

你有幾耐無做過完整備份和同步資料?

用電腦itune做一次完整備份後
1.設定>一般>重設>重設所有設定
開FGO看看有沒有問題
如還有問題做下邊部分

2.回復ios10.3.1,不使用備份
之後去商店dl 番FGO 登入
睇下這次仲有無lag

如果這時沒lag 即唔關壞事, 使用回前的備份
如果咁都lag 即係機壞
細路翔 08:15 AM 05-12-17
作者: pet3:
應該不是機的問題,iphone 5都玩到無事
可能是你的資料有問題

你有幾耐無做過完整備份和同步資料?

用電腦itune做一次完整備份後
1.設定>一般>重設>重設所有設定
開FGO看看有沒有問題
如還有問題做下邊部分

2.回復ios10.3.1,不使用備份
之後去商店dl 番FGO 登入
睇下這次仲有無lag

如果這時沒lag 即唔關壞事, 使用回前的備份
如果咁都lag 即係機壞
你大陸版去到我地依個ver時就知咩事架啦
pet3 08:22 AM 05-12-17
你大陸版去到我地依個ver時就知咩事架啦
我那個台灣朋友就是用iphone 5,6p,7
同時玩4個帳號(3日1中)

仲說可以比一個日服我(都有成1x隻 五星)
只是我無要

就是見他咁有誠意
我先和他玩玩中服等佢唔洗6帳同時玩

做法律相關的工作真有錢

細路翔 08:23 AM 05-12-17
老實講唔係要拎出街的我會直接開部i pad玩算
鐵之侍 08:25 AM 05-12-17
作者: chunwai0091:
仲有印度弓,孔明同jack

主線都未打完, 邊有時間打種火練新角
10 pack有4 五星不錯了,慢慢練吧
細路翔 08:27 AM 05-12-17
jack

不過如果本身已經有兩隻強勢打星角好似都已經無需要隻jack返黎用?
pet3 08:28 AM 05-12-17
老實講唔係要拎出街的我會直接開部i pad玩算
他沒有ipad嘛
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 429 929 1329 1379 1419 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1439 1479 1529  ... 最後

返回主題版面