Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-17, 11:57 PM   #35376
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
安徒生第3招無辜的怪物LV10 持續3ROUND每ROUND9粒星
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-17, 11:58 PM   #35377
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
2張2030の欠片

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 12:07 AM   #35378
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: pet3 查看文章
我無生產星星的人物

安徒生說能做星
但他都沒綠卡怎樣打星

我現在應該是黑貞德+海克力斯+傑克(朋友)
這樣打?

狂狗下個月應該有得抽
如果跟日版 黑狗係PICK UP2

小心

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
2張2030の欠片
兩張 10150の欠片

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 12:23 AM   #35379
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
如果跟日版 黑狗係PICK UP2

小心

兩張 10150の欠片
up2 是什麼意思

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 12:34 AM   #35380
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Bahamut 查看文章

好似無人post過?
團友send俾我
感覺似係改圖,
個頭和現在果張係一樣
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 01:03 AM   #35381
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
隻梅林忽然抱左成2000友點返黎 嚇左跳

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 01:09 AM   #35382
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
up2 是什麼意思
PICK UP1係南丁格爾
PICK UP2先係黑狗

提外話

安元さん曰く課金額がやべー声優さん

島崎信長くん(郊外に家が建つレベル)
ーーー超えられない壁ーーー
子安武人さん
中村悠一さん(FGO始めてからやばい)
悠木碧ちゃん(名言:課金は食事)
※安元さんご自身は車買える位だと思う。とのこと(笑)

起到屋同買到車⋯⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-08-17 01:14 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 03:34 AM   #35383
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
頂D Quest變晒既
我仲未洗夠EX eater同毒針丫sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 03:36 AM   #35384
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Hextor 查看文章
安徒生第3招無辜的怪物LV10 持續3ROUND每ROUND9粒星
基本上呢隻根本唔係二星角黎 所以都好多人食杯升

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 07:55 AM   #35385
pet3
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
PICK UP1係南丁格爾
PICK UP2先係黑狗
1和2有關係 不是各25 ?
我相信會改機率的 信仰心up
對了,昨晚我貼的那段文 是官方在直播抽卡活動時 官方說的
因為活動中100抽中達成3隻5星,所以全員玩家送15石,5蘋果

狂狗也是有寶1就足夠不用追寶2吧?

引用:
作者: Hextor 查看文章
原來不是即時有星
是下回合開始有

所以一直無用到

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 05-08-17 08:02 AM 被 pet3 編輯。
舊 05-08-17, 07:59 AM   #35386
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
頂D Quest變晒既
我仲未洗夠EX eater同毒針丫sosad
有變咩
今朝打仲係一樣喎?
定還是你講緊聖晶片?

引用:
原來不是即時有星
是下回合開始有

所以一直無用到
要即時有星就用莫札特, 即出50星
舊 05-08-17, 08:10 AM   #35387
pet3
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
有變咩
今朝打仲係一樣喎?
定還是你講緊聖晶片?

要即時有星就用莫札特, 即出50星
2030是期間限定還是任何時間都有?
莫札特要技3先有星星
中國服未有這活動\0.0/

那我只好用安徒生吧

https://www.dropbox.com/s/dotjmappaj...%2027.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/jno7fwdk3n...%2049.png?dl=0

得這一些卡好難做到組合
果然應該自己要有隻孔明嗎OTL

FGO 目標預算

此篇文章於 05-08-17 08:19 AM 被 pet3 編輯。
舊 05-08-17, 08:33 AM   #35388
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
2030是期間限定還是任何時間都有?
莫札特要技3先有星星
中國服未有這活動\0.0/

那我只好用安徒生吧

https://www.dropbox.com/s/dotjmappaj...%2027.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/jno7fwdk3n...%2049.png?dl=0

得這一些卡好難做到組合
任何時間都有
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 08:37 AM   #35389
gingq7

引用:
得這一些卡好難做到組合
我覺得你個倉夠晒啦, d勁角都未出
有孔明當然好, 但無都唔會話過唔倒關打唔倒活動既
舊 05-08-17, 08:51 AM   #35390
pet3
The One

引用:
我覺得你個倉夠曬啦, d勁角都未出
有孔明當然好, 但無都唔會話過唔倒關打唔倒活動既
我台灣的朋友一直在叫我要把這5隻拿到手再全30技
黑貞+狂狗+賢妻+孔明+梅林

這5隻我現在只有1隻

FGO 目標預算
舊 05-08-17, 09:02 AM   #35391
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
感覺似係改圖,
個頭和現在果張係一樣
如果真的話,重課也得課回來

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 09:45 AM   #35392
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:

這5隻我現在只有1隻
黑貞啱啱活動,黑狗同梅林都未出點入手?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 09:49 AM   #35393
gingq7

引用:

這5隻我現在只有1隻
唔太認同, 黑貞黑狗勝在百搭, 但當你有齊全職強力單體寶具, 無乜需要佢兩隻,
如果俾我揀, 我會揀:
劍: 沖田/武藏/嫁王 (隨便一隻, 各有各好, 不過嫁王buff和武藏你仲要等成年....; 其實用住你隻吾王先都ok)
弓: 弓王 (太強, 無得揀, 必抽)
槍: 師匠 (你已有; 其實L狐都ok)
騎: 拉二/羽蛇神 (隨便一隻, 各有各好, 呢兩隻計埋其他職比都係頂級, 不過其實用送的騎金時唔差得遠, 可以等福袋或射斜)
殺: 傑克 (又係太強, 無得揀, 不過都可以等福袋或射斜, 殺式其實夠用)
法: 孔明/梅林 (其中一隻就ok, 另一隻可以搵大腿, 反正成個list個個都係呢2隻)
狂和特別職其實可有可無, 可以等射斜B叔或茨木

結論: 你不能miss的只有弓王, 然後就孔明或梅林(其實你起手唔係孔明開局係大失著,科水抽男角我就唔太捨得)
拉二/羽蛇神, 傑克可以等福袋或射斜

引用:
作者: fami~yan 查看文章
如果真的話,重課也得課回來
水著奶光應該係真, 只係我覺得幅圖係合成出黎既, 個身確實似係本庄雷太畫, 但個頭100%和現在果張一樣, 正常點都會改吓角度或髮型掛
不過咁早揚出黎, 我估有機會係送; 不過無論佢送乜, 最後都係要落卡池抽其他角色, 重課已不可避....
舊 05-08-17, 10:00 AM   #35394
pet3
The One

引用:
唔太認同, 黑貞黑狗勝在百搭, 但當你有齊全職強力單體寶具, 無乜需要佢兩隻,
如果俾我揀, 我會揀:
劍: 沖田/武藏/嫁王 (隨便一隻, 各有各好, 不過嫁王buff和武藏你仲要等成年....; 其實用住你隻吾王先都ok)
弓: 弓王 (太強, 無得揀, 必抽)
槍: 師匠 (你已有; 其實L狐都ok)
騎: 拉二/羽蛇神 (隨便一隻, 各有各好, 呢兩隻計埋其他職比都係頂級, 不過其實用送的騎金時唔差得遠, 可以等福袋或射斜)
殺: 傑克 (又係太強, 無得揀, 不過都可以等福袋或射斜, 殺式其實夠用)
法: 孔明/梅林 (其中一隻就ok, 另一隻可以搵大腿, 反正成個list個個都係呢2隻)
狂和特別職其實可有可無, 可以等射斜B叔或茨木

結論: 你不能miss的只有弓王, 然後就孔明或梅林(其實你起手唔係孔明開局係大失著,科水抽男角我就唔太捨得)
拉二/羽蛇神, 傑克可以等福袋或射斜

水著奶光應該係真, 只係我覺得幅圖係合成出黎既, 個身確實似係本莊雷太畫, 但個頭100%和現在果張一樣, 正常點都會改嚇角度或髮型掛
不過咁早揚出黎, 我估有機會係送; 不過無論佢送乜, 最後都係要落卡池抽其他角色, 重課已不可避....
弓王我也想要
因為我沒能用的弓兵

FGO 目標預算
舊 05-08-17, 10:09 AM   #35395
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
槍狐差唔多打男人先有D
弓吾好玩的地方係寶具+2張藍卡,下Round 可以再寶具...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 10:20 AM   #35396
gingq7

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
槍狐差唔多打男人先有D
弓吾好玩的地方係寶具+2張藍卡,下Round 可以再寶具...
本來我都係覺得L狐要打男人先有用,
但自從我師匠絆10入左雪櫃後, 我發現L狐就算唔靠打男人一樣強力,
L狐個NP率實在係超高(仲高過meltlilith, 體感和沖田差唔遠, 只輸傑克), 出星亦係中上, 技3開落去打一套已經扣得多過寶具, 用埋熱砂直情如虎添翼, 普攻都夠做
機體性能強, 活動用咩禮裝都ok, 唔駛好似師匠咁要用NP禮裝才易出寶具

此篇文章於 05-08-17 10:22 AM 被 gingq7 編輯。
舊 05-08-17, 10:47 AM   #35397
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
水著奶光應該係真, 只係我覺得幅圖係合成出黎既, 個身確實似係本庄雷太畫, 但個頭100%和現在果張一樣, 正常點都會改吓角度或髮型掛
張圖唔係真

1.0咁勁, 奶光2.0我覺得最有用可能係張圖, 尤其係睇佢近期啲新角麻麻......

舊 05-08-17, 10:51 AM   #35398
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:

水著奶光個宣傳方式其實同上年弓王, 小莫, 清姬一樣
不過三隻都係抽
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 11:01 AM   #35399
pet3
The One

引用:
本來我都係覺得L狐要打男人先有用,
但自從我師匠絆10入左雪櫃後, 我發現L狐就算唔靠打男人一樣強力,
L狐個NP率實在係超高(仲高過meltlilith, 體感和沖田差唔遠, 只輸傑克), 出星亦係中上, 技3開落去打一套已經扣得多過寶具, 用埋熱砂直情如虎添翼, 普攻都夠做
機體性能強, 活動用咩禮裝都ok, 唔駛好似師匠咁要用NP禮裝才易出寶具

https://www.dropbox.com/s/9yymkaupkf...%2005.png?dl=0

這種組合能用嗎?
海克力斯會慢慢養到80 (技1已lv10)

聽說第7章要用到他
要技1,2 都要lv10

FGO 目標預算
舊 05-08-17, 11:05 AM   #35400
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
淨買18000KP 仲難過乜都唔買

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:30 AM

手機版 | APP版