Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
gradriel 11:02 PM 07-17-13
作者: gingq7:
日版貴成倍, 應該都唔會有咩鋪頭入貨
就係唔明點解會貴成倍! 同其他版本比到底有什麼不同?
gingq7 11:07 PM 07-17-13
作者: gradriel:
就係唔明點解會貴成倍! 同其他版本比到底有什麼不同?
除了封面個"15+"和(可能有的)online code, 應該一樣.

其實不是日版貴(8890yen), 而是港版開價太平($298)

ps3版反而開價正常d (日8890yen; 港$388)

我相信這是香港Sony推動PSV的一環
Jockey 02:05 PM 07-18-13

ko121314 02:12 PM 07-18-13
作者: Jockey:
加埋17歲o既配音
Rance 03:04 PM 07-18-13
Pauses?
YHW 04:58 PM 07-18-13
水行價錢差咁遠, 希望唔好有ONLINE PASS, 咁就可以叠埋心水買行版...
amaderasu 05:24 PM 07-18-13
作者: YHW:
水行價錢差咁遠, 希望唔好有ONLINE PASS, 咁就可以叠埋心水買行版...
行日同水日連唔連到
Dyhalt Rushifar 05:27 PM 07-18-13
作者: amaderasu:
行日同水日連唔連到
未出,邊個知呀
ゆり 05:32 PM 07-18-13
作者: Dyhalt Rushifar:
未出,邊個知呀
呢到有未來人的
由手機版發出
gingq7 05:36 PM 07-18-13
作者: ko121314:
加埋17歲o既配音
特典本書必須要入手
YHW 07:06 PM 07-18-13
作者: amaderasu:
行日同水日連唔連到
實機連應該九成九得, 問題係ONLINE...
com1010hkjp 01:05 AM 07-19-13
訂左兩隻行
dust11 01:30 AM 07-19-13
作者: YHW:
行版買埋個日ONLINE PASS都平過日版啦
GN00508771 03:48 AM 07-19-13
作者: dust11:
行版買埋個日ONLINE PASS都平過日版啦
即係呢
如果行版都可以用日版既ONLINE PASS就唔會產生咁多問題出來囉 我想說
卡柏 09:02 AM 07-19-13
電良冇得訂行版呀...
仲有邊度有得訂行連書?
sagitis 09:36 AM 07-19-13
打了電話比藍店話英文版無得訂著

睇play-asia英文版都有特典
pet3 09:48 AM 07-19-13
作者: GN00508771:
即係呢
如果行版都可以用日版既ONLINE PASS就唔會產生咁多問題出來囉 我想說
又唔係中文版
點解唔得 ? (我其他遊戲成日咁做.........)

行日和日日基本都是一樣的
只要在psn 保購聯機碼就ok (當然你找到人交換都得)
LemonCoke 10:38 AM 07-19-13
作者: sagitis:
打了電話比藍店話英文版無得訂著

睇play-asia英文版都有特典

邊間藍店???
我係信和第三層(扶手電梯頂樓)訂到喎...
不過, 問過佢, 有冇特典就暫時未知.
滅龍士 11:59 AM 07-19-13
作者: LemonCoke:

邊間藍店???
我係信和第三層(扶手電梯頂樓)訂到喎...
不過, 問過佢, 有冇特典就暫時未知.
一樓仲有間藍店,我就o係o個度訂
nastyblade 03:41 PM 07-19-13
其實....係唔係可以肯定英文版無得同日文版聯機 (無論PSV 定PS3)
sagitis 04:11 PM 07-19-13
作者: 滅龍士:
一樓仲有間藍店,我就o係o個度訂
三日前電話比藍店 信和閣樓.......
sagitis 04:50 PM 07-19-13
作者: nastyblade:
其實....係唔係可以肯定英文版無得同日文版聯機 (無論PSV 定PS3)
我都想知
http://www.play-asia.com/Dragons_Cro...n-70-4e66.html
Dyhalt Rushifar 04:54 PM 07-19-13
作者: ゆり:
呢到有未來人的
由手機版發出
在下淨係知道有正日哥
sagitis 08:24 PM 07-19-13
美國 pre-order 有box art !!!

http://www.atlus.com/dragonscrown/purchase.html
gingq7 09:28 PM 07-19-13
作者: nastyblade:
game都未出點肯定? 呢d野官方正常都唔會公佈
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面