Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-15-11, 05:02 PM   #326
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: BlackWing 查看文章
上火山掘護石(順便賣礦石)
我承認我是來攪事的
做法正確
WII版我都係咁
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 05:26 PM   #327
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: yeung2001241 查看文章
不如你開post 睇今晚有幾多人來 25f
我唔肯定今晚得唔得嘛

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 05:33 PM   #328
yeung2001241
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
我唔肯定今晚得唔得嘛
= =不會吧
yeung2001241 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 05:36 PM   #329
代官

註冊日期: Feb 2005
今晚我出得/~/

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 05:36 PM   #330

請問今晚金雞25f 有幾多人join 呀? 我可以晚上8點後到12點
舊 12-15-11, 05:37 PM   #331

引用:
作者: 代官 查看文章
今晚我出得/~/
你幾點到?
舊 12-15-11, 05:43 PM   #332
代官

註冊日期: Feb 2005
我8點左右到

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 05:43 PM   #333

依加會到或可能會到既人:
1.yeung2001241 8點到
2.代官 8點到
3.Kenny Chan
4.fantasy俊仔 8點到
5.ist 同佢個fd
6.CardGameDan 不確定人口

重有冇人來呀?差不多可以有兩團

此篇文章於 12-15-11 05:51 PM 被 yeung2001241 編輯。
舊 12-15-11, 05:48 PM   #334
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我都8點

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 06:10 PM   #335
kashew
Senior Gamer
潛水ING

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID6954-8311-8603
3DS Friend Code1633 4152 1092
PSN  IDlemon_curtis
XBox Live Gamertaglemon jai
hi~~ 如果唔介意hr1 乜裝都未整既我
around 9pm 左右可以去到~~

舊 12-15-11, 06:27 PM   #336
CardGameDan
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
確定出得

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 06:37 PM   #337

引用:
作者: kashew 查看文章
hi~~ 如果唔介意hr1 乜裝都未整既我
around 9pm 左右可以去到~~
照來lo 分分鐘有兩團
舊 12-15-11, 06:40 PM   #338

1.yeung2001241 8點到
2.代官 8點到
5.ist 同佢個fd 未知
6.CardGameDan 8點到
7.kashew 9點到
8.我個fd 8點到
如果有人早d到就最好,怕無位

此篇文章於 12-15-11 07:02 PM 被 yeung2001241 編輯。
舊 12-15-11, 06:44 PM   #339
野良猫
肥倫

從未如此讀心過

打咗24條海龍依然冇逆鱗,我會繼續努力(用頭撞牆中
舊 12-15-11, 06:45 PM   #340

引用:
作者: 如月刃 查看文章
從未如此讀心過

打咗24條海龍依然冇逆鱗,我會繼續努力(用頭撞牆中
幫人過緊急海龍lo,可能好人有好報
舊 12-15-11, 06:47 PM   #341
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我應該會遲到少少

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 06:48 PM   #342

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
我應該會遲到少少
唔緊要,有人到就得la
舊 12-15-11, 06:49 PM   #343
野良猫
肥倫

引用:
幫人過緊急海龍lo,可能好人有好報
其實我想問呢…村下位海龍任係咪冇逆鱗…(細細聲
舊 12-15-11, 06:52 PM   #344

引用:
其實我想問呢…村下位海龍任係咪冇逆鱗…(細細聲
舊 12-15-11, 06:55 PM   #345
野良猫
肥倫

引用:
咁都好
因為我睇3G攻略佢又冇寫話有,我跟WII版攻略就有
如果村任冇的話睇怕撞牆都唔掂(街任一個都未玩)

咁我繼續努力,希望取得100條稱號之前可以有一塊
舊 12-15-11, 06:57 PM   #346
kashew
Senior Gamer
潛水ING

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID6954-8311-8603
3DS Friend Code1633 4152 1092
PSN  IDlemon_curtis
XBox Live Gamertaglemon jai
引用:
照來lo 分分鐘有兩團
好ar!!
但係應該點同大家相認

舊 12-15-11, 06:57 PM   #347

引用:
咁都好
因為我睇3G攻略佢又冇寫話有,我跟WII版攻略就有
如果村任冇的話睇怕撞牆都唔掂(街任一個都未玩)

咁我繼續努力,希望取得100條稱號之前可以有一塊
出來打la
舊 12-15-11, 06:59 PM   #348

見人打mh就問lo,或你pm我手提
舊 12-15-11, 07:02 PM   #349

1.yeung2001241 8點-9點到 重未收得工= =
2.代官 8點
5.ist 同佢個fd 未知
6.CardGameDan 8點到
7.kashew 9點到
8.我個fd 8點到
如果有人早d到就最好,怕無位

此篇文章於 12-15-11 07:16 PM 被 yeung2001241 編輯。
舊 12-15-11, 07:58 PM   #350

依加先放工,so sad 我可能真係9點先到,sorry

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Monster Hunter 4 | 支援 Online Play | 2013年夏發售預定 MO 手提遊戲機討論版 1035 12-12-12 04:09 PM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 07:02 AM

手機版 | APP版