Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]スーパーロボット大戦DD
J+1 08:41 PM 03-05-21
為左令一早顯露了性癖嘅赤羽根P可以繼續出場將xΩ部機落去?
由手機版發出
昏迷童子Sleepy 09:36 PM 03-05-21
做乜又到寺甜耍劍......
昏迷童子Sleepy 09:47 PM 03-05-21
作者: GN00508771:
記得係好事
但可唔可以考慮一堆人冇玩過/戈陣玩唔掂 第一次既壓制戰、做番d支援措施
唔係一味加新寶珠就得
響介RED: 係喇...而家張SSR1半價就換得番喇...滿意未?......

最後...謝罪金加碼到500石......
魔法之子 11:17 PM 03-05-21
而家先黎半價
早知就走去抽黑洞炮
我戈隻冇練過又唔齊技所以唔抽
玩死我
中完廢鐵限都係乘乘地換返1技同珠....
GN00508771 11:59 PM 03-05-21
作者: 昏迷童子Sleepy:
做乜又到寺甜耍劍......
因為商品化決定
武藤遊戲 04:46 AM 03-06-21
魔動王清倉模型底貨
買把發音大劍邊有錢 津田健次郎決鬥盤已夠貴
GN00508771 01:44 PM 03-13-21
RED同寺田係度諗緊乜⋯定係大人的理由呀⋯⋯
昏迷童子Sleepy 10:37 PM 03-13-21
聽聞fb繼承bug終於修復好......

咁快Hi-Nu就黎二咭......
本童子係咪應該慶幸上次個池冇瞓身......
GP03D 10:34 AM 03-15-21
頭一年既進度太慢啦,要快D趕返上XO既打臉程度
昏迷童子Sleepy 09:39 PM 03-16-21
個新封面...女主部機搞乜......

世界6張圖......
唔止飛雲仲有師父......
魔動王一次出哂三部?!......
魔法之子 10:14 PM 03-16-21
hi nu抽2 round唔中收手....
不過出完nu既map其實都唔係好耐
佢唔比換人用真係好趕客
昏迷童子Sleepy 12:32 AM 03-17-21
作者: 魔法之子:
hi nu抽2 round唔中收手....
不過出完nu既map其實都唔係好耐
佢唔比換人用真係好趕客
本童子1回得張巨靈神已經走人......
打後除非Z出埋招魂...否則起碼要等飛雲出左先會考慮瞓身......
昏迷童子Sleepy 07:42 PM 03-22-21

サイズ差無視......
巴哈已經見人FF緊裝滿4張美子0既飛雲有幾變態......
但係師父連SSR都冇張......

另外...金毛SSR帶脫力......
獸神...相對之下完全不值一提......

昏迷童子Sleepy 09:27 PM 03-23-21
跟住到魔動王專用池......

GN00508771 01:46 AM 03-24-21
魔動王吸引d 始終初參戰
昏迷童子Sleepy 01:56 AM 03-25-21
魔動王吸引d 始終初參戰
主要係安全d......
飛雲個池...金毛都還好......
獸神真係冇乜愛...抽到真係會掟爛部電話/iPad......
GN00508771 08:21 PM 03-25-21
主要係安全d......
飛雲個池...金毛都還好......
獸神真係冇乜愛...抽到真係會掟爛部電話/iPad......
但4張專用支援+190氣
好好避咁款

----------
兩邊各一次天井
12張新SSR中齊
s3b21 02:11 AM 03-26-21
但4張專用支援+190氣
好好避咁款

----------
兩邊各一次天井
12張新SSR中齊
點樣190氣??
GN00508771 07:43 AM 03-26-21
作者: s3b21:
點樣190氣??
佢自己張SSR+20 然後第一次迎擊戰報酬的晶片再+20
魔法之子 12:25 AM 03-27-21
張DD SUP勁到呢...
好心就派多D有用既野比玩家啦...
昏迷童子Sleepy 11:28 PM 03-30-21
男女主角開第三SSR......
又係0既...上兩張都咁耐係時候出番張四代咭喇......
GN00508771 07:21 AM 04-02-21
男女主角開第三SSR......
又係0既...上兩張都咁耐係時候出番張四代咭喇......
女主不論性能和插圖也不錯

男主⋯⋯嗯⋯性能是不錯啦
但和寶珠不太匹配⋯3技冇錯火力可以很高 但覺醒+直擊後第2或第1必殺
火力會急降⋯
GN00508771 09:24 PM 04-04-21
制壓戰EX9完成~追加報酬全拿

然後明天又要迎擊了
GN00508771 07:10 AM 04-08-21
69萬突破!
GN00508771 03:32 PM 04-13-21
157位完成

然後下次活動
初號機+力士拿

惡魔人仲要放置幾耐
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面